- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих го с братовчед ми
Имам си приятел от 2 год. но преди няколко дни ми се случи нещо много странно.Имам 1-ви братовчед който е с 2 год. по-голям от мен.Винаги ми е бил симпатичен ,но нали все пак ми е братовчед.Онзи ден техните ги нямаше и се разбрахме да спя у тях.Всичко вървеше добре,гледахме филм,хапнахме и след това си легнахме.Изведнъж обаче той се обърна към мен и ме целуна.Докато се целувахме той бавно разкопча сутиена ми и го свали.Започна да целува гърдите ми и аз полудях от удоволствие...След това мина надолу и започна да ме лиже...Много ми е неловко като ви разказвам това...След това той пожела да му правя свирки...първо се притесних но после...го направих.Това беше най-невероятния секс в живота ми правихме го в няколко пози и свършихме 3 пъти.
На другия ден той се държеше много мило с мен....дано да не си мисли че ходим..все пак ми е братовчед.![]()
![]()
![]()
Но пък секса беше супер.Какво да правя?
napravi go pak i mu rodi dete![]()
Кучкооо излез от филма.! Т'ва с пълни глупости.Ако се имаш за годините на които написа,че си.. Или нямаш мозък в тъпата ти глава? Или просто си побъркана.Мястото за такива е в едно място намиращо се на Четвърти Километър.Първоначално написано от pussy_lady
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
майко лелелелл това е непростиму да го направиш с братовчед си та за бога вие сте от една и съща кръв ..... лелеле това е кръвния грях
Ся отивам да го напрая с братовчедка ми тя е мн привлекателна!
ХААХХАХА! Ебати хората има на тоя свят.. да го направиш с братовчед си =D>
Споко. Вие как мислите, че са се появили хората след Адам и Ева?майко лелелелл това е непростиму да го направиш с братовчед си та за бога вие сте от една и съща кръв ..... лелеле това е кръвния грях![]()
![]()
Адам и Ева са идиоти.Както и човека написал тъпата библия.![]()
то да беше един само...ма ти си цифлив и не си си научил щото си си бърсал цифките вместо да четеш ахехеахаеаехПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Защо реши, че библията е писана от един човек?Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
![]()
Ами,щом е толкова заблуден,по-добре го светни по този въпрос.Как въобще си е помислил,че може да имате връзка,та вие сте първи братовчеди.Ясно,че сте се поддали на моментната тръпка,но това не означава,че е редно това,което сте направили.Още повече,че си имаш и приятел.Това достатъчно причини ли са,за да си дадете сметка,че не може да има нищо по между ви
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mda e..i moq bratov4ed e mn slad1k .. dai sq da go obqzdq..vii ste nqkfi izrodi .. utre napi6i tema 4e si go napravila s bashta si .. posle s brat si .. s 4i4o si .. i sh t1 priznaq !![]()
![]()
![]()
Защото съм атеист.И не мисля,че Христос е можел да пише.Той е бил идиот като последователите сиПървоначално написано от Phantasmagoria
![]()
Имам няколко предложения с кого още да спиш
-баща си
-брат си
-майка си
-съседа от 3тия етаж
-човечецът от бакалията
-оргия с целия квартал
Като го изпълниш - ела ми се похвали
ne se trevoji-nali znae6 sled 8 4asa i purvite brativ4edi ne vajat![]()
![]()
puk nali ti e hareslo,kvo tolkova
prosto mu kaji be6e mi mom4e za 1 no6t i 4e kvoto e stanalo v legloto si ostava v legloto
![]()
1.Tи си под девети клас.Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
2.библията(Библията) се учи задължително тогава :P
3.Аз също съм атеист, но знам, че библията(Библиата) е писана от хора и никой никога не е казал, че е писана от Христос и се смята, че не е имало "Христово" евангелие.
1 2 3-то. Така ни питаха в детската градина за яденето.Първоначално написано от Анонимко
Та. 1-во съм по-голям от тебе.И това го доказва,че гледаш аватара ми и виждаш анимационно геройче,но неможеш да разбереш смисъла.
2-ро в 9-ти клас не съм учил библията,защото не съм искал.
3-то БИБЛИЯ -> БИБЛИЯТА виж в гугъл ако не ми вярваш,което доказва ,че си идиот. А и ми е през ... дали Христос я е писал или 2000 идиота които са му вярвали.А щом знаеш толко много за БИБЛИЯТА значи не си никъв атеист,а си поза.А и вземи се регни,че няма да преличаш толко на идиот.
Преди доста години вярвах в Него,ама когато го изпитате и Вие ще разберете защо Го мразя.Първоначално написано от Muca_mnogo_cuca
Ако братовчед ти няма проблем с миризмата на пот, скъсай с приятеля ти и давай с него...![]()
Глупакът си ти, мойто момче. Глупак си, че не знаеш кой и защо го мразиш. Правиш се на интересен. Атеист ми бил. Не ми се прави на по-голям и отворен, малкия. Колко знам за библичта го знам от обща култура. Какво точно трябва да видя в Гугъл? Колко си необразован ли? На келешчета като теб никой не обръща внимание, че да те има някъде из нета.Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
i moq bratovched e mn hubav spala sam u tqh i toi u doma ama nikvi takiva prostotii...i brat mi e acki gotin s atleti4no tqlo i spim v edna staq...na razlichni legla est i tva kakvo nzachi 4e ako mi naleti tgrq mu otvarna li?tva e super izvrateno!!!!kak moje da pravish sex s bratov4et ti si be.normalna li si?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Мислиш ли че незнам защо го мразя? Мразя го защото е тъп КОМУНИСТ. Те затва го мразя.Аз съм на 8 и половина,вчера ми взеха компа.Трия си гъза със страницата на БИБЛИЯТА и си свивам цигарки от тях.Те т'ва съм аз.Шибано деграде. (: Ела да ме посочиш с пръст и да ми се присмееш .... да ме замеряш с камъни и да викаш "Да живее Христос."Първоначално написано от Анонимко
Айде утре в 9 на НДК.Ще видиш малкото детенце приличащо на деграденце,а ти ела с расо о велики ми приятелю.Вземи и Библията.
Такива ги най-мразя,хора които вярват в нещо дори незнаещи в какво. А ти като си големия атеист,защо си атеист?![]()
![]()
![]()
Ти наистина си тъпичък, малкия. Мислиш, че аз ги защитавам ли? Колкото и да иронизираш това, което пишеш като цяло показва на колко си. Поне набара как да ме обидиш. Изкара ме защитник на библията(ако не си се сетил го пиша с малко "б" от отношение). Атеист не е човек, който мрази бог, а човек, който не вярва в съществуването му. Това съм аз. Атеис не означава "деградирал човек", точно обратното->атеистите са съвременни, прогресивни личности. Какво си преживял? Обвиняваш бог, който не съществува за нещо? Той бил "комунист". Комунизмът е атеистична идеология, ама и това не знаеш.Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs