- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правя секс с съпругата на братовчед ми и съм объркан...
искаш ли да се оженимПървоначално написано от KiFy
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
dam blagodarq vi mom4eta i momi4eta ...
aйдеееее ожени се и тузаро =D> =D> =D>Първоначално написано от KiFy
ама после тоя пич да не земе да издевателства с тебе(не ми е братовчед ама пак ше ми е гадно)Първоначално написано от KiFy
![]()
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Спокоино, аз не се занимавам с такива
Та къде ще е сватбата?
![]()
Ти си ебати пичаСамо така!
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
искаш ли да се оженим в скайп ся така е модерноПървоначално написано от KiFy
![]()
Първоначално написано от tuzaro
]Айде добре, да не изоставаме с технологиите.. Скайпа ми е winter_queen
Ми според мен е гадно да еб*ш жената на брачеда си ... но това все пак си е твоя работа ...А и както ^Сам90^ каза - по добре кажи на братовчед си ... дори с риска после да те прибие ... но наистина тази жена първо му се е врекла в любов и после ... му изневерява и то с толкова малък кат теб ... тя не е добре според мен ... много е гадна цялата ситуация наистина ... обаче СПРИ .... недей повече да правиш грешката да спиш с нея ! Това е моето мнение !
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
меко казано,все пак му е жена врекли са се един на другПървоначално написано от mid_get
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ееххх, лапетата поне могат свободно да си фантазират... но и това не им се удава...![]()
6tom durji6 na bra4ed si zna4i tova e malko pedalsko ot tvoq strana ne misli6 li ..ostavi jenata na 4oveka predi da te e razbral vikam az..
спри 1 седмица преди той да се върне ... понякога хората се връщат изненадващо от командировка \/
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Пу съм кума!Първоначално написано от KiFy
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ами що мна 16 правиш секс с жената на братовчед ти..нз какъв морал имаш и дреме ли ти изобщо за него...аз ако бях като се върна такъв бой ще ти метна ....а после ще изхвърля тая курва жена ми-да я питам с къф акъл спи с 16 годишни... сори че те питам ти циганин ли си? нищо против тях,но май те го правят...ии нямаш извинение и никакво оправдание...аз ако съм ти братовчед няма да те погледна никога,щото човек един път живее и тряя мисли какво прави...и не може да се подмине такава случка ей тъй...но като ти чета поста ти май хич не се разкайваш
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Ana Carenina , Imam moral i zaradi tova se zamislqm ... no az zabravih da vmetna 4e i toi izneverqva na jena si s nqkakva gyrkinq no jena mu ne znae.
Ne sym ciganin
ти си се осетил много рано,че брачед ти означава много за тебе!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ae kuche chukai q i da ne ti puka shot posle sh sajelqwash ,samo gleai bratowched ti da ne razbere shot si w Pirogow
вече каза достатъчно ! СВЪРШЕНО Е С ТЕБ !Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
значи и двамата си изневеряват,баси щастливия брак дето иматкато гледам не са много Флюбени..
а и те да не са като децата-щом той ще прави нещо,значи и тя трябва..
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
Стига си лъгал ве педераст смачкан