- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам гърди и това е проблем
Не се притеснявай,аз съм по-малка от теб и имам гърди,но е мн неприятно..сега като ми растът и като тичаш мн боли,така,че не бързай мила (: Гледай напред и не мисли за тези неща..не е приятно,а особено за менструацията,да не говорим (: Ще ти пораснат,за всичко има време![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ммм ами за къде бързаш и аз да попитам??? Има време кога да растеш![]()
a edna moq poznata e za 10 klas i nqma gram cici....absolutno nikakvi..pak menzis si ima ot 5 klas kolkoto i da ne vi se vqrva..teiche spokoino ...
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Слушай сега,мила!Тая година сам за осми клас!Точно преди една година имах същия проблем като теб,ама съвсем същия!!!Бях се обезкуражила!И за една година...порасна ми бюст(е,не много голям,но не съм и плоска) и,за съжаление,си имам и мензис!Много исках да ми дойде,но сега съжалявам,че съм искала!Колкото и банално да звучи ще ти кажа-НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ!Има време!
А по въпроса със подигравките...заеби го!Ко ти пука,дали те гледат?И мен ме гледаха,а някой "крави"(без лошо чувство към момичетата с по-големи гърди)още си ме гледат,ама...ко от тва?
А за сутиена-ако искаш носи,но аз бих ти препорачала да изчакаш!И все пак...пробвай някой по-мъничък размар и ако го "пълниш"-купувай и носи!
Айде,успех и ... ДА НЕ ТИ ПУКА!
Ами начи аз съм на 12 ама нося С. И въпреки това пак не ми достига и искам да са ми по големи. От мен да знаеш, че почти няма момиче, което да е напълно доволно от гърдите си.
oo spoko macka az sum kolkoto tebe i az sum taka,ama puka ti 6e porasnat se nqkoga..a i ne si4ki mom4eta gledat tfa az sum ploska kat duska,ama pak mi se lepkat...ne se vprqgai za si4ko si ima vreme i na6te 6e porasnat :P![]()
Edva 7mi klas 6te si iz4akai podqvolite. I ot kade si tolkova sigurna 4e na dr sa im istinski, a ne nosqt podplanki?
Аз исках цикъла ми да дойде по-бързо, но сега съжелявам, че изобщо го имам.Много пъти ми е създавал проблеми.В дадени дни не съм можела да излизам заради него.Други дни пък мойте фр отидат на басейн и аз кво да правя, оставам си в нас.За нищо на света не ти е изтрябвал.А за сутиена нз...Може ако някой ти каже, че нямаш гърди ти да му отговориш, че няма задник.
lele ti si luda i pita6 dali moje6 da nosi6 poznavam momi4e kadeto e kato anoreksi4ka i nqma gram garda i zurno nqma dajeako si misli6 4e nqkoi 6te ti kaje ne6to mnopo se luje6 nikoi ni6to ... i da nosi6 i da ne nosi6 imam fr koqto e za 7 i nqma nito gurdi nito menzis
spoko tpo si znae koga ... ima si vreme da ne za purvi put go 4uva6 az sum za 8 klas i az nqmah gurdi prez u4ebnata godina kogato bqh 7 klas no sa tva lqto mi porasnaha i sa sa dosta golemi povqrvai ima razlika ne se kosi ... ko te boli fara ako 6te te haresvat 6te te haresvat kakvato si ne se opitvai da im se haresa6 za6toto te nqma da go ocenat za tqh e vse edno i nqma nikakuv smisul na tqh ne im puka ... spoko
![]()
![]()
![]()
еми някои хора са развиват по бавно така4е не се притеснявай
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
spoko norm e za tvoita vuzrast da nqma6,ima6 dostatu4no vreme,ne gi znam kvi sa tiq ot tvoq klas oba4e kogat bqh kolkoto tebe bqh su6tata ama suvsem ne bqh edinstvena...a cikula ti izob6to ne zakusnqva ne se pritesnqvai.
a za sutiena ne e mn dobra ideq,6toto moje da ti popre4i na rasteja i da ti deformira cicite,tvoe se e re6enieto ma po-dobre iz4akai :P
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
andy_k mn ti e sexy snimkata
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
един виц по тоя повод:
-Сега ще ти кажа един виц от който ще ти паднат циците........опа на тебе май вече са ти го казвали.
Сериозно сега вариантите са 2:силикон или почвай да употребяваш боза в промишлени количества.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
ти не си добре бе мила. 7ми клас и се притеснява за гърдите си. сигурно се срамуваш, че и секс не си правила (или пък си)
отивай да играеш на сляпа баба и да си учиш уроците. има време кога да ти мачкат гърдите.![]()
mi poneje pro4etoh malko zlobni mneniq po gore i ni6to konkretno ne vidqh da sa ti kazali to4no za tva koeto pita6 a to4no obratnoto kazvat ti tova koeto gi pomoli da ne ti kazvat ma aode 4e stana mn obarkanosloji si sutien oba4e si kupi takav bez baneli ili ako ne nameri6 gi izvadi edin sutien kato go pusnah v peralnqta mu padnaha banelite ama nedei da go pravi6 tova 6toto se s4upi peralnqta posle
no mooje6 da gi mahne6 s pinseta ili ne6to ot sorta malko po malki 6te izglejdat no nqma da ti e prazen sutiena i nqma da e sme6no a kato ti doide 6te ti se razviqt gardite i 6te moje6 da nosi6 golemi dekoltenca predpolagam 4e ti se iska
![]()
adi kasmet4e ot meni probvai q taq ideika
ae ne e nai vojnoto da ima6 golemi cici ne se pritesnqvai a za cikala sy6to ne se pritesnqvai 6te ti doide vremeto spox
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
не ти и трябват мн големиказвам ти го защото мене пък ми омръзна момчетата да ме гледам само заради това или да ми питат "може ли да ти снимам циците"
![]()
ебаси
ето как се пораждат курвите
хаха мене ми дойде лятото преди 9 клас....а сутиен почнах да нося след 7 клас....аве кфа сте такава младеж само за тфа мислите![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ами да по-голяма съм....нещо заяждаш ли ми се?Първоначално написано от BaiboCo
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
[quote="PoTaInATA"]Zdraveite sega 6te sam za 7-mi klas i nqmam turpenie da po4na u4ili6te no...az sam edna ot tezi ili mojebi edinstvenata koqto se razviva bavno i nqma nito gurdi nito menzis!Znam 4e e normalno na moqta vyzrast tova za gyrdite no pone malko trqbva da imam apak az sam ploska kato dyska...Drugite ot klasa nosqt sutieni na pove4eto im doide a az ostavam nazad offf za6to li se smeq...Izlizam sas priqtelka vidi me nqkoi ot klasa i vednaga me zqpa v gyrdite dali imam imam cici Shocked
EBAHTI SADACITE ... MI NQMAM KVO ME ZQPATE!
v4era pak si 4atim po skype sas edno momi4e i to mi vika prati mi snimka i az mu pra6tam oba4e sam se oburkala i q pratih na edna druga ot klasa pak tq mi vika q mi prati v cql rast da te vidq Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad (noro4no)
i az i pratih edna deto sam sas sutien i ni6to e kaza ama...
RAzBERETE NE MI KAZVAITE IMA VREME 6TE PORASNAT A MOGA LI DA NOSQ SUTIEN ???
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника![/
MILAAAAAA.....TI ZA CICI NE SE TREVOJI....
VAJNOTO E AKUL DA IMA....
SHTOT CICITE UVISVAT![]()
AZ PUK IMAM MNOGO MUSKULESTI PRASCI...BUZIKAT ME AMA...MAINATA IM.....
AKO TI SE PODIGRAVAT TIQ"RAZVITITE"TI SAUCHENICI....
KAJI IM DA VURVQT PO DQVOLITE....
kat' edno zaicheeee....