.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    :))

Един въпрос...?

Sorry за глупавата тема, но имам един въпрос. Как да си сложа картинка на аватара, но не от тези които са в колекцията..? Преди 2-3 дена си направих профил тук и още не съм много запозната Sorry пак за въпроса. Ако някой ми обясни ще съм много благодарна
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

Град
    СофиЯ
    И аз това искам да разбера, щото и аз не знам как ....

Мега фен Аватара на Blab
    ох, деца...има хиляди такива теми, но както и да е...

харесваш си картинка в нета и цъкваш с десен бутон в/у нея.отиваш на properties и виждаш адреса й, копираш го и го поставяш в профила(до "url на аватар" ).Готово.

Ако искаш да си качиш картинка, която имаш на компютъра, първо трябва да я upload-неш в нета(аз лично ги слагам в photobucket.com) и вече оттам да копираш адреса...

Град
    :))
    10x mnooooogo :P
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    NA4i:
    vliza6 v tozi sait: http://imageshack.us/ Posle si izbira6 kartinka ot browse posle natiska6 Host it...4aka6...i si izbira6 edin ot linkovete koito zapo4vat s url copira6 go i paistva6 v profila si kadeto e poso4eno za kartinka. Mislq 4e ti go obesnih podrobno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си