.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ако съм аз ще се изселя от града ... че ако ме спипа френда ще има

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от hasaiko
    Нема лошо Много малко от нас биха се ЗАМИСЛИЛИ какво да правят...Камо ли да я отблъснат
    едно момче да отблъсне жена дет иска да я Е**...Да да стига да не е много закръглена и неприятна на вид дае нема да се замислят и ше я опраят набързо
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    О-в Тамбокту
    Хах що не му кажеш че жена му е разгонена кучка!П.С-тО В ТОВА НЯМЯ НИЩО ЛОШО ДЕ

Re: Спах с омъжена жена

Цитирай Първоначално написано от AXE
    Сега се регна и за сефтето от както съм регистриран ще ви кажа кво ми се случи скоро. Значи излизам аз един приятел( доста по стар от мен вече женен) и жена му. Аз съм на 17 да уточня. И излезнахме ходихме по заведения след тва на дискотека пихме цяла вечер и след тва тръгнахме си и си взехме такси. Аз направо тръгнах с тях за да си взема едни филми от френда. Влезнахме у тях а френда мъртво пиян побърза да си легне. питах жена му каде са ми филмите а тя направо почна да ми се натиска и уловния войник стана и стана квото стана. сега ми е неудобно ама гледам да не ги засичам нито френда нито разгонената му жена.

Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилата на форума!

Знаеш ли почвам да си мисля,че жените са виновни за тия ситуации....Каква е тая жена,която мъжът и заспива,а тя тръгва да се натиска н фр му?!Е**си....Ти не си виновен,момче си,нормално от твоя страна.Сега да не ти пука,тя е виновната

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Guest
    Бахти и тъпата пуйка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си