.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Guest
    AnTiBuLLsHiTs > Гост

Guest
    Хубаво,спи с братовчед ти,ама после да не се оплакваш,че имаш дете изрод,което цял живот ще страда и психически,и здравословно,само защото братовчед ти много те е възбудил!!!Или пък,че ти е станало нещо със здравето!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Мислиш ли че незнам защо го мразя? Мразя го защото е тъп КОМУНИСТ. Те затва го мразя.Аз съм на 8 и половина,вчера ми взеха компа.Трия си гъза със страницата на БИБЛИЯТА и си свивам цигарки от тях.Те т'ва съм аз.Шибано деграде. (: Ела да ме посочиш с пръст и да ми се присмееш .... да ме замеряш с камъни и да викаш "Да живее Христос."
    Айде утре в 9 на НДК. Ще видиш малкото детенце приличащо на деграденце,а ти ела с расо о велики ми приятелю.Вземи и Библията.
    Такива ги най-мразя,хора които вярват в нещо дори незнаещи в какво. А ти като си големия атеист,защо си атеист?
    Ти наистина си тъпичък, малкия. Мислиш, че аз ги защитавам ли? Колкото и да иронизираш това, което пишеш като цяло показва на колко си. Поне набара как да ме обидиш. Изкара ме защитник на библията(ако не си се сетил го пиша с малко "б" от отношение). Атеист не е човек, който мрази бог, а човек, който не вярва в съществуването му. Това съм аз. Атеис не означава "деградирал човек", точно обратното->атеистите са съвременни, прогресивни личности. Какво си преживял? Обвиняваш бог, който не съществува за нещо? Той бил "комунист". Комунизмът е атеистична идеология, ама и това не знаеш.
    Първо не ти казвам деграде защото си атеист.Няма да споря повече(не очаквай да кажа "По-умния отстъпва",защото с това се оправдават само слабите хора).Така,че айде стига спам.Защо мразя нещо което не съществува си е моя работа.Стоп дъ флууд.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Guest
    Klamer4o93 moje i da si napravqt orgiq

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ами,щом е толкова заблуден,по-добре го светни по този въпрос.Как въобще си е помислил,че може да имате връзка,та вие сте първи братовчеди. Ясно,че сте се поддали на моментната тръпка,но това не означава,че е редно това,което сте направили.Още повече,че си имаш и приятел.Това достатъчно причини ли са,за да си дадете сметка,че не може да има нищо по между ви
    Най-смисленото мнение дотук. И все пак аз си мисля, че темата не е сериозна!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    АМИ ОЖЕНЕТЕ СЕ,НАПРАВЕТЕ СИ ДЕЦА И СИ ЖИВЕЙТЕ КАТО 1 ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО...ТАКА И ТАКА ТИ ХАРЕСВА ДА ДУХАШ НА ПЪРВИЯ СИ БРАТОВЧЕД

След 9 месеца очакваме продължение на тази тема,но със заглавие "Родих изрод.Ами сега?"

Опитай сега със някой друг братовчед да спиш

Фен
    Град
    На далече
    Засрами се !

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от sx
    napravi go pak i mu rodi dete
    i to 6e e kato spaidarmen s 8 kraka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Докаде стигна светът..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от Cherkeza
    Засрами се !

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Браво!!! =D> Ти май не мислиш с главата си,а?Как така ще си легнеш с братовчед си,и то 1 братовчед??? Накъде върви света ...

По-добре не се занимавай с него. Обясни му, че това е било нещо моментно, което няма да се повтори.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Братовчедски секс от време на време. Е т'ва е иначе жаждата все ще си остава
    Клик ми (:

idi se grumni nqkade !!![/i]

аничка
    Guest
    Разбирам те!Все пак не те оправдавам...аз също имам 1 братовчед който искаше да ме насили...разликата е че ти си се отдала доброволно...е той не успя да го направи...наще не знаят...но от 2 години не съм го виждала и се моля на Бога...да не го виждам...А по темата ти....МНООООГО ГЛУПАВО...той ти е братовчед...къде ти е бил ума?Сигурно не у теб е този момент...по -добре забрави за случилото се и се постараи никога да не се повтаря....нали знаеш че когато кръвни роднини правт секс...и момичето забременее...ражда деца с увреждания...не си го измислям-чела съм го!!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    normalno niama problemi

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Гледай да не си бременна,4е се раждали големи изроди!
    По темата-ако стане въпрос-поговорете,ако не-трай си и толкова!
    Не повтаряйте същата грещка!1 път може да мине за грешка,ама повтори ли се си е цяла изродщина!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ти наистина си глупава и зелена в главата. По-добре забрави случилото се. Никога не си го спомняй..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от sx
    napravi go pak i mu rodi dete
    i to 6e e kato spaidarmen s 8 kraka
    няма зна4ение важното е любовта да даде плод, а за възможните малформации и генетични (д)ефекти няма да мислим

Град
    Там, където е сърцето...
    Пфф накаде върви тоя свят... той ти е първи братовчед бе момиче.... това е почти като брат .... ти .......
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    Много се дразня на необразовани хора с мнение по въпрос,който не разбират. Прочетете малко книжки по въпроса с детето-изрод, което евентуално би се родило и ще разберете поне, защо е така. При кръвосмешение е по-голяма вероятността за дете с проблеми (умствени или физически), НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Другия път внимавайте в часовете по биология и по-специално частта с генетиката.

P.S. Малка подсказка-рецисивни доминантни алели на гените.

emi pogovorete dr otgovor ne vijdam
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си