.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    все ми е тая, само бензина да не беше 2 лева !

Европейци ще бъдеме евентуално след 3- поколения! Манталитета на българина неможе да се промени от днес за утре!
    лИз-бЛиЗ

Европейци ще бъдеме евентуално след 3- поколения! Манталитета на българина неможе да се промени от днес за утре!
    лИз-бЛиЗ

Guest
    ne az ne se radvam izobshto zalqxme cqlata planeta s mizeriqta i ciganiata ni
    ne se radvam zashtoto ne ostana svesten 4ovek v bulgaria ne se radvam zashtoto i evropeiski suiz nqma da ni pomogne
    GOSPOD E KAZAL POMOGNI SI SAM ZA DA TI POMOGNA I AZ
    KAKVO O4AKVATE SEDEIKI ILI BEGAIKI DA OPRAVITE BULGARIA I DA SE VURNETE NA GOTOVO 4ISTO IZMETENO UMNO U4TIVO I KRASIVO MI NESTAVA NE ne se radvam zashtoto sega shte vidi celia svqt kolko al4en podul mizeren i egoist e bulgarina dosega si go znaexme nie samo i samo nie NE GO OTRI4AITE POGLEDNETE OKOLO SEBE SI i shte razberete

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Мда радвам се, че сме европейци както и да го погледнем.
    Кефа се, че сме в Европа. Стар континет с много богата култура, история и традиции.
    Кефа се, че вече сме и в Европейския Съюз. Причините са много. Като за начало това е силен и стабилен икономически съюз, който може спокойно да се конкурира с други силни икономики и световни пазари. Ние сме природно богата страна и с помоща и облагите на ЕС и с малко добро желание и добро управление може да направим много. Също чувството че си част от една таква голяма общност е супер яко и т.н. и т.н.
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Естествено,че се радвам,но честно казано,не го заслужавахме още и едва ли някога ще го заслужим... А ако Турция влезе в ЕС просто... Та тя е наполовина в Азия,всъщност не наполовина,а по-голямата част й е в Азия...Ние по география учихме,че Турция е азиатска страна!!!
    Иначе като сме в ЕС имаме много повече перспективи за развитие,много хоризонти и възможности се отварят пред нас,по-добър шанс за реализация,абе изобщо =D> !Иначе това за ниските заплати и пенсии е вярно,а цените ни не са европейски-в много ЕС страни цените вече са по-ниски от българските!!!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Не, никак не се радвам. Досега не съм видяла и 1 положително нещо от влизането ни в ЕС. Само качват цените, затварят електроцентрали и т.н.
    Смърт за политиците, които решиха, че ще ни е по-добре там!

България винаги е била на територията на Европа

ако въпросът ти е дали сме доволни,че влязохме в ЕС-отговорът ми е не.

Не откривам никаква положителна промяна,сравнявайки 'преди' и 'сега'.

Не мисля, че има на какво толкова да се радвам, а и тези цени... не може заплатите (повечето) да са по 300лв и всичко да е толкова скъпо. Това трябва да се промени. А и това, дето ни контролират не ми харесва, как няма да се прави ракия, ние на тях казваме ли им да не готвят картоф в тава абе... почти нищо положително не виждам, освен факта, че можем да се фукаме (само на проказки), че сме част от ЕС... Както казаха по-горе - ние сме по-слабите, така че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си