Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Phantasmagoria
Адам и Ева са идиоти.Както и човека написал тъпата библия.
Защо реши, че библията е писана от един човек?
Защото съм атеист.И не мисля,че Христос е можел да пише.Той е бил идиот като последователите си
1.Tи си под девети клас.
2.библията(Библията) се учи задължително тогава :P
3.Аз също съм атеист, но знам, че библията(Библиата) е писана от хора и никой никога не е казал, че е писана от Христос и се смята, че не е имало "Христово" евангелие.
1 2 3-то. Така ни питаха в детската градина за яденето.
Та. 1-во съм по-голям от тебе.И това го доказва,че гледаш аватара ми и виждаш анимационно геройче,но неможеш да разбереш смисъла.
2-ро в 9-ти клас не съм учил библията,защото не съм искал.
3-то БИБЛИЯ -> БИБЛИЯТА виж в гугъл ако не ми вярваш,което доказва ,че си идиот. А и ми е през ... дали Христос я е писал или 2000 идиота които са му вярвали.А щом знаеш толко много за БИБЛИЯТА значи не си никъв атеист,а си поза. А и вземи се регни,че няма да преличаш толко на идиот.
Глупакът си ти, мойто момче. Глупак си, че не знаеш кой и защо го мразиш. Правиш се на интересен. Атеист ми бил. Не ми се прави на по-голям и отворен, малкия. Колко знам за библичта го знам от обща култура. Какво точно трябва да видя в Гугъл? Колко си необразован ли? На келешчета като теб никой не обръща внимание, че да те има някъде из нета.
Мислиш ли че незнам защо го мразя? Мразя го защото е тъп КОМУНИСТ. Те затва го мразя.Аз съм на 8 и половина,вчера ми взеха компа.Трия си гъза със страницата на БИБЛИЯТА и си свивам цигарки от тях.Те т'ва съм аз.Шибано деграде. (: Ела да ме посочиш с пръст и да ми се присмееш .... да ме замеряш с камъни и да викаш "Да живее Христос."
Айде утре в 9 на НДК. Ще видиш малкото детенце приличащо на деграденце,а ти ела с расо о велики ми приятелю.Вземи и Библията.
Такива ги най-мразя,хора които вярват в нещо дори незнаещи в какво. А ти като си големия атеист,защо си атеист?