- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- подарък за 6 месеца?
момиче съм, искам да подаря нещо на гаджето ми тези дни стават 6 месеца от както сме заедно.. до сега сме си подарявали все тъпи неща - запалки,ключодържатели... , но сега искам да го изденадам с нещо интересно , кажете вашите идеи .. да не е нещо много скъпо защото нямам много парички ... също така искам да го изненадам и с нещо във секса , ако имате идеи казваите
За секса - направи нещо спонтанно и яко...изтипосай се, както не те е виждал...ако всеки ден си с къси поли, не става, но ако не се събличаш по улиците, действа - дълги чорапи, поличка до над дупето![]()
А за подаръка...ти знаеш от какво се интересува...лигавите жени се кефят на подаръци, които въобще не ги вълнуват и не са им от полза. За мъж трябва да е нещо, което го интересува. Или от което има нужда.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
moeto momi4e mi podari 1 zlatna grivna za 1 godina....sled 6 meseca mi
"podari" 1 cqla ve4er zaedno.....tazi 1 ve4er e bezcenna(Mnogo pove4e se radvah na ve4erta ot kolkoto na zlatoto).Taka 4e znaesh kakvo da pravish![]()
aah i az sym v sy6toto polojenie samo 4e s moq pravim edna godina ...
ne se pritesnqvam tolkova za podaryka vse 6te izmislq ne6to originalno koeto 6te mu haresa vypreki 4e i az priemam predlojeniq![]()
pritesneniqta mi sa otnosno "drugiq podaryk"ve4e sme opitali po4ti vsi4ko i ideite mi se iz4erpaha ... ako nqkoi moje da predloji ne6to po-originalno malko nestandartno sym ubedena 4e i dvete s avtorkata 6te sme vi mnogo blagodarni [-o<
zapalki ? xaxaxa pachka kibrit mu zemiПървоначално написано от Анонимко
az na moita i zeh obici na swarovski za 80 lv i posle me zaeba za tva ne glei da e skupo,vajnoto e da e ot surce
a za sexa moje da go napravite na nqkoe nestandartno mqsto...
![]()
Пиши ми едно лично.И аз празнувах мойте 6 месеца не отдавна.
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
В събота с моя правим 3 години и няма да си разменяме подаръци. Той има да плаща семестриална такс и да си купува 1 куп учебници. Не ми е удобно да искам нещо, а да му подаря без той на мен е гадно.
ne6to santimentalno spored men bi go zaradvalo,pak dori da e ligavo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Казвам ви го, защото имам по-дълга връзка от 99% от потребителите тук. Подаръкът няма грам значение. Нито годишниата. Важното е да сте заедно(на първата годишнина дори н бяхме заедно), да държите един на друг, да се обичате и уважавате. Подарък или секс е бз значение. Важното е отношението и чувствата да са налице. А не като едни познати-момичето сготвило, запалило свещите, а момчето се наяло и доволно захъркало до 3 през нощта.
Suglasna sum s krem4eto puk tva za sexa zadaljitelno li e da ima6 godi6nina 4e da opitate ne6to novo ? Az naprimer za na6ata godi6nina s moeto mom4e ne mu podarih ni6to a go iznenadah po edin stranen na4in na nego mn mu haresa. Otidoh v ob6tinata kudeto se izdava mestniq ni vesnik tam raboti lelq mi i q pomolih na purva stranica da napi6e 4estita godi6nina milo obi4am te mn i dano imame oshte 100 godi6nini zaedno ot tvoeto slun4ice- ani i na drugiq den to4no v denq na godi6ninata ti az kupih vestnika i otidah v tqh i uj taka nebrejno go slojih na masata oburnat to4no na tazi stranicatoi go vidq i parvata mu reakciq e da izbuhne v smqh posle mi se otblagodari s edin kakto vinagi strahoten seks :P
Mmm tfa s vestnika e mnogo qkopyk ina4e si e vajen jesta moje6 da mu kupi6 srebyrno sinjir4e + visulka syr4ica koito se razdelqt spored men tfa e mn sladko (stiga da nosi srebro) mm beli boxerki na 4erveni syr4ica... no edva li 6te se navie da gi nosi
ot men tolkova idei
![]()
i az kato predishno mnenie podarih na priqtelq mi za 1godina..edno qko suvenir4e...no i cqla ve4er s mene,koeto mn mu haresa...
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Подари му романтична вечеря на свещи(може даже ароматни) с музиката,която обичате.
С моята мъжка половинка скоро прави 6 месеца също. Смятам да му се подаря изтипосана в много сладко розово бельо, косата - на две опашки, с грим тип ”котешки очи” и чаровна усмивка. Не е трудно да подлудиш човека, който те обича![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
izko4i gola ot torta
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
малак и символичен подарък за не много пари маи искаше... а от каде да намери толкова голяма торта? мн филми гледашПървоначално написано от miss sweety
Ami az my podarih goliama karti4ka na Me to You v koiato vutre ot liavata strana napisah "obi4am te" na 100 ezika a ot diasnata biah zalepila 4erveno tunko par4e karton na koeto sus zlaten himikal biah napisala ne6to ot sorta 4e niama zna4enie na kolko ezika 6te my go kaja vajnoto e 4e go 4ystvam..Ne6to takova ama ne pomnia 6toto be6e odavna![]()
Това ми хареса. Може ли да го използвам?Първоначално написано от slun4ice
za sex-a ne moga da ti pomogna
za podarukasorry, mom4e sum i pak ne moga
znam ubiistveni podaruci i iznenadi za momi4e, no za mom4e ne moga da izmisla![]()
griv, sindjir s ne6to, prusten (ima mnogo dobri steel i ne sa mnogo skupi, cenata im varira ot 6 do 24 leva (tva sa nai-evtinite i nai-skupite prusteni (ot tozi tip), no ne zavisi ot prustena, a ot mqstoto kadeto go zima6))
belite bokserki na sur4ica su6to sa dobra ideq i az li4no bih go nosil
ako slu6a metul - grivna sus 6ipove e dobra ideq (ili na6iinik) (eto ti o6te 1 pri4ina da ne moga da ti pomogna kato horata, slu6am metul i ot kade da znam tvoq kvo nosi, az nosa suvsem drugi ne6ta)
ako ima dupka na uhoto moje da mu podari6 obica, ako iska dupka moje da go probie6 i da mu podari6 obica, ili da mu dade6 pari da otide da si probie ezika ili kadeto iska (ako iska da se dup4i de)... ne to puk ne trqbva6e da e mnogo skupo
ne se se6tam za drugo mamka mu
![]()
Estestveno.Niamam avtorskite pravaПървоначално написано от krem4et0
![]()
Btw setih se za edin mnogo hybav sait koito moje da e ot pomo6t na avtorkata www.lovingyou.com . Ima idei za podaruci,iznendi i za sexNa angliiski e no predpolagam 6te se opravi
![]()
Аз предлагам след полунощ да си пусне ”Еротичен бутик” и да му купи ”девствена вагина”Първоначално написано от N0Rull5
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Да и аз може лиПървоначално написано от krem4et0
Обаче да питам от къде да го знам тфа... "обичам те"на 100 езика? Any help?
![]()
Sega se setih 4e ne go biah napisala na 100 ami na 24 ezika za6toto 6 meseca sa 24 sedmici ...Първоначално написано от KimBerLy1912
Dneska 6te go pitam kakvo to4no biah napisala ot drygata strana za6toto be6e mnogo sladko.
Namerih spisuk v neta s "obi4am te" na 100 ezika ma niakoi ezici sa dosta stranniEto go:
Afrikaans - Ek het jou lief
Albanian - Te dua
Arabic - Ana behibak (to male)
Arabic - Ana behibek (to female)
Armenian - Yes kez sirumen
Bambara - M'bi fe
Bangla - Aamee tuma ke bhalo baashi
Belarusian - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarian - Obicham te
Cambodian - Bung Srorlagn Oun (to female)
Oun Srorlagn Bung (to male)
Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a
Catalan - T'estimo
Cheyenne - Ne mohotatse
Chichewa - Ndimakukonda
Corsican - Ti tengu caru (to male)
Creol - Mi aime jou
Croatian - Volim te
Czech - Miluji te
Danish - Jeg Elsker Dig
Dutch - Ik hou van jou
English - I love you