- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя е вашата любима актирса?
Scarlett Johansson, Megan Fox & Sienna Miller
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Scarlett Johansson,Jessica Alba,Hilary Duff,Angelina Joli![]()
Just haters make me famous! εĭз
Анжделина Джоли, Скартел Йохансън... Иии Катрин Зита Джоунс.![]()
Дженифър Анистън
Джесика Алба и ...
май тва са ми щот са яки що
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Катрин Зита Джоунс
Стоянка Мутафова!!! Тази жена убивааааааааааааа, страхотна е![]()
Лив Тайлър - има невероятно излъчване, красива е, а и филмите с нейно участие са добри!
[b][i]Je t'aime au-del
MONICA BELUCCI!
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И аз съм за ПаолаПървоначално написано от banan4eto``f
мн е готина
![]()
![]()
![]()
Анджелина Джоли
Сандра Бълок
Никол Кидман
Катрин Зита Джоунс
Рийз Уидърспун
Пенелопе Круз......и т.н
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Моята любимка е Джулия Робъртс. Харесвам я защото е мн естествена, очарователна, играе ролите си страхотно. Филмите с нея са много "Хубва жена", "Булката беглец", "Мексиканецът", "Ерин Брокович" и т.н. Друга актриса която мн харесвам е Дру Баримор, тя също е готина.
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
Анджелина Джоли естествено
![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
men mn me kefqt bliznachkite olsen shtot sa mn sladki i imat super qki filmi..sushto taka mn se kefq na hilary i lindsay lohan shte vi kaja nqkolko filma no za povecheto ne se seshtam kak se kazvaha za koeto sujalqvam i taka : New York Minute...When In Rome...deca na kilogram 1 i 2..Herbie...Raise Your Voice...Getting There... i tva sa........You Got Served (liubimiq mi film)...stick it...Grind..tfa sa mn qki filmi samo deto ne sa s olsen hilari ili lohan![]()
Промяна-София Буш(за тези който незнаят играе в ОТХ като Брук в Джон Търкар трябва да умре и остани жив все невероятни филми като самата нея.
Бетъни Джойн Ленц.Незнам за игрални филми но играе в любимото ми ОТХ и невероятна е.
Кристън Бел
Катрин Зита Джоунс