.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Издънячкъта
    Guest

ПРЪЦКАНЕТО-Проблем!

Аа на 15години съм момиче и имам един голем проблем.Преди време се бехме събрали фр. от класа и аз се изпуснах.. ебати тъпачката и не разбраха всички ама ся ме е страх като се върна обратно в училище как ще ги погледна.. напрао ме е срам.. и от тогава ми е като травма в главата тва и като излезна с момчетата и напрао е ужасно.. смисъл мен нищо ми нема ама като се сета за случката и корема ми се обръща и се почва и няква върва насякаде и момчето се чуди кво стаа ма как да му обесна.. смисъл съм ебати тъпачката ама сериозно се чувствам ужазно вече 5месеца не спиръм да мисла за тва да не пръцна сякаш кой знае кво.. но както и да е.Мисла че е излишно да питам дали има хапчета с които ще преодолея тва или да посета некав доктор специалист некъв или кво не знам вече.. само да го преодолеа веднъж завинаги шот иам чувството че ще е за цел живот тва Някой имал ли е такива издънки и как са реагирали околните или гаджетата им споделете може да ми е от полза да разбера че не само аз съм пръцкала и са усещали околните .. подигравките са излишни .. темата не е ебавка!

Guest
    na vseki moje da se slu4i 4ove6ko e

da pracka6 e 4ove6ko tva zna4i 4e si zdrava pak ako tva 6te te yspokoi edno mom4e ot klasa pracna v 4as no nikoi ne my se podigrava6e za tova spoko te moje ve4e da sa zabravili za tova ako izob6to sa 4yli

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Добър човек в себе си зло не държи! Това си е човешко
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Това е нармално!Значи корема ти е здрав!Ако не искаш да пръцкаш,не яж боб,зеле и други "пръцкащи храни" и не пии газирано.Аз не ги употребявам и не пръцкам
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    qj qbylki ;]

Не се тревожи,както казаха другите това е съвсем нормално и човешко!

Guest
    Е то всеки си попръцква,дали ще е на даскало,дали ще е с гаджока,дали в тоалетната...ми нормално е.Само не се спичай забрави го тва и толкова

Guest
    трябва да го преудолееш нищо нечовешко не е станало
    ако някой ти се присмее за това просто кажи аз съм хубав човек и лош работи в себе си не държа

Град
    София
    Еми да човешко е и кво като си пръцнал/а малко ще им померише и готово

4OVE6KO i az se izlojih taka vednaj i to vkompaniq ama ne mi dreme koito ne go pravi toi moje da me sadi vs dr ti6iina ne se pritesnqvai nai veroqtnosa zabravili vs no ti ne si dlajna da se 4ustva6 kofti

Издънячкъта
    Guest
    Благодаря на всички много сте мили

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Няма никакава причина да се притесняваш. ТИ нямаш проблем..примерно постоянно да си пръцка или нещо такова. Случило се е само един път и даже околните не са разбрали за това!!! Не си мисли за това, недей да се притесняваш! Отпусни се и се забавлявай

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

vijdam 4e si mnogo pritesnena ot cqlata rabota no se uspokoi ! Prackaneto e ne6to normalno i ne e sramno ! Ti se pritesnqva6 ot ne6to za koeto dori ne znae6 dali drugite sa razbrali taka 4e po dobre spri da se pritesnqva6 i se zabavlqvai \/ ne otiva na 15 godi6no momi4e da sedi svita i postoqnno da misli samo za 1 izdanka i tq da q sasipva

Пичааа
    Guest
    ае мацко да не та ебе тва е нормално дори възбуждащо хахха

Guest
    emi kakkto kazaha i drugite hora tva e savsem normalno.. nqma smisal ad se pritesnqvash.. az pak pred moeto gadje hi4 ne mi puka pardim prai koi kfoto si iska xaxa i az sam na 15 :P :P govorim si dokato serem po telefonite abe hi4 d ane it puka baht ii kupona e axxaxa

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    edva li si spomnqt slu4kata,i az sum imala izdunki pred priqteli,pred gadjeta... kato se seta... prosto kato usetq 4e 6e prudna se praa 4e mi se ka6lq i po4vam da ka6lqm da ne se 4ue pruckaneto posle kato usetq 4e po4va da miri6e gledam da go razkaram ot mirizmata... ni6to lo6o ne e,4ove6ko e...te da ne bi da ne pruckat?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

yMHa
    Guest
    fseki go prafi..

Boycheto
    Guest
    e golqma raota i na men mi se slu4i 1-2pati s frendkata ma tq samo se usmihna i ne kaza ni6to

Дано още си проверяваш темата.Отиди и питай личния си лекар може да ти изпише антидепресанти,може да ти помогнат

Аз пък много се възбуждам когато прятелката ми пръдне нз що..много се възбуждам от такива момичета,и тя знае че ми харесва и си го прави често...веднъж дори се изпусна в един магазин за дрехи и мн ме възбуди,казах и че искам да я чукам и бързо се прибрахме в къщи да се e*ем...

ако има такива момичета..да ми пишат лично още сега плс :P

Оле това с обръщането на стмаха съм го изпитвала....по друг повод де
    Виж сега, има един начин за избиване на такива неприятни спомени за които като се сетиш ти става зле. Иживяваш случката отново, сещаш се за детайлите, с какво беше облечена, къде бяхте, кое време беше, всичко. После се сещаш точно как се почувства когато се случило.
    След това "изживяване" отново, би трябвало да се почувстваш по-добре и след време изобжо да не те е срам като се сетиш
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Абе да пръцкаш е човешко! особено ако е случайно и не си искал! но да се изрязваш нарочно е брутално.... имах една в моя клас мн смотана от другата компания и те само кат кажат тихо тихо и сички млъкват и тъз кат пръднеше и народа бягаше от даскало....

тай че споко няма за ко да се сдухваш! народа вече пръцка колкот за спорта! sq e moderno

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Добър човек в себе си зло не държи! Това си е човешко
    Аз пък го знам - Красив човек не задържа грозни работи.

ммм

абе пърди си и не се притеснявявай бе...нали ти казах и моита приятелка е същата.
    Искам само да питам вас жените.ЩО пърдите толкова??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си