- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам момиче да стигне до множевствен оргазъм?
Kak da nakaram momi4e da stigne do mnojestven orgazum? \/
Еба ли му майката,експериментираи и да знаеш че няма да е лесно.![]()
С времето и многократни опити, предимно с пръсти и език.
Ne znam ama ako razbere6 spodeli trainata![]()
пробвай Hardcore! мнооогоо е яко!
Raise your fist!
kKK mersI![]()
100% syglasna!!Първоначално написано от krem4et0
Накрай я с шамари и шутове съпроводени с викове: "СТИГАЙ ДО МНОЖЕСТВЕН ОРГАЗЪМ МАААА !"Ако не стане така nz.
Всъщност ако има садо-мазо наклонности , току-виж стигнала и до оргазъмПървоначално написано от Анонимко
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
кой те роди теб бе момчеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Иска ми се да разбера какъв ли му е бил живота ...ей ще взема да пусна тема ... хахаха :р 1-вото аканта ... бой, шутове и "СЕРИ БЕЕЕЕЕ!!" ... 1-вото сукане ... бой, шутове "БОЦАИ БЕЕЕЕ!!!" 1-вата супичка на мама ... бой, шутове "ДУХАЙ БЕЕЕ!!!" 1-вия ден в казарма ... бой, шутове "ДУХАЙ БЕЕЕ!!!"Първоначално написано от MajeStic
![]()
do kolkoto mi e izvesno multi orgazuma ne zavisi ot mom4eto a ot momi4eto smisal nen ne sqka jena moje da polu4i multi orgazum
питай я какво и харесва, доставя удоволствие в секса помежду ви и се постарай да я задоволиш максимално.Ако стане стане, ако ли не здраве да е.ти нали си са постарал.Не ми се вярва /от статистическа гледна точка/тя да е мазохистка, така че номера с шамарите или кьотека да мине.
![]()
![]()
Страшни отговори браво!!Това с шутовете ме раэби
Според мен най добре ще е да попиташ момичегто,което си решил да доведеш до множествен оргазьм какво точно и харесва а не с шутове!!!
Успех!
И аз мисля такаПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Зависи си от момичето на първо място, но и от теб. Питай я кое, къде и как го предпочита. \/
If you are not at the table, you are in the menu!
чак от бързане вместо Акане съм написал "аканта" :РПървоначално написано от demons_of_my_soul
ами с пръсти и когато усещаш че свършва засилваш и вадиш /пръстите/така не и даваш да свърши ,а тя получава невъобразим оргазъм
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от SexyTka
![]()
![]()
![]()
ужас ...тия ме забиха в земята
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.