.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

у4ителите 6те ста4куват на 15ти...

туко 6то в новините го казаха,ама ни6то не схванах кфо 6е ре4е тфа?4е няма да у4им ли?на 15ти последно 6те бъдем ли на даскало или не?вие схванахте ли не6то
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Незнам защо се радвате, че няма да учите след като след тфа ще ви го изкарат през гъза. По-добре си карайте на нормални учебни програми. Пу аман.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    L.A. \ Moscow
    Така е! пък и не е сигурно че всички ще стачкуват! така че стягай се за даскало!
    Raise your fist!

аз да ти кажа според мен няма да стачкуват всички учители!вчера се обадих в канцеларията на моето и ми казаха в 9 часа на 15 септември да съм там начи ще учиме
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Guest
    И кво толкова учите пък вие на 15 септември.. директора приказва некви неща, казват смените, дават програмата.. никой не е преучил на 15

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Предполагам,че просто на 15ти ще се започне няколко часа по-късно в знак на протест.Гледах сега по канал 1.Казаха че ако не с еспоразумеят от 24 септември се пова стачка, което значи че класните стаи ще бъдат празни и може да се пропусне годината дори и учителите с анепреклонни и са търпяли това 17години и това няма да продължава.Това разбрах аз.На 15ти щяли да раздадат листовки на родителите ,в които се обяснява защо стачкуват и такива неща.Въпреки това ще се разбере в понеделник дали са се договорили за учителските заплати.Съмнявам се да се съботира цялата година.Ще е катастрофално... предполагам,че накрая ще се споразумеят макар и не за 100% увеличение
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    В моето училище на никой няма да му дадат да стачкува

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Мойте даскалки ако започнат да стачкуват ще се обадя на Гинес... Със сигурност ще има училища, вкоито ще има стачки, но не разчитайте на това!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Поне в елитните училища не вярвам да стачкуват.И аз трябва да звънна в канцеларията,но доколкото знам ще има и някаква среща на 13 или 14,така че,ще се ходи на 15.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

i az go gledah i vuv vesnika vidqh 4e ima takava statiq ... no ni6to ne razbrah az mislq 4e 6te hodime ... no ne sum sigurna
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

По новините казаха, че ако в понеделник (10-ти септември) не се приемат исканията на учителите, ще има стачка.
    Незнам вие какво сте гледали...

Guest
    аз пък почвам от 17ти - в мойто даскало не се учи в събота, даже и да е работен ден

Аз разбрах, че учителите са искали да си вдигнат стачката на 15ти, само че министъра им казал, че ще е по-добре да си започнеме на време учебната година, но учителите не се съгласили да е в друг ден, понеже на 15ти щяло да има повече медий.Аз тва разбрах от някъде...Ама за последно нз кво са решили.

При нас сигурно няма да има.Министъра ще идва на откриването.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не разчитай на стачките,за да не учиш.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На 15 сме си на у-ще! После може да има някви стачки както казаха по БТВ-то ама не се знае. Та за въпроса ти - НА У-ЩЕ СМЕ! какво пък толкова наистина вече...пф
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

mi nie sme na u4ili6te ama sno6ti po kanal 1 kazaha 4e ne bilo zadaljitelno no az 6te sai otida na 15 i ne se znae dali navsqkade 6e ima sta4ki taka 4e stqgaite se

Относно стачките ако се организират даскалите в отделните училища ще си има ... а ние ще си учим ... А съобщиха вероятност да не учим 1-ви срок - ако е така тежко и горко на всеки ученик .... така че предпочитам да се стягам :P Айде препоръчвам го на всички

Град
    Hard Rock Cafe
    nai-6ibano e da se otu4vat dni, zaradi nqkakvi incidenti i nepredvideni uslojneniq -_-

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    ?!?
    Да не земе да дое и при нас
    Иначе,не ми дреме дали ше учиме ли не на 15...

parvona4alno me be6e qd,4e 6e po4vame na 15,ama posle re6ih,4e e se taq koga po4vame nali taka ili ina4e 6e po4nem

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    ?!?
    Да не земе да дое и при нас
    Иначе,не ми дреме дали ше учиме ли не на 15...
    Оф,сега пък ми казаха,че не е сигурно,че ще дойде министъра,може някой друг от министерството ....
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Оф тея даскали - Писна ми..тези ученици дето ше са зайци ся,ще им провалят първия учебен ден,еми да бяха стачкували до ся..3 месеца малко ли бяха Верно са им малки заплатите ,ама през ваканцията е време секи да си оправи сичко..вече е време да почваме,а не да стачкуваме..уж им обещаха 30% увеличение,ама те пак недоволни
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    Няма да кажа.

тхе

Значи по-добре да си учим,защото материала се натрупва и става по-тежко за нас!А не всички учители ще стачкуват!Ако едни учител стачкува 1 седмица заплатата му пада със 150 лева!И да ви кажа,че по новия правилник на българския език не се пише така:
    15-ти
    15-то
    15-та
    Пише се :
    15-и
    15-о
    15-а
    Това много ще ви трябва-ще ви мислят за по-грамотни!
    Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.

Повече от фен
    Аз се молих за стачки...щото октомври имам приравнителен изпит...ама ще учиме знам си аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си