- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки вежди
Какъв тип мъжки вежди харесвате момичета ....Давайте снимки
![]()
![]()
![]()
![]()
Снимка![]()
Миии не ми се търси,всякви ми харесват,но не и някои си ги скубят като момичетата,което е педераско
а и не искам да се сливат,като река по изчистени да са,но не прекалено
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
каквито са му по рождение - такива..
дразня се, като видя някой 'мъж' с по-добре оформени вежди от мойте![]()
естествено не е хубаво да изглежда, все едно има мустаци над очите си, ама все пак..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Все ми е тая, стига да не са скубани, защото това вече на нищо не прилича![]()
Не харесвам 1 вежда, но бившият си имаше косми между веждите и не беше чак толкова зле. И принципно мъжете имат по-силно изразени вежди като костна структура, следователно и космите са повече...оскубан мъж не ми трябва.
На сегашния ми мъж са перфектни - казвам го не само защото ми е гадже.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Da ne sa mnogo oskubeni samo oformeni i iztaneni
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Неоскубани...
e ti kwo kaza edno ni6to, da ne sa oskubani, no da sa oformeni i IZTANENI koeto na praktika zna4i oskubaniПървоначално написано от Say It Right
ahahahah
kvo iska6 i ti ne znae6
"Искам кроасан с шоколад, но да не е от тесто и да няма пълнеж вътре"Първоначално написано от Say It Right
![]()
http://img513.imageshack.us/my.php?i...oqfo007il3.jpg
eй тъй ме урежда..принципно си падам по гъсти вежди...натурални...ха освен ако не са ептен свързани..тогава не ме кефи
Аз харесвам мъже с оформени вежди, а не някакви бушменски. А те няма как да са красиво оформени ако не с епипат малко с пинсетка![]()
не харесвам оформените мъжки вежди, но ако му се сливат в една нищо не му пречи да махне 2-3 косъма за да се вижда, че има две вежди. Това не е педалско за разлика от това да си изтъняваш веждите...
Да са 2 вежди!Другото е без значение![]()
*ето едни
Мен пък ме уреждат такива. Само като помисля да ги оформи и ми се драйфа.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
na moito milo sa mu svarzani.Predi negov priqtel mi e kazval pred nego'zemi edna pinsieta mu mahni tova posredata' ama priqtelq mi kazva 4e neiska.I na men 6te mi haresva pove4e sigurno ako mahne nqkoi kosym4e ama kakvo da go pravq ni6to ne sam mu kazvala za6toto 6te se obidii nz.Ama i taka si e mn sladak