.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    fuckkk:(
    Guest

15 септември наближава..

Gospodi, pomogni ni da dojiveem sledvashtata vakancia..

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Konstantina__
    Guest
    ne se pritesnqvaii..vse nqkoga 6te doideee...)))...hahahha

Guest
    na 15-i li 6te po4vame???

Аз ще съм извън страната тогава.
    Иначе ще ви оказвам духовна подкрепа от Германия.
    П.П. Г-н Педерастко<министъра> така е казал,че на 15 се почва

Да бе 15-ти бил някакъв ден се отработвало и глупости само. Не искам да почваме. Баахти смотаното даскало омръзна ми, ама хубавото, че ще мине още 1 година и ще дойде другата ваканция и ще ми остава 1 година по малко.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Аз тази година завърших 12 клас , да учиш е наи хубавото нещо на света , преди се чудех как по-бързо да свърши ученето и да съм свободен , а сега работя и нямам 5 мин свободни , учете си и се радваите на живота
    И аз завърших 12-и клас, ужасно е да не се ходи на училище. Но се успокоявам, че ще имам и 13-и клас, та още малко ще се порадвам на глупостите. Ходете на училище няма по-забавно място от него, а и все нещо научаваш. Ще го търсите когато завършите, но няма да го има.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Да бе 15-ти бил някакъв ден се отработвало и глупости само. Не искам да почваме. Баахти смотаното даскало омръзна ми, ама хубавото, че ще мине още 1 година и ще дойде другата ваканция и ще ми остава 1 година по малко.
    6 септември е национален празник - ден на Съединението на Северна и Южна България , ама като не знаете история. Отработва се 7 за да може да се съберат 4 почивни дни , затова на 15 ще се работи , а и това е традиция да се открива учебната година тогава. И най - хубаво си е на училище .. не ти се ходи бягаш от часа , а от работа няма как да избягаш и т.н.

abe i az ne iskam da zapo4va novata u4ebna godina ama kakto vs ostanali godini i taq 6e q izkarame.aide mn kusmet na vs ot foruma prez taq godina bili te u4enici ili vte4e studenti!!!

Град
    In the corner of my mind ...
    Аз пък вече много искам да почваме!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ужас... вече няма спане до късно... свободно време.... пфф
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

радвайте се на училището, докато още ходите на него. и аз завърших 12ти клас и от тогава ми е толкова мъчно за училище. сега се оплаквате от 15ти септ., но когато завършите ще си спомняте с носталгия и ще ви се иска да върнете времето
    Когато животът ти минава като на кино, нарисувай си картинка!

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    И най - хубаво си е на училище ..
    да... и аз така си мислех известно време преди да завърша.
    сега направо не мога да се нарадвам, че няма да виждам едни от най-противните хора на света... безценно!!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Аз пък до някъде се кефя, че ще се запознае с много нови хора, а пък и ще си имам френд в новия клас - късмет.Ще ми се учи някъде седмица и ще ми омръзне.

Супер фен
    Град
    в килера
    Не ми се почва, ама никак

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, ще я доживеем, къде ще ходим.
    zloto, на кой му се почва?

аз пък много искам да почнем... чак на 14 наи добрата ми фр си идва от село ии чак тогава ще почнем да изл с нея освен това на даскало на мен ми е яко а и маи много яко ни върза.. само биологията ще ни е на англииски .. спр спр спр неам търпение

Град
    40 Miles from the Sun
    Искам да дойде другата седмица! Тогава ще си взема униформата, учебниците ... айде да почваме вече, де! Само със ставането ще имам проблемчета, но ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    А като съм в ново даскало още по-зле
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

На мен хем ми се почва,хем не! Иди ме разбери какво искам-и аз не знам.От една страна-ново училище,приятели,от друга-учене,недоспиване,контролн и..........
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    6 септември е национален празник - ден на Съединението на Северна и Южна България , ама като не знаете история. Отработва се 7 за да може да се съберат 4 почивни дни , затова на 15 ще се работи , а и това е традиция да се открива учебната година тогава. И най - хубаво си е на училище .. не ти се ходи бягаш от часа , а от работа няма как да избягаш и т.н.
    Това че не съм го написала не означава че не знам история. Не знам на колко си години, ама едва ли си по голям/а от мен. А пък за това дали е хубаво на училище, не е кой знае какво ще се преживее, ама всеки си има мнение, моето е едно, а твоето друго.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Даскалооооо...Паак ше се събереме изрудииииии...пак ше спя на чинаааа...пааак...
    Искам!

ostavam to4no 10 dni i qko i gadno ot 1 strana 6e mi got. da se zapoznaq s vsi4ki i da praim ludorii( ) ama ot druga stava6 6:30 posle trqa zubri6 i na dfaskalo da tarpi6 dosadnite daskali ame 6e go prejiveq!Iskam da po4vameeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от mia
    ostavam to4no 10 dni i qko i gadno ot 1 strana 6e mi got. da se zapoznaq s vsi4ki i da praim ludorii( ) ama ot druga stava6 6:30 posle trqa zubri6 i na dfaskalo da tarpi6 dosadnite daskali ame 6e go prejiveq!Iskam da po4vameeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
    Аз ще ставам в 5:30, защото даскалото ми е на 1 час път ..

Град
    Непостоянно
    аз искам да почнеме...ще си се събера с лудаците иии купооон
    .!.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    На мен пък не ми пречи, че наближава. В 12-ти клас ще е голямо шоу
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си