- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене на коса с бира + една анкетка
естествената ми коса е чуплива и много си я харесвам![]()
понякога я мачкам с пяна и тя става на хубави естествени къдрици
eто снимка:
понякога се реша с правоъгълна четка и суша със сушуара едновремеенно изправя се по-дълготрайно от колкто с пресата и имам обем![]()
още една снимчица:
(не се вижда мноо добре но нямам друга)
![]()
![]()
п.т. тетка ми се прави няколко пъти с бира-не мирише , но нейната коса е изключителна гъста ии ефекта не беше кой знае какъв иначе при приятелки които са се правили - има ефект..хубави къдрички![]()
П.С. извинявам се за големите снимки..но съм новичка и са първите качени снимки![]()
![]()
По- принцип повече се харесвам с права коса, но избягвам да си я третирам с каквото и да било, затова главно я чупя с бира. Ефектът ми харесва адски много и бирата извертява супер бързо и след около 30 минути не се усеща никакъв аромат. Нямам проблеми. Даже много обичам да си я чупя така.. Много ми харесва как става. Повече ми допада, отколкото с пяна.
Първо-темата е от 2007...
Второ-kyklichka01,ъъ,по-големи снимки не можа ли да пуснеш!
Трето-С БИРА?!
Брях,брях
и отново си задавам въпроса, дано този път някой да ми отговори![]()
1. какво количество се слага
2. става ли на клечки, като с пяна
3. колко време държи и всеки ден ли се прави това
...??????
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
за количество зависи от дължината на косата, но не се слага много бира половин чашка
не стои на клечки
държи 5 6 дни
поне при мен![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
И кво като е стара темата? Нови ли да пускатАз веднъж пробвах с бира и стана адски... интересно. Смисъл хареса ми. Много. Някакви много хубави къдрици станаха, НО много трудно се разресва след това и не повторих... Иначе не миришеше
![]()
еlsy![]()
Че ти колко пъти в седмицата си миеш косата?Първоначално написано от annamari
![]()
![]()
По темата: Не съм пробвала с бира, аз си оплитам косата на плитки вечерта и на сутринта е къдрава. Но и с бира трябва да пробвам.![]()
Не, седнали сме да си се бъзикаме, от скука...Първоначално написано от lovey0u
![]()
еlsy![]()
тва трябва да го пробвам изглежда интереснокачете някоя снимка да видим как става
Аз си я накъдрих и ми хареса, а иначе и права и с къдрава коса ми харесва. На мен лично ми е по- лесно с права, а и ми изглежда по-дълга косата![]()
zarity написала съм: "П.С. извинявам се за големите снимки..но съм новичка и са първите качени снимки"
не се заяждам,но явно не си прочела добре какво съм написала![]()
п.т. пробвах с бира..на леко влажна коса изсипах малко повече от половин чаша с бира..намачках я и я изсуших съвсем леко със сушуар и я оставих да доизсъхне сама като продължих да я мачкам обърната надолу.. ефектът бешееникога не съм имала толко естествени и сладки къдрици и НЕ МИРИШЕ..!
![]()
хм а някой може ли да пусне снимки ако има с начупена коса с бира .. стана ми интересно
Само един път пробвах да се накъдря с бира ии резултата беше отвратителен!Може да е от левите ми ръце, нооо все пак беше гадно |:
Пък и предпочитам да я изпия ...
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
ако искате къдрава коса без да я горите с ютията,пресата,или тем подобни,просто още докато сте в банята си правите плитките вързвате ги със силиконови ластичета и готово,след като излезете от банята не ги сушете,оставете ги да изсъхнат , от време на време ги мокрете , приспете една вечер с тях и на сутрента пак ги намокрете изчакаите да изсъхнат и ги разплетете, ако искате да се задържат за повече дни сложете малко лак за коса и готово, естествено и ефектно без да горите косата,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.germes-online.com/direct/...Hair_Dryer.jpg Този сешоар прави чудеса..(поне при мен де..)
Моя е на Rowenta..Значи след като се изкъпя вместо бира ползва дифузър.
Ето едно видео..http://www.youtube.com/watch?v=RgSMC...eature=related
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
косата ми е чуплива, затова от време на време се изправям с пресата - харесвам се повече с права коса![]()
мойта си е супер къдрава и нямам нужда от накъдряне![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Не мерише,получава се хубав ефект и на всичкото отгоре ти подхранва косата![]()
Неска и аз се опитах да се накъдря с бира.. докато я изливах върху косата си направо ми се скъса сърцето..И.. може ли снимка как е станало при вас, щото не съм сигурна дали ми се получи както трябва
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Мойта коса си я харесвам много,защото ми е чуплива и има много хубави къдрички. Аз само 1 път съм се изправяла и много ми отива ,но не искам да я тормозя![]()
Здравейте!Моята коса също е права и няма никакъв обем, особено в корените и смятам да опитам да се накъдря с бира. Но искам да попитам дали като се мачка косата с бира се получава хубав обем и в корените. По принцип си правя косата с преса, но ми омръзна, а и вече косата ми се поизтощи, а с маша изобщо не се получава. Вече ми писна да се занимавам с нея и искам да пробвам начин, който не отнема толкова мн време и не е толкова вреден за косата.