- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болезнен вторичен оргазъм
Здравейте аз съм момче на 14 години. Значи Вчера мастурбирах веднъж преди обяд и следобяд за втори път за деня. Първия път оргазма беше нормален, а втория път беше и болезнен. Значи болката се появи малко как да кажа след "кефа" има-няма 1-2 секунди след това. Пак ми излезе спермата но... Незнам. Това нормално ли е? Трябва ли да се притеснявам? При вас така ли е?
Ехоо, никой ли не е запознат с моя проблем?
Педалите.Първоначално написано от Анонимко
Решението е да не го правиш втори път.
Да, често е болезнено.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Лъскаи кокала по веднаж на ден порпцинпиц при мен този проблем го няма но нз или ако го има мноо рядко
Fitness Forever
abe nei dobre 6a e izob6to da ne go praiПървоначално написано от Communist
![]()
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
ne masturbirai we ot kuf zor go prai6,tfa e gubene na vreme
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
явно има излишно свободно време и си го запълва![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Това значи ли ли,че лъскаш само когато си зает.Първоначално написано от Vankata_pk
По темата: ми сигурно имаш камъни в бъбреците![]()
ех пич цел ден се заяждаш сигорно си немаш работасе тая лъскам само ако съм много загорел и гледам да е в удобен момент ...
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Първоначално написано от monityY
Камелия се прави на Лили Иванова..
ako si seda cel den u nas luskam po ne znam kolko puti (subirat se kum 5-6) puk nqmam problem, vij ponqkoga kato svur6a (nezavisi kolko puti sum luskal, moje i za 1vi put da e za denq) imam edna pare6ta bolka to4no na vurha na glavi4kata i e otvratitelna ama minava za okolo 1 4as, otdavna ne sum q ispitval samo4e ina4e se e slu4valo nqkolko puti, ako govori6 za neq - ne znam za6to se polu4ava i ne znam kvo da napravi6 za da spira da te boli
ina4e ima veroqtnost da te boli sled mnogo luskane, no si zavisi kolko si luskal i kak
муца я нацуцкахаПървоначално написано от trt1989
![]()
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
emii togaa laskai po 1 pat be ... xax![]()
.
... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...
6ta boli ami kat laska6 prez 2 4asa O_o dai po -golqm taiming i 6a si okПървоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!