- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за певицата Fergie
Не ми харесва изобщо..Пък и ми иде да повърна на някои от песните и..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
+1 Джош рулзПървоначално написано от ni6to_novo
![]()
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
Мене ме кефи ама последно време песните и нещо еднодневки (поне за мене)
Харесвам певиците,които пеят на живо,но без плейбек!Фърги според мен има хубави песни.Здразни ме това,че направи песен,която не може да изпее както трябва!
http://vbox7.com/play:451a54f3
http://vbox7.com/play:61153fca
Песента е хубава но трябва да се съобразява с възможностите си!Припевите са на плейбек,а другото е от нея!!!
Ххохааа...тая кокошка е навсякъде бе...
Така ми се е набила в главата,че оня ден след водката съм пяла биг гърлс донт край![]()
Май тва и е единствената хуава песен(=
О Боже , disgusting .
В лице въобще не ми харесва. Вечно една подпухнала с огромни устни и гаден нос......тц тц тц не ме кефи.....и най-важното - не може да пее!!!!!!
Джоши , какво правиш там не разбирам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И Азис е същия пък е хит в България!Първоначално написано от Jeuelle
Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.
haresvam q,gotina e,no ne mi e lubimka![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Яка е,аз лично и се кефя
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
тая е много злеизобщо не ми харесва нито как пее нито как изглежда...абе гола вода
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Има хубави песни,поне на мен ми харесват.Яка е,харесвам я и е симпатична.
Не ми харесва. Песните й са еднообразни, не ми допадат. Визията й също не ми харесва.
You are broken, I can fix you...
Много ме радва, но малко надалече тръгна има хубави песнички, но не трябва да забравя че изгря заради Black Eyed Peas.Всичките тяхни песни в които и тя има учатие също много ме радват.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
mi po princip e gotinka kefi me g/d malko pylni4ka mi se struva no i pesnite i ne sa za izhvyrlqne.Big girls don't cry e stra6na pesni4ka mnogo me kefi no imam 4ustvoto 4e ne q pee tq.biva
R&B изпълнителите започнаха да изпростяват напоследък. Дано истинският поп се завърне (Бекстрийт Бойс), че е по-добре от R&B+поп-фолк (Rihanna и Гергана).
Ехх, мечтииии как си минават годините и по-зле ще ставаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Е, The Cheetah Girls не са ли поп. лично аз предпочитам дори лигавия тийн поп пред R&B - там поне има и облечени във видеоклиповете, не са всички голи, потни, мазни и да пеят за жени, коли, пари. Пеят главно за любов, но лябовта е по-добре от коли-пари, нали? И тая Риана тоя чадър защо не си го завре някъде? Тая толкова имитира Бионсето, че няма накъде. От новите само Pussicat Dolls стават, другите не ме кефят нещо. Айде тоя R&B все на едно място тъпче от няколко години и става по-зле, а преди какви песни се правеха. Хип-хопът също изпростя според мен. Искам си поп музиката от края на деветдесетте, заменям R&B и чалгата за него. R&B и чалгата да си ходят вече... За комерсиална музика определено поп е по-подходящ от R&B, тъпата чалга или пък позьори като Аврил Лавин, които уж са ъндърграунд, пък накрая се оказва, че са си поп, ама по-дарк, уж нещо интересно, пък то позьорщина. Не, мерси, Бритни в началото повече ме кефи от Аврил, Rihanna и Ивана. Но това си е лично мое мнение, просто такива са предпочитанията ми що се отнася до комерсиалната музика, за некомерсиалната е друго.Първоначално написано от Deskata_90
Сладка е и има много хубави песни.![]()
Първоначално написано от comics
Харесва ми.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ами мн ме кефи,имам много як стил и косата й много ми харесва,обичам и песните й
няма любов
dobra e,no ne mi e lubimka
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Abe adski mi e antiparichna.. predi dokato peeshe s oniq beshe qka.. sa veche mi e mnogo ligava
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
На мен пък ми харесва.
Е не е Наско Ментата, ама песните й са хубави са танцуване и т.н.
Не ми харесва като визия. Не ми харесва как се облича в клиповете си,но иначе някои от песните и ми харесват. Имам някакво чувство,че не може да ги пее без плейбек...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....