- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правя секс с съпругата на братовчед ми и съм объркан...
малеее ей на това му се вика дружески разговор между брат4едиПървоначално написано от Анонимко
![]()
и поуката деца е че,ако анонимко N1 не се бе хвалил че праска, каки4ката на брат4ед си онзи/гост2/ щеше още да му продължава командировката живейки в блажено невидение...или както бе писано в едни кандидатстудентски бисери .."връщайки се от кръстоносен поход рицарите откриваха нови деца около благоверните си съпруги"..
\Първоначално написано от McGreaN
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ Ако ще и мащеха да ми е...
![]()
Еректиралият пенис нема съвест
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Пич, чукай, ама гледай да не лапнеш бастуна по нея... Най-важното обаче е да си остане само между вас двамата. Според мен не трябва никой да си признава ако е изневерил...всяка изневяра носи наслада за единия и болка за човека от другата страна...
ako bqh na tvoe mqsto i tq naistina e hubava i nadarena nqma6e da se oplakvam mi 6tqh da q klatq vav momenta zamisli se za da iska da se ebe s teb e kurva.. tai 4e po dobre da se ebe s tebe otkolkoto s nqkoi drug nali ste bratov4edia ako sym na mqstoto na bratov4ed ti 6te ti otkasna glavata a neq neznam kvo 6te q praq ;D
spri s lyjite kato za nachaloПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не се занимавай повече с нея!Така и така братовчед ти ще разбере някой ден за това те съветвам ти сам да му кажеш.
продъгажай да си я пецкаш и хич да не ти пука![]()
![]()
nqma ni6to takova kat jena na bratov4ed!!! ako e jensko si4ko pod noja![]()
![]()
![]()
![]()
абе пич на теб приятно ли ше ти е ако братовчет ти чука твоята мацка?
абе и даржиш и да недържиш по добре спри че после ще стане лошо иначе поздравления![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
"Правя секс с съпругата на братовчед ми и съм объркан..."
Браво бе!!!![]()
...ти си на 16 айде прощава ти се,ами тя като е на 24 как изобщо се занимава с теб?Или пак си сънувал?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.