.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    nepoznata
    Guest

Закъснява ми. На какво може да се дължи?

iskam da vi popitam ne6to(az sam momi4e) nikoga ne sam go pravila no ot vr na vr se samozadovolqvam no ve4e s nqkolko dni mi zakusnqva ... absurdno e da sam bremenna prosto nqma ot kogo no kakuv moje da e problema??? ne mi se iska da hodq na genekolog za6toto roditelite mi 6te razberat 4e cipata mi e skasana i 6te si pomislqt 4e go pravq..te sa dosta stranni hora ... molq vi daite savet kakvo moje da e slu4valo li se e i na dr momi4eta?

Moderated by krem4et0
    т.1 и т.7 от Правилата на форума!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    О, богове..

Нормално е! Има 398274983248732943982 фактора, които влияят на месечния ти цикъл! Да ти имам кахърите

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    бременна си!

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    О, богове..

Нормално е! Има 398274983248732943982 фактора, които влияят на месечния ти цикъл! Да ти имам кахърите

Подкрепям напълно.. Колко такива теми ще се изпишат..

nepoznata
    Guest
    em nz ve4e mn se pritesnqvam ... a maika mi ve4e razbra 4e mi zakusnqva i zapo4na da me razpitva tam... tq prosto ne mi vqrva

Град
    LuNaTa
    ot kakvo se pritesnqvash 4e ne mii qsno...i az predi da po4na da praq sex ..taka dosta mi zakasnqvashe ama ne se pritesnqvah ,kolkoto i da sam se zadovolqvala.teiche tva e super tapa tema..i do gusha mi doide ot takiva hora,ko nqmate kvco da praite i se praite na int tuka...BAsi IDIOTITE
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

nepoznata
    Guest
    ok i kolko dni po to4no? na men tova ve4e mi e 6-ti i prosto se strahuvam maika mi da ne me prati na lekar 6toto 6te stane neistov skandal

Guest
    ti si bremenna !!!!! i az zabremenqh taka

nepoznata
    Guest
    molq vi da davate obektivni mneniq s obosnovki dota me napla6ihte s nqkoi ot komentarite

CeviruS
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бременна си!
    a we ne pla6i momi4e to

спокойно знам колко гадно се чувстваш-почти никой не ти дава съвет-сега още сме малки и е напълно нормално цикъла да прескача и закъсняжа-НЕ СИ БРЕМЕННА!!!Не слушаи базиците на другите!Просто се успокой напълно нормално е-а за това дали маика ти ще те заведе на гинеколог не мога да ти помогна-опитай се да я излъжеш че ти е дошло или нещо такова нз.

pfffff.awe to ponqkoga e normalno da ti zaksnqva smisal cikala idva ot 28do 32 dena do kolkoto znam i pri men e taka spox.
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Re: Закъснява ми. На какво може да се дължи?

Цитирай Първоначално написано от nepoznata
    iskam da vi popitam ne6to(az sam momi4e) nikoga ne sam go pravila no ot vr na vr se samozadovolqvam no ve4e s nqkolko dni mi zakusnqva ... absurdno e da sam bremenna prosto nqma ot kogo no kakuv moje da e problema??? ne mi se iska da hodq na genekolog za6toto roditelite mi 6te razberat 4e cipata mi e skasana i 6te si pomislqt 4e go pravq..te sa dosta stranni hora ... molq vi daite savet kakvo moje da e slu4valo li se e i na dr momi4eta?

Moderated by krem4et0
    Кой ти каза, че ципата ти е скъсана? Вкарвала си вибратор или точилка във вагината си ли?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

да наситина ако си си вкарвала нещо по голямо и ако е текло кръв(ако не си била в цикъл )значи си се отворила, но ако е било нещо по малко и не е текло кръв си си девствена

Дори и да е разкъсала ципата си, не е задължително д има кръв, така че това не е фактор, по който може да се разбере.
    Иначе причини за закъснение много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

nepoznata
    Guest
    molq vi daite o6te mneniq produljavat da minavat dni i vse ne mi idva

Мега фен
    Град
    София
    Еми ,ако от скоро имаш цикъл е нормално да ти эакъснява.А дори и да не е отскоро,пак се случва.Кво толкова си се пристеснила,много ясно,че не си бременна..пфу..
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    molq vi daite o6te mneniq produljavat da minavat dni i vse ne mi idva
    Кажи някои неща..
    На коло си?
    От колко време имаш цикъл?
    Случвало ли се е друг път да ти эакъснее?
    Сега колко дни ти эакъснява?
    ...
    [size=7][b][u]fosse cos

nepoznata
    Guest
    na 15 sam ot ve4e blizo 2 godini imam cical i be6e adski redoven,opaqvam se da ne sam si obarkala datata za minaliq pat i vse pak ve4e sa 4-5 dena nz ve4e

Град
    Бургас
    На много неща се дължи:стрес,високите температури и мн други неща ко искаш да ти дойде по скоро аз пих "Геритамин нео" едно сутрин и едно вечер и др ден ми доийде
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    България
    Не се панирай щом не си го праила кви ти се притесненията за бременост.Пий мляко с канела казват 4е мн помагало но не е полезно \/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    на мен един път ми закасня с 12 дена,мисля 4е се дълже6е от промяната на климата,6том не си правила секс,няма от какво да се притеснява6,6те дойде няма къде да иде,с колко дни ти закъснява?ако си в на4алото е нормално да ти е нередовен...бтв може да се дължи и на други не6та,от стрест или някфи лекарства,или диета ако пази6...

П.П за6то да няма6 ципа?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Re: Закъснява ми. На какво може да се дължи?

Moderated by krem4et0
    Глупости! Нищо ти няма освен, че си бременна

Цитирай Първоначално написано от monityY
    П.П за6то да няма6 ципа?
    щото е МАСТУРБИРАЛА и я е скъсала

Вече колко дни ти закъснява?Спокойно нормално е защото от няма и 2 години имаш цикъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си