- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мерене на дрехи,когато..
Няма да ти пречи това,че си в цикъл.Ако не си сигурна,използвай тампони.
И аз използвам тампони и не ми пречи да пробвам дрехи.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не се съобразявам с това дали ми е дошло или не ... ходя си когато искам ...
А и да,някой беше казал че дрехите се перат след като се купят,прав е въпросният някой ... едва 1/3 от познатите ми перат дрехите след като ги купят,а някой направо излизат навлечени с тях от магазина .. адски отвращаващо ...
По принцип избягвам да меря дрехи тогава,защото ми е адски некомфортноно все пак зависи кой ден ми е
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
е къв е проблема нали за тва са превръзките (тампоните) за да не се омацаш .... аз си пробвам![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
.. та и аз така...Първоначално написано от Maimunche_f
Но ми се е случвало...
Изобщо не ми пречи. Все пак не си свалям бельото, нали?
mi ne 4e ne6to ama na men mi e gadna samata misul da se dokosvam do drehite v magazina dokato sam v cikal.nqkak mi e mn nepriqtno psihi4eski.ina4e 6to ne?
Не ми се е случвало...но попринцип ми е много кофти и едва ли ще тръгна по магазините точно тогава...
По абсолютно никакъв начин не ме притеснява...![]()
ami az sam v cikal no dnes si kupih danki nz to i prednite kato si gi kupuvah pak bqh nz na men ne mi pre4i
Малии какъв разговорпросто се майтапя
![]()
същото..+ и 3тия денПървоначално написано от koalka
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
бе и аз съм като дъ пей ис риъл - тогава съм в некво ебати гадното настроение и последното нещо, което ми минава през акъла е да си купувам дрехи..![]()
Първите дни така ми е зле че едвали съм в състояние да излизам пък и е некомфортно .В последните слагам тампон и тва е.
Изобщо не ми пука,ама хич даже![]()
Само гаджето да не наднича докато се преобличам, че ми е мн гадно![]()
Smile!?
Да много ясно.Аз когато съм в цикъл не ми пречи да правя други неща,а к'во остава за мерене на дрехиПървоначално написано от Sweet__baby
Измислихте още един мит
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
когато съм в цикъл и ме боли, последното, за което мисля е да ходя по магазините, но когато нямам болки не ми пречи да си пазарувам каквото и да било.
SMILE FOR ME NOW