- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРЪЦКАНЕТО-Проблем!
Аа на 15години съм момиче и имам един голем проблем.Преди време се бехме събрали фр. от класа и аз се изпуснах.. ебати тъпачкатаи не разбраха всички ама ся ме е страх като се върна обратно в училище как ще ги погледна.. напрао ме е срам.. и от тогава ми е като травма в главата тва и като излезна с момчетата и напрао е ужасно.. смисъл мен нищо ми нема ама като се сета за случката и корема ми се обръща и се почва и няква върва насякаде и момчето се чуди кво стаа ма как да му обесна.. смисъл съм ебати тъпачката ама сериозно се чувствам ужазно вече 5месеца не спиръм да мисла за тва да не пръцна сякаш кой знае кво.. но както и да е.Мисла че е излишно да питам дали има хапчета с които ще преодолея тва или да посета некав доктор специалист некъв или кво не знам вече.. само да го преодолеа веднъж завинаги шот иам чувството че ще е за цел живот тва
Някой имал ли е такива издънки и как са реагирали околните или гаджетата им споделете може да ми е от полза да разбера че не само аз съм пръцкала и са усещали околните .. подигравките са излишни .. темата не е ебавка!
na vseki moje da se slu4i 4ove6ko e
da pracka6 e 4ove6ko tva zna4i 4e si zdrava pak ako tva 6te te yspokoi edno mom4e ot klasa pracna v 4as no nikoi ne my se podigrava6e za tova spoko te moje ve4e da sa zabravili za tova ako izob6to sa 4yli
Добър човек в себе си зло не държи! Това си е човешко![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Това е нармално!Значи корема ти е здрав!Ако не искаш да пръцкаш,не яж боб,зеле и други "пръцкащи храни" и не пии газирано.Аз не ги употребявам и не пръцкам![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
qj qbylki ;]
Не се тревожи,както казаха другите това е съвсем нормално и човешко!![]()
Е то всеки си попръцква,дали ще е на даскало,дали ще е с гаджока,дали в тоалетната...ми нормално е.Само не се спичай забрави го тва и толкова
трябва да го преудолееш нищо нечовешко не е станало![]()
ако някой ти се присмее за това просто кажи аз съм хубав човек и лош работи в себе си не държа![]()
Еми да човешко е и кво като си пръцнал/а малко ще им померише и готово![]()
4OVE6KO i az se izlojih taka vednaj i to vkompaniq ama ne mi dreme koito ne go pravi toi moje da me sadi vs dr ti6iinane se pritesnqvai nai veroqtnosa zabravili vs no ti ne si dlajna da se 4ustva6 kofti
![]()
Благодаря на всичкимного сте мили
![]()
vijdam 4e si mnogo pritesnena ot cqlata rabota no se uspokoi ! Prackaneto e ne6to normalno i ne e sramno ! Ti se pritesnqva6 ot ne6to za koeto dori ne znae6 dali drugite sa razbrali taka 4e po dobre spri da se pritesnqva6 i se zabavlqvai \/ ne otiva na 15 godi6no momi4e da sedi svita i postoqnno da misli samo za 1 izdanka i tq da q sasipva
![]()
ае мацко да не та ебе тва е нормално дори възбуждащо хахха![]()
emi kakkto kazaha i drugite hora tva e savsem normalno.. nqma smisal ad se pritesnqvash.. az pak pred moeto gadje hi4 ne mi puka pardim prai koi kfoto si iskaxaxa i az sam na 15 :P :P govorim si dokato serem po telefonite
abe hi4 d ane it puka baht ii kupona e
axxaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
edva li si spomnqt slu4kata,i az sum imala izdunki pred priqteli,pred gadjeta... kato se seta... prosto kato usetq 4e 6e prudna se praa 4e mi se ka6lq i po4vam da ka6lqm da ne se 4ue pruckanetoposle kato usetq 4e po4va da miri6e gledam da go razkaram ot mirizmata... ni6to lo6o ne e,4ove6ko e...te da ne bi da ne pruckat?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
fseki go prafi..
e golqma raota i na men mi se slu4i 1-2pati s frendkata ma tq samo se usmihna i ne kaza ni6to![]()
Дано още си проверяваш темата.Отиди и питай личния си лекар може да ти изпише антидепресанти,може да ти помогнат![]()
Аз пък много се възбуждам когато прятелката ми пръдненз що..много се възбуждам от такива момичета,и тя знае че ми харесва и си го прави често...веднъж дори се изпусна в един магазин за дрехи и мн ме възбуди,казах и че искам да я чукам и бързо се прибрахме в къщи да се e*ем...
ако има такива момичета..да ми пишат лично още сега плс :P![]()
Оле това с обръщането на стмаха съм го изпитвала....по друг повод де![]()
Виж сега, има един начин за избиване на такива неприятни спомени за които като се сетиш ти става зле. Иживяваш случката отново, сещаш се за детайлите, с какво беше облечена, къде бяхте, кое време беше, всичко. После се сещаш точно как се почувства когато се случило.
След това "изживяване" отново, би трябвало да се почувстваш по-добре и след време изобжо да не те е срам като се сетиш![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Абе да пръцкаш е човешко! особено ако е случайно и не си искал! но да се изрязваш нарочно е брутално.... имах една в моя клас мн смотана от другата компания и те само кат кажат тихо тихо и сички млъкват и тъз кат пръднеше и народа бягаше от даскало....![]()
тай че споко няма за ко да се сдухваш!народа вече пръцка колкот за спорта! sq e moderno
![]()
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Аз пък го знам - Красив човек не задържа грозни работи.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
абе пърди си и не се притеснявявай бе...нали ти казах и моита приятелка е същата.
Искам само да питам вас жените.ЩО пърдите толкова??![]()