- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус???
парите и расовата хигиена ги имаш,но и аз я обичам,не мога да и направя нищоПървоначално написано от OrL_SeX.
![]()
Е ти какво изкаш да и правиш ?!Първоначално написано от Метоман
МАЧОКА НА САПУН !
Аз съм Фюрера ,не Купидон![]()
i az taka, vqrata ni pravi po silni, nezavisimo v kakvo e ili v kogo.Първоначално написано от DjBaloon
Be FREE!!! And feel the love...
Me is backПървоначално написано от demons_of_my_soul
Колкото и да е истинно твърдението ми се щеше да не го бях чувала/чела около един милион пъти. Когато един атеист защитава варванията си бих искала да сподели разсъждения, не повторени хиляди пъти твърдения.христианството е религия за наивните и слабите, начин да се оправдаят много кръвопролития и лицемерия...
Развитие в коя посока? Коя е правилната посока, в която трябва да се развива Битието? Айде намери ми абсолютната истина за живота.Христианството ограничава развитието на човека.... (малък пример: "Пастир" - "Стадо" )
Каква е функцията на водача и за какво е нужен той?"Пастир" - "Стадо"
Още нещо, което се повтаря от уста на уста без да се обмисли. Чие самочувствие е пораснало дотолкова, че да мисли, че реалността е точно такава, каквато той я вижда, доверявайси се само на собствените си закърнели сетива, понеже няма на какво друго?Дали ще е в измислици или в реалността....!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Да
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
добре, ти още дириш пътя в живота сиПървоначално написано от Muse_of_Madness
ето, отговори ми на следното
- можеш ли да намериш смисъл в живота - рационален смисъл, а не емоционален и подсъзнателен, какъвто следваме всеки ден
- има ли цел човешкото съществуване?
- "водката е добра, а месото е лошо"?
признак на липса на УВАЖЕНИЕ към опонента, колкото и зле и прост да е от твоята гледна точка той, да прилагаш необорими ЛОГИЧЕСКИ капани в спора
например дефиниране на "абсолютното"
или доказване на съществуването или не на БОГ
като знаем, че те наистина са удобни - например вкараш ли "абсолютното" в действие, то е еквивалента на атомна бомба за градивността на спора
или колкото и силен да си логически, не можеш да изместиш Бог от Вселената
и тъй, вместо да спориш за безсмислени каузи, заради самият спор с хората, може би е добре да помислиш, че простият материализъм, залагащ на физиократичните връзки във вселната - колко касапски и грубо!
та този материализъм може да бъде сведен до това - будиш се сутрин, защото те тласка смесица от инстинкта ти за самосъхранение и емоционални подбуди - омраза, любов, гняв и прочее елементарни психологически единици
ако си мислиш, че имаш "душа" и "висш цел" на съществуването си - е, това може и да е позитивна заблуда, за да се мотивираш по-силно и прочее
но помисли си - зад преследването на висшата цел, какво стои - чисто раионалното търсене или емоцията, свързана с, да кажем, надежда, вкопчване в спсителната нишка, която да те тласка напред - ето, стигнахме до страх, отчаяние и т.н.
но какъв е проблема с Бог и вярата - тя използва именно водещата емоционална нотка на хората, за д ги подчини на безсмислена институция - за миг чистите ти помисли могат да бъдат впреганти в нечия нездрава кауза - примери по сектите колкото искаш
просто от гледна точка на нормалния очвек е НЕЧЕСТНО някой да го РАЗКЪСВА между ВЯРА и РЕЛИГИЯ - една граница, която е доста нерзличима за него
може би имаш твърде много свободно време сега - който израз се използва обикновено в отрицателен смисъл - но това е добре, защото сега имаш време да се развиваш и да мислиш
ти няма в момента да залитнеш в някоя секта, например
но този проблем не обхваща само теб - обхваща изобщо всички
докато ние си теоретизираме тук и излглеждаме смешни, в действителност някой хитър сектант забирбява съвсем обиновени хора, като им говори внимателно смесица от това, което иска той да си мислят и това, което те искат д чуят
и то е много тънко
но се гради н ВЯРА и БОГ
Иисус е пътя,истината и живота!
Куенч,ти си п-е-д-е-р-а-с-т бе,путьо!Господ много повече от църквата,комунистче,но си прекалено тъп за да го разбереш!
______________$$$$____________ __
____________$$$$$$$$__________ __
___________$$$$$$$$$$_________ __
_____________$$$$$$___________ __
____$$$$_____$$$$$$_____$$$$__ __
___$$$$$_____$$$$$$_____$$$$$_ __
_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $_
_$$$$$$$$$$$ORTHODOX$$$$$$$$$$ _
___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_ __
____$$$$_____$$$$$$_____$$$$__ __
____________$$$$$$$$__________ __
______________$$$$____________ __
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
да вярваща съм !!! [-o<
ти млъкни щото ще ти доида на гостиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
някои ми взе акаунта и сега съм с нов прати го още веднъж ако не те е страхПървоначално написано от exploitedteen
хаиде де страхливецотокива са антифата
Вярвам!
<3 ^^
Да вярвам.В никъв не казвам че ходя на църква всеки ден и такива но все пак вярвам