- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Путката ми е много сбръчкана
Здравейте на скоро ми предстой секс с моя приятел. Но вчера докато се миех забелязах че путката ми е много сбръчкана![]()
Помогнете ми моля ви се от сърце кажето с какво да се мажа мн съм притеснена((((((((((((((((((((((.
Благодаря ви.
Збръчкана? Кое точно ти е збръчкано? Да не си се плацикала пет час, та да е от това? Сега в момента збръчкана ли е?
Еми, даПървоначално написано от Анонимко
. Преди не ми е била така. Все едно е на бабичка
![]()
Хаха какво ще рече сбръчкана? Ти каква искаш да е?Всяка п**** си е различна .Споко,май се шашкаш за глупости
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
изглади я
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Всеки човек е различен, не може да си перфектна навсякъде...приеми се такава каквато си, а и не вярвам проблема да е толкова сериозен колкото го описваш, според мен преувеличаваш![]()
Ццц,ей сега веднага хваща ютията и се почва.Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Според мен си въобразяваш. Какво е сбръчкано? Нещо си се объркала. Как така на бабичка? Като сушена синя слива ли?Първоначално написано от Анонимко
I AZ ZA TVA SI POMISLIH AMA DA NE GO PRAKTIKUVA 4ESTO 4E OSVEN SBRA4KANA 6A E I POIZPE4ENAПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
AWE DEVOIKO MI TAKAVA SI TI E VSQKA PUTKA SI E RAZLI4NA
с ютията - само така ще се оправи
Пробвай с преса за коса,резултата ще ти хареса...или поне се надявам.![]()
А като се замисля може да си купиш и крем против бръчки на Loreal...защото го заслужавате!![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Може би се мн притеснена от първия секс и затова си започнала да си въобразяваш![]()
И все пак ако наистина мислиш че преди не ти е била такава а в последствие и е станало нещо-отиди на генеколог че да си спокойна.
Samo Nivea Q-10 6te pomogne
![]()
PIC \/
to4no sega li zabelqza-kogato 6te pravite sex .. spoko toi priqtelq ti ako e to4en 6te se pogriji za sbru4kanoto ti putence![]()
Омг кво ти е бе....да няма да ходиш на изложение...знаеш ли колко го ебе твоя че ти била сбръчкана![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
За пореден път - путката си е путка, розова и цепната! Все тая каква е, ако обича теб, ще обича и пичето ти. Айде бегай да се любите. И да ползвате презерватив!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Г-н Гинеколог, кога ще отворите свой собствен кабинет?Първоначално написано от N0Rull5
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не я глади, защото той може и да не харесва гладки пусита, а и току виж неразбрал къде ти свършват бедрата
![]()
, така 4е остави я така.Колкото до мненията от рода на .."Тефал ти мислиш за вси4ко", не вярвам да си толкова наивна или такъв супермазохист 4е вземе6 да се пробва6..
т.11
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.