- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пречка ли е липсата на терен?
misliteli 4e lipsata na teren moje da bude pre4eka pri devstvenite za da pravqt seks, shtoto se pak purviq put na peika primerno neznam ne mi zvu4i mnogo nadejdno, nemojesh da se otpusnesh i vuobshte mnogo neshta kakvo mislite vie
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
i love the the KOF 2007
Според мен първият път трябва да е на удобно място. При мен беше, но имаше хора в къщата.
Сред природата е страхотно, но НЕ и за 1ви път. Ако трябва изчакайте повече , но си намерете наистина удобно място за да се отпуснете и 2мата и да е като хората.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
da naistina e dobre da e na mqsto,kydeto i 2mata 6te se 4uvstvate dobro,osobeno devstvenika![]()
Да, хубаво е да е на удобно място, но не е нужно да е в легло. Ако я заведеш някъде в планината, на хубаво местенце (да не е много открито, защото много ще се притеснява), с нещо за хапване и пийване... също е добро![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не мисля, че липсата на терен е пречка, поне при мен не беше...![]()
Зависи...ако могат да се отпуснат сред природата, и там става.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А при мен имаше хора в саседната стаяПървоначално написано от krem4et0
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от Sevt
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Апартамент сами е най-добре.![]()
В голямата спалня ихаа жестоко е.![]()
Според мен за първия път е важно момчето и момичето да се чувстват спокойни ,за да се отпуснат. Според мен мястото и атмосферата са важни и трябва да предразполагат партьорите ,защото всеки се притеснява .
I ROCK!!!!!
Абе най-добре изчакайте да се освободи терен някъде - за момчете може и да не е кой знае от какво значение, но пък за повечето момичета има голямо значение обстановката - сега някакси да се ръчкате на някоя пейка в парка, докато се оглеждате да не минава някой - не е точно работа за първия ви път.
точно така ама да знаеш кога ше се приберат родителите евентуалноПървоначално написано от swords1010
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ами отивате на една полянка по скритичкапалите огън (ама внимавате да не направите пожар
) постилате си чаршав или хавлии
вдигате тост за вас с по една чаша вино (червено)
и после почвате любовната игра
![]()
\
/ иии така са мятате и няма как да не вие яко покраи оганя при залез слънце
ще е страхотно \
/ аиде и успех!!! дано не се включи и някои ловец(маитапче)
![]()
че що да неПървоначално написано от MAiK88
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ще стане XXL\
/
Ми естествено,че липсата на терен е пречка по принцип,пък каму ли за девствени.Аз лично не бих го направила къде да е..![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Аз пък мислех направо с ловеца да го направя!!!!!!!!!Първоначално написано от MAiK88
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ми то си зависи от тва, до колко са притеснителни хората според мен...
Но да... като за първи път е послезно, да е на удобно място =) (at home)
Най-добре в някой хотел:хем никой няма да ви притеснява,хем ще ви е удобно.Макар че идеята за горичката не е никак лоша.
![]()
Абе в ваната беше 1-вия пат иначе на морска гара отдоло дет не се скифф и дет минават хора на 1 час пак става![]()
Fitness Forever
...както беше казал дрЕБОсъчко- да ти влизат някакви буболечки в задника.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Добре, че е тоя форум, та да се посмея малкоПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!