.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Точици около носа...

imam nqkakvi malki to4ici po nosleto i okolo nego.. maika ,mi kazva 4e sa ot puberteta i vaobshte ot vazrastta ( na 15 sam momi4e )... no men super mnogo me draznqt.. i nz kak da gi mahna davaite nqkakvi predlojeniq.. aa ne sa ot tezi 4erni to4ki emi i az nz kakvo sa

Moderated by Barbie
    7т. от правилника.

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    Купуваш си крем против черни точки,мажеш се и те изчезват!!!

OMG tova sa malki komedon4eta i opredeleno sa ot puberteta..napravi si parna banq s laika i gi iztiska edno po edno...sled tova namaji sus spirt i 6te iz4eznat..tazi procedura si pravi pone 1 put v sedmicata,za6toto ot mrusniq vuzduh te otnovo 6te se poqvqt .....taka 4e trqbva da gi obrabotva6 periodi4no
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от ...BlAcK_OrChId...
    Купуваш си крем против черни точки,мажеш се и те изчезват!!!
    колко са тия кремове,че до сега не съм ползвала
    няма любов

Мега фен
    Град
    София
    Може и да са черни точки .Вэеми си Garnier Pure 3 in 1 и си го нанасяй като маска няколко пъти в седмицата.Иэглажда кожата на лицето и я прави много хубава.А най-лесният начин ,да си оправиш проблемите с лицето е да посетиш коэметик.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Вэеми си Garnier Pure 3 in 1 и си го нанасяй като маска няколко пъти в седмицата.
    Наистина продуктите на Гарниер за почистване на запушени пори са мн добри.Аз използвам гела за измиване и съм мн доволна. За по-добър ефект трябва да се използва цялата серия де...
    I CAN'T GET NO SLEEP

купи си продуктите на garnier или има една много хубава серия на johnson and johnson която наистина върши добра работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Може и да са черни точки .Вэеми си Garnier Pure 3 in 1 и си го нанасяй като маска няколко пъти в седмицата.Иэглажда кожата на лицето и я прави много хубава.А най-лесният начин ,да си оправиш проблемите с лицето е да посетиш коэметик.
    kolko struva g/d tova Garnier Pure 3v1 .....?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IrReSiStIblE
    купи си продуктите на garnier или има една много хубава серия на johnson and johnson която наистина върши добра работа.
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си