.

Виж резултатите на анкетата: С каква коса се харесвате повече?

Гласували
315. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Чуплива

124 39,37%
  • Права

191 60,63%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    естествената ми коса е чуплива и много си я харесвам
    понякога я мачкам с пяна и тя става на хубави естествени къдрици
    eто снимка:

понякога се реша с правоъгълна четка и суша със сушуара едновремеенно изправя се по-дълготрайно от колкто с пресата и имам обем
    още една снимчица:
    (не се вижда мноо добре но нямам друга)

п.т. тетка ми се прави няколко пъти с бира-не мирише , но нейната коса е изключителна гъста ии ефекта не беше кой знае какъв иначе при приятелки които са се правили - има ефект..хубави къдрички

П.С. извинявам се за големите снимки..но съм новичка и са първите качени снимки

По- принцип повече се харесвам с права коса, но избягвам да си я третирам с каквото и да било, затова главно я чупя с бира. Ефектът ми харесва адски много и бирата извертява супер бързо и след около 30 минути не се усеща никакъв аромат. Нямам проблеми. Даже много обичам да си я чупя така.. Много ми харесва как става. Повече ми допада, отколкото с пяна.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Първо-темата е от 2007...
    Второ-kyklichka01,ъъ,по-големи снимки не можа ли да пуснеш!
    Трето-С БИРА?!
    Брях,брях

Мега фен Аватара на ameli
    и отново си задавам въпроса, дано този път някой да ми отговори

1. какво количество се слага
    2. става ли на клечки, като с пяна
    3. колко време държи и всеки ден ли се прави това

...??????

http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    за количество зависи от дължината на косата, но не се слага много бира половин чашка
    не стои на клечки
    държи 5 6 дни
    поне при мен
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Град
    Враца
    И кво като е стара темата? Нови ли да пускат Аз веднъж пробвах с бира и стана адски... интересно. Смисъл хареса ми. Много. Някакви много хубави къдрици станаха, НО много трудно се разресва след това и не повторих... Иначе не миришеше
    еlsy

ама вие сериозно ли си изливате бира върху косата

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    за количество зависи от дължината на косата, но не се слага много бира половин чашка
    не стои на клечки
    държи 5 6 дни
    поне при мен
    Че ти колко пъти в седмицата си миеш косата?
    По темата: Не съм пробвала с бира, аз си оплитам косата на плитки вечерта и на сутринта е къдрава. Но и с бира трябва да пробвам.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    ама вие сериозно ли си изливате бира върху косата
    Не, седнали сме да си се бъзикаме, от скука...
    еlsy

И на мен ми държи по много, но аз ѝ слагам през ден бира.

тва трябва да го пробвам изглежда интересно качете някоя снимка да видим как става

Аз си я накъдрих и ми хареса, а иначе и права и с къдрава коса ми харесва. На мен лично ми е по- лесно с права, а и ми изглежда по-дълга косата

Град
    град на греха..
    zarity написала съм: "П.С. извинявам се за големите снимки..но съм новичка и са първите качени снимки"

не се заяждам,но явно не си прочела добре какво съм написала

п.т. пробвах с бира..на леко влажна коса изсипах малко повече от половин чаша с бира..намачках я и я изсуших съвсем леко със сушуар и я оставих да доизсъхне сама като продължих да я мачкам обърната надолу.. ефектът бешее никога не съм имала толко естествени и сладки къдрици и НЕ МИРИШЕ..!

хм а някой може ли да пусне снимки ако има с начупена коса с бира .. стана ми интересно

Само един път пробвах да се накъдря с бира ии резултата беше отвратителен!Може да е от левите ми ръце, нооо все пак беше гадно |:
    Пък и предпочитам да я изпия ...
    So what if you can see the darkest side of me
    No one will ever change this animal I have become..

Град
    Бургас
    ако искате къдрава коса без да я горите с ютията,пресата,или тем подобни,просто още докато сте в банята си правите плитките вързвате ги със силиконови ластичета и готово,след като излезете от банята не ги сушете,оставете ги да изсъхнат , от време на време ги мокрете , приспете една вечер с тях и на сутрента пак ги намокрете изчакаите да изсъхнат и ги разплетете, ако искате да се задържат за повече дни сложете малко лак за коса и готово, естествено и ефектно без да горите косата,,,

Повече от фен Аватара на Steff9423
    http://www.germes-online.com/direct/...Hair_Dryer.jpg Този сешоар прави чудеса..(поне при мен де..)
    Моя е на Rowenta..Значи след като се изкъпя вместо бира ползва дифузър.
    Ето едно видео..http://www.youtube.com/watch?v=RgSMC...eature=related
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    косата ми е чуплива, затова от време на време се изправям с пресата - харесвам се повече с права коса

Град
    ``Сокър Сити
    мойта си е супер къдрава и нямам нужда от накъдряне
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    права
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Не мерише,получава се хубав ефект и на всичкото отгоре ти подхранва косата

Мега фен Аватара на ameli
    Неска и аз се опитах да се накъдря с бира.. докато я изливах върху косата си направо ми се скъса сърцето.. И.. може ли снимка как е станало при вас, щото не съм сигурна дали ми се получи както трябва
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мойта коса си я харесвам много,защото ми е чуплива и има много хубави къдрички. Аз само 1 път съм се изправяла и много ми отива ,но не искам да я тормозя

Град
    град на греха..
    y0urhottie ameli ето при мен как се получи:

Здравейте! Моята коса също е права и няма никакъв обем, особено в корените и смятам да опитам да се накъдря с бира. Но искам да попитам дали като се мачка косата с бира се получава хубав обем и в корените. По принцип си правя косата с преса, но ми омръзна, а и вече косата ми се поизтощи, а с маша изобщо не се получава. Вече ми писна да се занимавам с нея и искам да пробвам начин, който не отнема толкова мн време и не е толкова вреден за косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си