- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих го с братовчед ми
AnTiBuLLsHiTs > Гост
Хубаво,спи с братовчед ти,ама после да не се оплакваш,че имаш дете изрод,което цял живот ще страда и психически,и здравословно,само защото братовчед ти много те е възбудил!!!Или пък,че ти е станало нещо със здравето!!!
Първо не ти казвам деграде защото си атеист.Няма да споря повече(не очаквай да кажа "По-умния отстъпва",защото с това се оправдават само слабите хора).Така,че айде стига спам.Защо мразя нещо което не съществува си е моя работа.Стоп дъ флууд.Първоначално написано от Анонимко
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Klamer4o93 moje i da si napravqt orgiq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АМИ ОЖЕНЕТЕ СЕ,НАПРАВЕТЕ СИ ДЕЦА И СИ ЖИВЕЙТЕ КАТО 1 ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО...ТАКА И ТАКА ТИ ХАРЕСВА ДА ДУХАШ НА ПЪРВИЯ СИ БРАТОВЧЕД![]()
![]()
![]()
След 9 месеца очакваме продължение на тази тема,но със заглавие "Родих изрод.Ами сега?"
Опитай сега със някой друг братовчед да спиш![]()
Засрами се !
i to 6e e kato spaidarmen s 8 krakaПървоначално написано от sx
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Докаде стигна светът..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Браво!!! =D> Ти май не мислиш с главата си,а?Как така ще си легнеш с братовчед си,и то 1 братовчед??? Накъде върви света ...![]()
По-добре не се занимавай с него. Обясни му, че това е било нещо моментно, което няма да се повтори.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
idi se grumni nqkade !!![/i]
Разбирам те!Все пак не те оправдавам...аз също имам 1 братовчед който искаше да ме насили...разликата е че ти си се отдала доброволно...е той не успя да го направи...наще не знаят...но от 2 години не съм го виждала и се моля на Бога...да не го виждам...А по темата ти....МНООООГО ГЛУПАВО...той ти е братовчед...къде ти е бил ума?Сигурно не у теб е този момент...по -добре забрави за случилото се и се постараи никога да не се повтаря....нали знаеш че когато кръвни роднини правт секс...и момичето забременее...ражда деца с увреждания...не си го измислям-чела съм го!!!
няма зна4ение важното е любовта да даде плод, а за възможните малформации и генетични (д)ефекти няма да мислимПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
Пфф накаде върви тоя свят... той ти е първи братовчед бе момиче.... това е почти като брат .... ти .......![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Много се дразня на необразовани хора с мнение по въпрос,който не разбират. Прочетете малко книжки по въпроса с детето-изрод, което евентуално би се родило и ще разберете поне, защо е така. При кръвосмешение е по-голяма вероятността за дете с проблеми (умствени или физически), НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Другия път внимавайте в часовете по биология и по-специално частта с генетиката.
P.S. Малка подсказка-рецисивни доминантни алели на гените.
emi pogovorete dr otgovor ne vijdam![]()
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna