.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Да, аз бих го направила. Когато не очакваш нищо, не се и разочароваш. Ти си знаеш, че ще е само за 1 нощ и няма после да тръгнеш да цивриш, че видиш ли ти си му отдала детсвеността си, а той те е зарязал. Наясно си какво иска той, сега реши какво искаш ти. Уверявам те, че в емоционален план така е 100 пъти по-лесно.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Guest
    Авторът на темата е мъж. Питам ви за личното ви мнение. Не момиченце, което пита дали да се...Колкото и да ме насърчавате, няма да ме обедите да загубя аналната си девственост с привлекателен спортен тип Казвате от ваше име. Не давайте съвети.

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не бих го направила, нито първия път, нито някой друг път.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вие повечето смело казвате "Не", ама предполагам отдавна сте я минали тази възрастова група. Поставете се на мястото на момичето и на нейния акъл. Хайде и някоя от 15до17 да си каже мнението.
    А нима аз не съм била на 15 и не съм имала този *шанс*. Какво да не би нас никой да не ни е искал ли?

Ако се познавате и ти не очакваш нищо, ок, обаче с някой си непознат, който дори не знаеш как ще се отнесе с теб в леглото. За мен е важно уважението и това търсех от човека, с който ще ми е първият път.

хххахха ти ли си в тези условия поставена? ...амии да ти кажа доста бих се поколебала ...тоест случвало ми се е да съм на точното място с точния човек,но секса за едно нощ не ми е харесвал-особено ако ти е за първи път...зсеки си решава ии незнам
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

първия път все пак изисква някфа обвързаност и ддз-трябва да е с човек,към който така да се каже имаш по-дълбоки чувства...щото иначе партньор за секс не е трудно да си намериш...но пък ако не устояваш на изкушението и страшно искаш да го направиш -не се колебай..стига да не съжаляваш после
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Whan7edKiller
    Guest
    Аз съм момче на 15.не съм момиче. ДА,бих го направил,обмислях го и ще направя нещу тъпо.Ако някое момиче иска да пробваме майл: gaara123@abv.bg и аз съм девствен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си