- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко килограма трябва да си, ако си висок 155см.
kolko kilograma trqbva da si ako si visok 155
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ами трябва да кажеш на колко години си!
Около 100 кг устройват ли те? Я сега стани от глупавият компютър и отиди до огледалото и кажи според тебе дебела или слаба си ? Ако нямаш голям задник или голям корем значи килограмите ти са наред.Първоначално написано от Анонимко
Пожелателното тегло за вас е: 43кг. - това го видях в tialoto.bg![]()
Ъ!Аз съм 1,58 и съм 40 кила!!!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
и какво от това според мен нормалното непревишено тегло за тази височина е до 45 - 48 кг. и ще си изглеждаш съвсем добре!Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
Love Ickooo
Около 40 максимум 45 за момиче и максимум 55 за момче
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
emi grumni se s toq rust za nikude ne si
mi to4no 155 kilograma trqbva da si ( kolkoto visoko, tolkova 6iroko ... xaxaxaxaxa )Първоначално написано от Анонимко
Както казаха преди мен, 45-48. Аз съм толкова и откакто се помня, съм 45...сега съм малко повече, но не твърдя, че съм идеална.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
az sum mom4e i sum 186 teja 70 na 18 g. sum dobre li e![]()
I az sym tolko..na kolko si?Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
Пфахаха еййй ще ви изпапкам всички(буквално).Аз съм 190см и съм 100кг
П.С дъртоооо съм еййй на 20 години съм
Що за малоумна тема?![]()
Трябва да си толкова, колкото те карат да се чувстваш красива и да се харесваш. Красотата не зависи от килограмите, а от пропорциите. Като цяло всичко зависи от типа тяло! Едни, които са 45кг при 1,55м, може да мязат на затворници в Аушвиц, други може да изглеждат извънгабаритни! Всичко е относително![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Това е тъпо. Честно.Първоначално написано от VaNicHkaa
Нека дам пример, дано ме разберете:
Аз съм с тяло, което се води мезоморфен (атлетичен) тип. 1,64м съм. В момента тежа 52 килограма и се виждат ребрата на гърба ми, защото имам широк гръден кош. Ако отслабна още 2 кила и веднага ще ми се очертаят кокалите и кожата ми ще ми стои като на закачалка.
За всеки е строго индивидуално.
Препоръчвам на авторката ако толкова я интересува това, да отиде на диетолог или нещо такова.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
На 13 години,8 месеца,3 медмици и 1 ден.Първоначално написано от UnKn0wN^
А ти?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Е глупости. Аз съм 166 и съм 45 кг и пак се имам за малко дебеличка..вие какво ме направихте..За 155 по онези баналните сметки трябва да си 45 кг, но аз съм с 11 см по-висока и съм на същите кила и пак искам да смъкна..нз може би около 38-40 е добре...но зависи и от тежестта на костите ти, както и от куп други нещаПървоначално написано от `Death`Whore``
Разбира се, но това, че ти се мислиш за пълничка, не означава, че си. Мога да ти покажа снимки откогато бях 45 килограма...и определено не съм дебела.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
OleleПървоначално написано от gabrielka@a
Em az sym na 14 godini i 7 meseca..drugoto ne mi se iz4islqva
![]()
Нормално е за едно 13 годишно момиче да е кльощаво. В пубертета тялото започва да става женствено и в общия случай става по-пълно.
аз съм на 12.висока съм 1.66 и съм 47 килограма това много ли е
/Първоначално написано от fessy
не е много, добре си.даже си слабичка
а относно темата - еми сестра ми е 1,55 и тежи 41-2 кг
45kg
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
amii kogato az bqh 155 bqh 38 kila na 13 godini ;]Първоначално написано от Анонимко
sega sym 160sm 43 kila 16 godini ;] xaxa mai se pada na santimetar sredno s edno kilo da napylnqvam :PPp