- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с по-малко момче?
Iskam da pitam momichetata dali biha go napravili s nqkoi po malyk ot tqh tova mie chudno ??!??!?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ako ne izglejda po malak da![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mi de da znam...ne mislq
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Всяка жена ще е против, но докато опита- след това нямат спиране..... и забравят за батковците
ако става и не изглежда по малък да![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Много ясно, че почти всички не биха го направили. Секса на тази възраст е основно, за да ти повдигне самочувствието, да се изфукаш и да се направиш на голямата работа. А пък приятелките й като разберат, че е\го е правила с по-малък ще и се присмеят и подиграят.
Em da pravi ste sq no ima i slu4ai takiva prosto iskam da vida Povecheto momicheta kakvo mislqtpo tozi vapros
Интервала 16-19 години. То да не мислиш, че по-големи посещават форума. Има, ама те са много малки изключения.
da bih go pravil ama na kakvi godini stava na vypros da zn
Те биха го правили, ама повечето не биха се съгласили да излязат с по-малък, защото се мислят за много големи в тая възраст около 16-17. Но пък зависи и за какви години става въпрос.Първоначално написано от 3mo7ioN
Ами аз съм малко по-голяма,не съм от този интервал.Ама да ти кажа,честно се регистрирах тук,защото понякога ми е доста забавноПървоначално написано от Мо6no
,има теми на които съм се смяла с глас
.А пък и работното ми време минава много бързо
![]()
A qui
Ami po princip za men pravilnoto e mujut da e po-goliam no ne mislia 4e ako se razbiram s daden 4ovek,privli4a me i vsi4ko e nared mejdy nas vuzrasta my 6te me spre![]()
Не![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
erica vprochem ti na kolkos si godini i s kolko malak si go pravila ?!? ako nee taina
pitam poneje tie haresalo chudno mi e
moje da e malak ama da e s golqm kyr togava kakvo pravim
hxhax che da zemi da pusne na si4ki s golqm kur ?!?
kat imat a ?
По принцип не, но знае ли човек. 1-2 години разлика при все, че съм на 22 не мисля, че ще се забележат!
krem4et0 za tazi varzrast sq da kakto ti si na 22 primerno toi da e na 20 chesno kazano nishto ne pre4i ama zavisi kolko golqm shte bude
shtot imalo slu4ai 19 god momiche da go pravi s 16 zatova pusnah temata... iskah da vida kakvo mislqt drugi
oooooooooooo hi4 ne mi puka kvo mislqt priqtelkite mi za mene vajno e na mene da mi e dobreПървоначално написано от Мо6no
правила съм го. яко е ако пича е свестен което си важи и за по-големите де![]()
sexita Mnogo si prava![]()