- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предмети с които се задоволявате.
Има ли някакви предмети, които ползвате когато правите секс с приятеля си или мастурбирате ?
Ние с моят приятел ползваме зеленчуци и двамата много се възбуждамеОтпред той прониква с краставица понякога преди същинския акт, а отзад с нещо по-малко като например морков. Пробвали сме също и със дезодоранти, но не ми е било приятно. Също той даже веднъж пробва докато проникваше в мен да стимулира простата си с морков и каза, че било много хубаво.
Споделете и вие !
Не е смешноБеше Ролл-Он.
След като си девствена и нямаш какво да кажеш, по-добре мълчи !
С дъното напред, бе мила... А към авторката - баси идето си купете 2 вибратора и действайте, каква е тая заленчукофилияПървоначално написано от sexita
![]()
Как като те гледам ? Сложила си на аватара си някакво леко момиче и се правиш на интересна.Първоначално написано от sexita
Това е TEENproblem не е SLUTproblem, така че незнам какмо правиш тука.
лапай си на футболистчето и не се обеснявай...Първоначално написано от sexita
![]()
Ми кажи ми какво е като си толкова отворена(отдоло)...
sexita brawo pokaza se kakwa si w realnots (: sa she se nakefa ako i lovera ti sedne da pishe tuka phahah![]()
![]()
Еми другия път вземете некоя бухалка за отпреде и некой колец за отзад .. Приятеля ти може да опита в дупето с прахосмукачкаП.П. За вибратори чували ли сте
![]()
Любовта няма граници .. :>
Какво аз ? Задавам си въпроса, а ти почваш да ми се заяждаш !Първоначално написано от sexita
Това че си недоклатена си е твой проблем, недей да го пренасяш и тук ! Не си избивай комплексите !
лапай чуркиииииииииии
to golema gordost,che sa te izpraskali...mama i tati znaiat li?Първоначално написано от sexita
![]()
zabravih da popitam.kak triabva da izglejda edin chovek nedevstven? \/
ia spodeli na kolko beshe kato probva za 1-vi pyt?interesno mi e![]()
Заставам на страната на sexita щот е мн яка пичка![]()
да бе верно sexita кво се заяждаш с малолетната курва дееба... ше бараш скиптера ми се струва
lili91,adski si kuha po dobre mylchi che se izlagash adski mnogo
АхуАХУХАухАУАХуахУАХухауХ а
Аве много си зле как ще си пъхаш краставици и моркови бе![]()
![]()
Вземете си купете един вибратор!
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ае кво е виновна sexita бе,тая прай ебаси тъпата тема!
Какъв ти е проблема ?Първоначално написано от punkrock
WHITE PRIDE WOLRD WIDE
777
а твоя къв е, че се заяждаш постоянно ???Първоначално написано от Лили91
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
pf bol far oprawqi seПървоначално написано от sexita
Aбе и лично да беше не ме ебеПървоначално написано от sexita
![]()
В този форум няма да се регна!Просто ми стана интересно.А тебе щом те е срам-добре!
забравих да кажа-14/88!
Очаквах в този форум да срешна разбиране, нали все пак е за това, а вие почвате да ме обиждате...
интересно ми е бе!ти като си казвала аз не съм видяла![]()