- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли момичета, на които да им харесва аналния секс?
То и на мен не ми е приятно като чета неща от рода на ”Мен ме боли, ама не му казвам, защото му харесва”.Първоначално написано от Анонимко
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Хмм Абе Памучно Коте и Сексита, кво се ядете. Показвате си коя може да използва по сложни думички по форумите ли ? Що се занимавате с такива работи. Разбарете, че всеки си има аргументи, които за него са си правилни и повече от достатачни, като например "гнусно е."
Всеки човек си има своя истина, не се опитвайте да накрате отсрещния човек във вашата истина, защото просто няма да стане. Има хора на които им харесва и на които не им. За мен е - според зависи от настроението, пробвал съм, може да се постигне доста добър секс при съчетаването на различните видове секс - орален, анален, вагинален. При вагинален секс, стимулацията на дупето понякога може да ви е от полза. Хайде със здраве.
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
mi i na men mi haresva analniq sex..otnachalo malko me boli no posle mi stava hubavo,no za men lichno analniq sex ne moje da sravni s vaginalniq
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Na men mi haresva i to mn!
егати якото! момиче което повече се кефи на аналния секс от колкото на вагиналниямомиче мечта!!! ама се секс
![]()
Tuka nqkolko momi4enca izlugaha....Kato kajete 4e tam vi e po-qko ne stavate po-gotini...
На мен ми харесва!Усещанията поне при мен нямат нищо общо!Първоначално написано от pitan4icata
![]()
![]()
Еми на мен лично много ми харесва...но мисля, че там свършването е по-трудно нз още...Но пък какво мислите за това...докато момчето я ебе отзад да стимулира и отпред с пръсти се пак..Инече наистина отзад много ми харесва...
![]()
![]()
На мен не ми харесва...
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
A kakvo trqbva da se napravi predi tova? 6toto na men mi e malko tegavo
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva