- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- BBC Откриха ДИАМАНТЕНА звезда...
Астрономи откриха звезда, направена от диамант, който е 10 милиарда трилиона карата!
Огромният космически диамант (познат като BPM 37093) е кристализирало бяло джудже. Разположена е в съзвездието Кентавър на някакви си 50 светлинни години от Земята. Размерът й е приблизително 4000 километра в диаметър.
Астрономите я наричат гальовно Lucy — като в песента Lucy in the Sky with Diamonds на Beatles.
В тази галерия са подредени Последни Фотогравии , заснети с Хабъл. Има зашеметяващи кадри, абсолютно нереални едни такива. Списание Nature пък публикува радарните данни от Титан , които Cassini изпрати. И които потвърждават наличието на езера и морета от течен метан на този възголемичък спътник на Сатурн.
За повече информация!!
браво на тях![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
УаУУУУУ
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Това е една невероятна новина!
BOGAATI SMEEE!!!![]()
![]()
![]()
![]()
P.S-bravo na umnite 4i4koFci i leli4ki
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Браво за мене няма ли бе.. 15 мин съм се мъчил да направа тази тема за да научите нещо ново.. А вие...![]()
![]()
Ние ли?Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Първоначално написано от MG-X-Power
cqlata planeta Zemq![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Сега американците ще решат, че това е основен техен терористичен враг и ще идат да 'въведат демокрацията' и там![]()
На някой ходи ли му се в открития космос?![]()
![]()
![]()
Събирам екипаж за "леко" космическо пътешествие.(голямо заплащане)
аз уча в Киров по мрежите съм трябва ни ковач за корпуса Комп техник и Хладилник с много много алкохол >Първоначално написано от p4elata_brumze
ест и цигари![]()
///GEGEN NAZIS\\\
ъъъъъъъъъъъ 2004![]()
ние ниеПървоначално написано от MG-X-Power
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от MG-X-Power
Бирата е от мен!Първоначално написано от Punkstyle
![]()
Кога ще тръгваме?![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
с вас съм но имам 1 предложение да откраднем диаманта
![]()
Първоначално написано от moncho
е как да нямаме беще измислим нещо българина е толкова креативен ще го нарежем и ще го отмъкнем малко по малко
![]()
Предлагам да я кашираме таз звезда някъде, където никой няма да я види, и периодично да ходим да си чупим от нея.![]()
Уауу ненаистина е невероятно:P
ъъъъ, не, мерси
само като си представя твърдите елементи ква радиация имат и гх....
сигурно има достатъчно алфа, за да ти изпече ташаците...
Винаги мислиш рационално и оставаш в действителносттаПървоначално написано от quench
![]()
I like that![]()
Страхотно откритие!