- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дай мама да те цунка
Докато не ти пусне език сичко е ОК
Хмм целувка с роднини по бъузката- да, но по-устата не смятам, че е нормално... Ние с нащите вече се целуваме само, когато се поздравяваме по случей някои празник- рожден ден или нещо такова, но иначе бааа не..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ъъ... не давам нито родителите ми , нито роднините да ме целуват където и да еНо понякога се налага дипломатичното - само допиране на бузите.
П.С. Мене майка ми ме гали като помиярче по главата![]()
Според моето семейство, да.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
хаха,аз така си изкарвам пари от тати 1 целувка-2 лв./е ся да не си помислите нешо целувка по бузата или по устата,ако много искам нешо и треа да се подмазвам/
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Мхм и аз така мисляПървоначално написано от be_true
![]()
![]()
![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Чак перверазно- не,но некво ми е малко странно![]()
да!Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
![]()
а пускат ли си езици???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от ArTanDra
А по темата еми не бих се целунал по устата с никой роднина още по-малък е шанса с майка, тати или брат ми.
ПО УСТАТА СЕ ЦЕЛУВАТ ЛЮБОВНИЦИ. НИКОЙ ДРУГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от LunaTriCk
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от LunaTriCk
аз лично мисля че със бравовчед ми ще е перверзнатъй като е имало случаи дето браточеди си стават гаджета или още по-зле правят секс.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ох слава богу моите роднини не ме целуват по устата![]()
Хехе,че 2 лева пари ли са?леле...
така ли изкарваш пари??
Хах шегувам се не това с целувката по устата/без език ест. бе ей/ е вече ако искам телефон или нещо много,много силно и треа деа се подмажа,а иначе 1 целувка по бузата-2лв.,защото тати знае,че много мразя да целувам роднини и затва ме кара хаха.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Мен тати не ме целува...където и да е (не че не ме обича..просто ддз сякаш му е неудобно)Цункам се само с мама ..понякога и по устата
![]()
Не давам на никои друг освен нея да ме целува(говоря за роднини,гаджета приятели друг въпрос)освен ако не е насилствено(както прави баба)
[ Bl0od ]
баба ми е много целувателнаии та...лели млели....бла бла....ама те по бузката...
ама пак са ми противни...
пък като се видя с тях...аз само ги прегръщам....ама като ме фанат да ме мачкат.....баси му майката...кат некъф плюшен дебил се чувствам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!