- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Честа употреба на Escapelle
Имам въпрос.Вчера ми се наложи да изпия Escapelle.Днес презеравивът пак се скъсаКакво да правя?Да изпия ли още едно хапче или ще е много вредно за мен
ае купете си качествени презервативи и я карайте по бавно!
а за хапчетата не мога да ти кажа със сигурност! въпреки че не ми се струва да ги пиеш като витамин С
Raise your fist!
Слагайте си по два![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Купуваи качествени кундуни бе братчед апак иначе за ескапела нз но сичко хубаво е и вредно![]()
Fitness Forever
Ми то на листовката пише.2ро хапче за 1 месец е наистина краен случай ама щом се налага...или може да трепериш докато ти дойде..ако дойде
Be tfa s dfata nei sme6ny az sym proala... za po sigurno. Pyk za hap4etata znam 4e se piqt nai mnogo 2 pyti v godinata.T i po dobre si iz4isli ovulaciqta i ako e sfyr6il v teb i/ili se okaje 4e si bila v ovulaciq pii hap4e...i se zapitai do lekar i toi 6te ti kaje
Aide uspeh
![]()
нз аз съм чувала,че трябва да се пие до 3 пъти годишно![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
не ескапелПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
offf ne chetesh li kfo pishe na opakovkata na hapcheto...moje da se pie SAMO EDNO m/u 2-ta cikula......razbirash li./..NE moje...
Ми,ако приятелят ти е свършил в теб пий,въпреки,че изобщо не е полезно,но ако неискаш бебе друг начин няма..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
абе кво го мислите бе направо роди 1 и готово![]()
![]()
[-o< [-o< [-o<
изпий още 1 и още 1 и още едно ...и още едноо..\
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Е, то по принцип хапчето действа да се отдели яйцеклетка, така че си действа още.
Той свърши ли в теб и ако отговорът е да, то тогава повече не му давай. Правете си сексс презерватив, но без да свършва в теб, така че и да се скъса, няма да имате проблем.![]()
mi ne pii Escapelle kato bonbonki-6te ti navredi na cikala
P.S-po ka4estveni prezervativi sl pat![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не не пий. Старото хапче не дава възможност на нищо да се вгнезди в матката. То действа няколко дни след приема си. Не пий нищо. И за Бога празнете се извън влагалищата на девойките да не стават такива изпълнения. Ти не чете ли, че е желателно да се въздържаш от секс, докато не ти дойде?
Първоначално написано от Елисавета.
Не мила не е нужно и на мен ми се е случвало не се притеснявай излишно!!! :P
Вече е късно,за всеки случай изпих хапче,въпреки че знам,че ще ми навреди.
Колкото до презервативите-Life Style ,вече година и никакъв проблем и сега изведнъж два един след друг.Явно партидата е била некачаствена
Първоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Разбира се,че не е хубаво,то ако беше дай след всеки път да си пием хапче....По-добреиди на лекар или си направи тест,за да видиш дали има нещо,а не без нищо да пиеш само хапчета!И внимаваи те повече де..ууууу
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.