- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся Бг Сайт с ЕМО класация
ъъ ... да... търся такъв сайт казаха ми че има ... разбрах че 1 приятел бил на 1-во място а той НЕ е Йемо ... ъ ... чудя се кой е сайт-а пък да вдидя дали не са ме изтипосали там че ще късам бретони ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
знам знам знам
просто питам за шибан*я сайт ... НЕ съм емо ... пфффффф![]()
![]()
![]()
емотата не са СМОТАНИ А СА СУПЕР ЯКИ и кат нз нищо за тях недей приказвай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Офф!Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
[ Bl0od ]
вижте, момичето просто търси някакъв имо сайт, понеже са набедили неин приятел за такъв.
Ако някой знае - да напише вместо отсново да се почва война за или против имото.
Аз не знам - сори![]()
хъхъ..
^ Всъщност авторът е момче.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
много знаеш ти сякаш..Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ai siktir be napraite si edna tema za emo i samo tam si pitaite vyprosi,sporete si,hvalete go i kakvoto mu pravite sohte tam () baktisa mi da gledam edno i syshto pffffffffffffffffffff
![]()
момичето така и не получи отговор...
Raise your fist!
^момче е, бе!!!
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Какво да смята ?Първоначално написано от trt1989
бях да пия![]()
ух кат почнете ..НЕ съм емо бе йййй деца :Р
ДА ЗНАМ И МИ ПИСНА ОТ ТАКИВА ДЕТО ОБИЖДАТ "ЕМОТА" НЕ ИМОТА И НЕ ЗНАЯТ НЕЩО ЗА ТЯХ НИТО ЗА ТВА КОЕТО МИСЛЯТ И ЧУСТВАТ ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стигаа...
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
вие изобщо не разбирате какво е емо емо нали...![]()
![]()
Ne,ti prosto si 1 malka zabludena pikla,koqto si e haresala nqkav takuv individ i sa se prai6 na mn ve6ta.Mn ti li4i 4e ne ti dostigat godini
Зле...зле...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ох, имота та имота...
в днешно време "имо" е всичкия мейнстрийм рок от green day през my chemical romance до three days grace (или както са там..)
в днешно време имотата са просто тийнове, търсещи внимание като носят странни прически, тесни дрехи и черен лак за нокти..
та тая имовщина напоследък не е никак имо...
П.П. имам рег в един западен тийн сайт...бъкано е с такива създания, пък и съм имал разговори с български такива
П.П.2. и все пак съм добра душа и реших да проверя в гугъл за тая класация - еми аз не успях да намеря.Сигурно и няма такава, а приятеля са го изментили.
хъхъ..
само да не си прережеш вените сегаПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
Оффф то тва ващо вече е пародия на имо![]()
Пишеш ми се сладко коте, а се имаш за имо,аа я моля ти се
![]()
И аз съм била в такъв период,тей че..
![]()
ооф млъкни млъкни,не се излагайПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
ако някой не му изнася за мнението на другите относно емотата веднага казва "кат незнаеш кво е емо млъкни" аз пък знам кво е сички знаят кво е емо ГЛАДНА СМЪРТ ЗА ТИЯ ГАДИНИ-ЕМОТАТА
![]()
Колко ужасен свят, населен с ужасни хора, нали? И според мен дори ако си посегнеш, няма да ти обърнат внимание. Но ти все пак пробвайПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
абе я ходи гледай как се тъпчат гейове и т'ва еПървоначално написано от DeviL_AsS
![]()
Дойде 21-ви век и ся ... гейовете на мода ... след 10 години като ви омръзне ще тъпчете кокошките на село![]()
през кура ми е за тия ИМО-та ...а т'ва И дет' го слагате от пред няма да ви направи по-Американци .. лапешняци депресираникато нямаше емо рязахте ли те ? Като нямаше емо к'во слушахте ? Памаперслаци!!!
Много ясно, ние нищо не разбираме. Вземи се самоубий или аз ще те довърша, сама си избериПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()