- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля за друг....
Ами...как да кажа...винаги,ВИНАГИ когато правим секс с приятеля ми мисля за първата ми любов,която така и не преживях.Това е много гадно...не искам да е така и си набивам в главата че повече няма да се повтори,но...какво да направя за да го забравя?
А ти имаш ли чувства към човека до теб ? И според мен това, че когато си с него мислиш за друг не е хубаво и не отиват на добре нещата.. не го лъжи , признай му и следователно решете има или няма смисъл да продължавате да сте заедно ..![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Опитай се да не мислиш за него, поискай да го забравиш.Гадно е, и ако приятелт ти разбере няма да му стане хич приятно, все едно, но всичко си зависи от теб.
qvno o6te ispitva6 4uvstva kum biv6iq si![]()
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
emi zareji sega6niq si priqtel i si nameri drug,6toto qvno s sega6niq ne moje6 da zabravi6 golqma si lqbov...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Направи си крила от хартия и се метни от високо...
Махай с КРИЛЕ и ако литнеш, ще ти дам и съвет за гаджето ти, бившия и секса....![]()
тва е много гадно,ако имаш някви чувства към гаджето ти поговори с него,ако те обича ще те разбере и ще ти помогне да го забравиш.