- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой иска ?!
Първоначално написано от eu.hyricane
Tova e otbora brato ! =D> =D> =D>
МАЧОКА НА САПУН !
Говори в единствено число ...Първоначално написано от Метоман
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ti da mul4i6 klo6ar !
МАЧОКА НА САПУН !
Ше говора с майка ти!Първоначално написано от Levane
hm.. smart kai na malcinstvata... i nacistite sa malcinstvo be idiot, zemi se samoubii togaz :/
ей лиглио я не си посягай на живота... ако искаш ела говори с майками ама няма си тръгнеш след разговора... =D>Първоначално написано от Метоман
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ти си уникално тъп бе!Поне да знаеш какво е "малцинство"Първоначално написано от eu.hyricane
Ami da moge da mu haresa ! Ama edvali 6te mu haresa v4era maikati be6e mn zle v legloto !
МАЧОКА НА САПУН !
da naistina, obqsni mi zna4enieto na 'malcinstvo' thieba infantila... ai daai
Явно пак си имал мокри сънищаПървоначално написано от OrL_SeX.
Оня малоумник нациста дето незнае какво малцинство да малчи той си мисли че малцинство е сичко друго освем една раса или държава тоест немци нацисти.. жестоко се лажеш мойто момче![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Kak si q vkaral tam se 4udqПървоначално написано от OrL_SeX.
![]()
Такъв като тебе,циганин от Факултето!
Ае дайте му ракопляскаме на блестящия ум ще се почуства умен и ще млакне че ръси глупости без да се вижда какво пише даже...Първоначално написано от Метоман
h1
asl?
wanna Fuck ?
Ти си уникален смешник беПървоначално написано от Levane
![]()
mersi za podrobnoto obqsnenie xD.. qvno ne znai6 pravilnoto zna4enie, 6oto vav fakulteto sme baq cigani.. sled 3 dni 6е izvar6vame na6estvie s/y balgarite s vili i fakli. gotvi se!
ela me ubii..Първоначално написано от trt1989
Първоначално написано от Levane
Kak sa ti zabite ako izma6 32 sled malko 6te ima to4no edin s koito 6te te karam da mi otvarq6 birata ! Kopele prosto da mi qde6 huq kopele mazno tolkova si mazen i ne si se kapal ot tolkova vreme 4e kato se ka4i6 v tramvai si4ki slizat !
МАЧОКА НА САПУН !
Чакам ви майка ви деба циганска!Пистолета ми е в шкафчето,чакам ви подчовеци долни!Първоначално написано от eu.hyricane
Ами ако изка6 да умре6 кажи къде и кога !Първоначално написано от eu.hyricane
МАЧОКА НА САПУН !
Край стига съм ви малчал никой нее циганин ти си некъв дришлио на 12 години оня с пистолета да дойде ми види хуя ако иска да постреля с него тебе ако те фана ще ти скасам газа с метална траба докат не ти искарам червата през гарлото и не те удоша с тях ще извяда на майкати .. айде да не месим жената тя нее виновна че сина и е ебаси тъпото дете... айде ебете се в гъза лапайте кура ми и пейте народни песниПървоначално написано от OrL_SeX.
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
Кажи къде и кога бе смешник!Ше те застрелям като куче подчовек такъв!Първоначално написано от Levane
Пъленнема седя и им слушам глупостите я... то ти писне вече...
h1
asl?
wanna Fuck ?
Първоначално написано от Levane
Най-големият сме6ник се обади ! Дриснята се оттегля![]()
![]()
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
Деба и смръдливия смъкльо!Ше ти счупа главата бе!Първоначално написано от Levane
аре от тегляй се че не моа те тарпя... лапе просто.. и пак ти казвам това нее детска градина ..
h1
asl?
wanna Fuck ?