.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    sami_13f
    Guest

Бременна ли съм?

[-o< v4era go pravihme s priqtelq mi u tqh i po edno vreme toi be6e slojil prezervativ no be6e ne6to neudobno i go mahna vtoriq pat (2 pati go pravihme ) i moje li kato go e izvadil ot prezervativa kadeto parviq pat svar6i kato go e izvadil i vtoriq pat da e ostanala sperma vapreki 4e grijlivo go oblizah i po4istih s ezi4e
    ta toj vtoriq pat ne svar6i v men no problema deto kazah e takuv i malko mn me e strah
    golqmo stra4e sam

pls kajete kakvo da pravq nqkakvi hap4eta li da vzima

btw na 13 sme

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    in ur dreams
    Олио да попари всички малки лигли дет се ебават, аи стига вече прекалявате

Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Олио да попари всички малки лигли дет се ебават, аи стига вече прекалявате
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Guest
    оффф пази Боже такъв човек да ти влиза в къщата

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    оффф пази Боже такъв човек да ти влиза в къщата
    Не да влиза.. а да живее.. по-опасно е....

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Horaaa help ! ! ! BREMENNA LI SAM ?

Цитирай Първоначално написано от sami_13f
    [-o< v4era go pravihme s priqtelq mi u tqh i po edno vreme toi be6e slojil prezervativ no be6e ne6to neudobno i go mahna vtoriq pat (2 pati go pravihme ) i moje li kato go e izvadil ot prezervativa kadeto parviq pat svar6i kato go e izvadil i vtoriq pat da e ostanala sperma vapreki 4e grijlivo go oblizah i po4istih s ezi4e
    ta toj vtoriq pat ne svar6i v men no problema deto kazah e takuv i malko mn me e strah
    golqmo stra4e sam

btw na 13 sme
    Вместо да взимаш хапчета, спри да се чукаш. На 13 не е нормално да правиш секс, още повече, че хал-хабер си нямаш за какво става въпрос. Тия хапчета като бонбонки искате да ги взимате. Сперма е останала със сигурност, макар и малко. Друг е въпроса какъв е шанса да си забременяла - малък е, но го има. Ти си решаваш дали да гълташ хапове. След първия тек трябва да се измие със сапун и после да пикае, за да не остане сперма.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ОМГ стига де
    Fitness Forever

Град
    в мечтите ти
    Като махна презерватива, не можа ли да сложи друг?!Ми мислете малко.Ти си знаеш дали да пиеш хапчета, но според мен недей, все пак не са бонбони, а вероятността да си бременна е малка.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

дано да не е ебавка темата шото...

пп: еми щом като сте на по 13 се предполага че има много неща, които не знаете. 1-во ако втория път е бил най - малко 5 мин след първия, дори да е имало сперматозоиди по пениса на приятеля, ти то те вече не са били живи, така че поне в тази насока няма за какво да се притесняваш. 2ро щом като втория път не е сваршил в теб, пак няма от какво да се притесняваш. и се пак (в случай че имаш излишни пари) ако много се притесняваш от случилото се може да си вземеш Ескапел, колкото да се успокоиш малко и Умната !!!

на 13

ще кажа само 1 нещо,OMG!

Guest
    haha tei tei ne e zle nz gajito ti za kde ta durji ama No Coment...

Град
    Русе
    и нека позная и двамата сте чалгари (или поне един от вас двамата) СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТИЯ ЧАЛГАРСКИ КАНАЛИ!! ЕДНО ЧЕ ВИ ВРЕДИ А И СТАВАТЕ И ОЛИГОФРЕНИ!! СМЕНЕТЕ СИ ВКУСОВЕТЕ КЪМ МУЗИКАТА И НЯМА ДА ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ!!
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Bulgaria,Varna

Re: Horaaa help ! ! ! BREMENNA LI SAM ?

Цитирай Първоначално написано от sami_13f
    golqmo stra4e sam

btw na 13 sme
    da bremenna si i shte rodish i shte ste kato brat4e i sestri4e..ebasi az na 13 ne znaeh kfo e svirka tq `grijlivo go oblizala i po4istila` omg !!!!!!
    relax take it easy ;}{}

pavkata91 .. Само да дооточня , че тфа в никакъв случай не зависи от музиката , която слушаш! Аз съм на 16 и не съм го правила още .. тц тц тц
    По темата...
    Ъъъъ.. Базикаш ли се?????! Как ше си го кръстиш ?
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    Русе
    как да не зависи бе?!?!?!? тия хлапетий като гледат чалга каналите и кат им се прииска да го направят???
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Фен
    Град
    Интернационалист
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    как да не зависи бе?!?!?!? тия хлапетий като гледат чалга каналите и кат им се прииска да го направят???
    Тук и аз съм съгласен.
    Чалгата предразполага за секс на много млади години.
    Говоря за 99% от случаите.

Град
    Захарен памук
    Според мен има влияние само в определени случаи.

Сигурно металягите дето слушат Cannibal Corpse всеки път като е*ат обичат да разфасоват партньорката си с джобния сатър.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    Интернационалист
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

Сигурно металягите дето слушат Cannibal Corpse всеки път като е*ат обичат да разфасоват партньорката си с джобния сатър.
    Метълите пък са още по-лош случай.
    Абе чалгата и метъла ще бъдат забранени.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

Метълите пък са още по-лош случай.
    Абе чалгата и метъла ще бъдат забранени.
    О, да не говорим и за рапа, другарю! Разни дебелодупести мацки тресат целулит по цял ден, а се пее само за кучки, наркотици и мангизи!

Нека живеят стариградските песни!

П.П. Сега малко по-сериозно - ако един човек има акъл в главата си, каквато и музика да слуша, няма да позволи тя да му повлияе негативно.
    Ако си тъп като кирка, много ясно, че и да не си фен на определен стил музика (и съпътстващия го начин на живот), пак можеш много брутално да си прецакаш живота.

Напълно подкрепям naMy4Ho_KoTe зависи от човека,от манталитета и от начина на възпитание !..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

обаче тва с грижовното облизване ме разби

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Тук и аз съм съгласен.
    Чалгата предразполага за секс на много млади години.
    Говоря за 99% от случаите.
    Слушам чалга от 12 годишна, а секс правих за първи път почти на 21!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от bull ThistLe
    эеми кажи на ваще..и те ако имат поне МаАААааааАААаалко моэьк в главите ше те спукат от бой!!!...ееее деба лигавите пикли
    А ти ако имаше малко мозък в главата нямаше да твърдиш колко е правилно едно бременно, разстроено и объркано момиче да бъде пребито от родителите си.

П.П. Относно бременността - говоря хипотетично. Не съм казала, че авторката на темата е бременна.

Град
    Асеновград, България
    На 13, малееееейй! Едва ли си бременна.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Да ве бременна си ще имаш 100значита писнаха ми тъпите ви теми сяка 2-ра тема Бременна ли съм да бременна си ве !!!!! Има кундуми за това ве !!!!Дурех 1 лев броиката !!!
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си