.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

От 5 до 7 кг САМО за 3 дни ?!?!?!

Вижте каква диета намерих.Според вас дали е възможно ?!?Нз вижда ми се нереално все пак с този сладолед ....Как мислите дали си струва да се пробва ПЛС,АКО НЯКОЙ Я Е ПРИЛАГАЛ ДА ДАДЕ МНЕНИЕ
    Три дневна френска диета. Гарантира смъкването на от 5 до 7 кг. за три дни. Въпреки това не гладувате, а си хапвате нормално. Важно е да я спавзвате стриктно и точно, но това нито Ви обрича на глад, нито е съставена от продукти недостъпни на пазара.

--------------------------------------------------------------------------------

Инструкции:

Пийте по минимум 4 чаши с вода на ден!

Може да добавяте към храната и всяко от ястията подправки и добавки:

Сол, соев сос, кетчуп, лимон,пипер

Ден първи

Закуска:

Черно кафе или чай –всички видове(черен, плодов, билков)

Половин грейпфрут или чаша сок от грейпфрут

Една филия препечен хляб с резен обезмаслено сирене

Обяд:

Риба тон –половинка (консерва) или на скара не повече от 250гр.

Една препечена филия хляб

Вечеря:

Всякакво ниско на мазнини месо или пиле

Една чаша(250гр.) зелен фасул

Една чаша сок от моркови

Една ябълка

Една чаша ванилов сладолед

Ден втори

Закуска:

1 –яйце

ами баси тъпотията
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Мега фен Аватара на Blab
    и после от 7-10 + за следващите 3 дни

KiSs^^
    Guest
    ПФФ!наистина е тъпо

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ti trqbva da si prekaleno tupa,6tom pro4etoh o6te 1viq red na dietata,si4ko mi stana qsno.... kak misli6 da svali6 7kg za 3 dni pri polojenie 4e qde6 hlqb? ta ti dori ni6to da ne qde6 nema da svali6 i 3kg ... lele kfi ste maloumni
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    lele kfi ste maloumni
    Не обиждай всички ако искаш а ?!
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

mili4ka...dietata e mn hubava,za6toto opredeleno vklu4va vsi4ko neobhodimo za organizma,NO zabravi za iluziqta 4e 6te otslabne6 s 5 do 7 kg,nai-mn da smukne6 2,3 i posle kato po4ne6 normalniqt si rejim,6te si gi vurne6.po4ne6 li dieta trqbva da si s qsnata misul,4e ako iska6 da poddurja6 postignatite kg...trqbva da si na nqkakuv rejim cql jivot .....za sujalenie e taka
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Искаш да кажеш по 2 кг на ден да свалям?!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При диета най-много килограми се свалят първия деноколо 1/3 от цялата диета. С гладуване не се свалят килограми-само ти се празни стомаха, но не отслабваш. За да се гори нещо ти трябва и гориво. Ще пробвам диетата. И без това 3 дни хранителен режим мога да спазвам, ама 6 ми е вече зор!

Мега фен
    Град
    София
    Невъэможно е
    П.С:monityY,мери си малко прикаэките душичко
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    То за 3 дни и 10 кила може да се свлят. Ама тях вече сте ги свалили - от акъл.

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    mili4ka...dietata e mn hubava,za6toto opredeleno vklu4va vsi4ko neobhodimo za organizma,NO zabravi za iluziqta 4e 6te otslabne6 s 5 do 7 kg,nai-mn da smukne6 2,3 i posle kato po4ne6 normalniqt si rejim,6te si gi vurne6.po4ne6 li dieta trqbva da si s qsnata smisul, 4e ako iska6 da poddurja6 postignatite kg...trqbva da si na nqkakuv rejim cql jivot .....za sujalenie e taka
    absoliutno!
    ideqta e cql jivot da ste v nqkvi dieti4ni normi - v smisyl da izbqgvate opredeleni hrani i t.n i t.n. Nai-dobriqt syvet, koito moga da dam e da spazvate nqkakyv hranitelen rejim postoqnno, a ako si pozvolqvate ne6to dr ot vreme na vreme i ka4ite malko kg da zapo4nete da mislite za svalqneto im ot rano - kogato ste +1, 2kg - ot tam se po4va, za6toto ne se li usetite - 6te vi se naloji -> 7, 8, 9, 10....
    :P :P :P :P :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Искаш да кажеш по 2 кг на ден да свалям?!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    да,да
    то и да си само на вода няма да свалиш 5 кг за 3 дни,а да не говорим както пише в диетата банани,ХЛЯБ,сладолед

п.с.
    ТОВА Е ШАРЛАТАНСКА ДИЕТА и който я е измислил сега се кефи че има някакви наивници да му се вързват
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    ti trqbva da si prekaleno tupa,6tom pro4etoh o6te 1viq red na dietata,si4ko mi stana qsno.... kak misli6 da svali6 7kg za 3 dni pri polojenie 4e qde6 hlqb? ta ti dori ni6to da ne qde6 nema da svali6 i 3kg ... lele kfi ste maloumni
    Ei ovco,vnimavai kvo govori6!!!
    Kakto pi6e po-gore i na men mi e mnogo nerealna,to4no zatova q pusnah za da vidq i va6ite mneniq.Mersi na vi4ki,koito izkazaha nqkakvo smisleno,a ne kuho i prosto kato na monityY.

Krem4et0,molq te,sled kato q izprobva6 kaji rezultatite

abe, edin tam
    Guest
    на баба ти хвърчилото.....

Мега фен Аватара на koalka
    Това е невъзможно, особено без спорт.Да не говорим, че ще ги качиш доста лесно след това.

Guest
    всяка диета се прави според 4овека който ще я спазва.
    а пък килограмите са много относително понятие,защото зависи от плътността на костите и водното съдържание!.

П.П.без спорт не о4аквайте постоянни резултати

П.П.2 подлудявате ме с тея диети какво е това нещо половин банан!??!@!!?

Повече от фен
    Град
    south_park
    ^^^аз бях
    you should kill yourself >=D

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Надали ще стане, трябва да тичаш поне...
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ei ovco,vnimavai kvo govori6!!!
    Kakto pi6e po-gore i na men mi e mnogo nerealna,to4no zatova q pusnah za da vidq i va6ite mneniq.Mersi na vi4ki,koito izkazaha nqkakvo smisleno,a ne kuho i prosto kato na monityY.

Krem4et0,molq te,sled kato q izprobva6 kaji rezultatite
    кат не ти харесва мнението ми си го на4укай... само 4е съм права пове4е разбирам от диети,отколкото ти,съ6тност ти изоб6то не разбира6 след като пуска6 тия теми с които 6е ка4и6 10кг,вместо да свали6 даже и 1 грам

Guest
    4ekte malko e hora ne NIE koieto vqrvame na podobni dieti sme zle a VIE koito si mislite 4e dietata e tupa i 4e "dori s gladuvane ne moje6 da svali6 tolkova"..... kak moje da ste tolkova zle i da ne mojete da proumeete 4e NE GLADUVANETO mu e maikata a pravilnoto su4etavane na hranite!!!!! az li4no vqrvam 4e tazi dieta moje da e vqrna (dori i da se svalqt samo 2 kg) i nqma nikakva logika vav tova da tvardite 4e sled tova otnovo 6te se ka4at kilogramite... 4e dori i dvoino.... tova e mega tupo! kak 6te ka4ite dvoino kilogrami kato prez tiq 3 dni vie ne ste gladuvali a bukvalno ste qli absolutno vs nujni ve6testva.... ama ne ne az nqma kvo pove4e da obqsnqvam na hora koito izob6to ne si pomislqt 4e tr parvo malko da POMISLQT.... nz dali dietata e vqrna... no 6te q probvam i 6te kaja kakvo e stanalo i dali sam ka4ila ili svalila kilogrami

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4ekte malko e hora ne NIE koieto vqrvame na podobni dieti sme zle a VIE koito si mislite 4e dietata e tupa i 4e "dori s gladuvane ne moje6 da svali6 tolkova"..... kak moje da ste tolkova zle i da ne mojete da proumeete 4e NE GLADUVANETO mu e maikata a pravilnoto su4etavane na hranite!!!!! az li4no vqrvam 4e tazi dieta moje da e vqrna (dori i da se svalqt samo 2 kg) i nqma nikakva logika vav tova da tvardite 4e sled tova otnovo 6te se ka4at kilogramite... 4e dori i dvoino.... tova e mega tupo! kak 6te ka4ite dvoino kilogrami kato prez tiq 3 dni vie ne ste gladuvali a bukvalno ste qli absolutno vs nujni ve6testva.... ama ne ne az nqma kvo pove4e da obqsnqvam na hora koito izob6to ne si pomislqt 4e tr parvo malko da POMISLQT.... nz dali dietata e vqrna... no 6te q probvam i 6te kaja kakvo e stanalo i dali sam ka4ila ili svalila kilogrami
    neka vidime kolko 6e svali6 s po 1kg ka6kaval i kartofi
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си