- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли участвали в тройка?
Iskam da popitam Momichetata Ako vashiq priqtel vi pomoli da napravite 3ka kakvo bihte napravili
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
priemai !!!
щастливо копеле
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Той не би поискал, а аз не бих приела.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еемиии ако ми предложат...
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))) [/url]
Raise your fist!
+1Първоначално написано от Aleandra
Само, дето съм момче![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
o_O troikite s 2 momicheta rlz ama s 2 momcheta ne me kefi osobeno (: s 2 momicheta bih priel s sigornost![]()
![]()
ne bih priela .ako ideqta se varti v glavata i na dvama ni -DA ,no ina4e ako toi si go poiska e taka ot ednoto ni6to........................![]()
![]()
![]()
ami do sega ne mi se e slu4valo,no po skoro bih priela ako sa 2 mom4eta i az,i ako ednoto e gajeto mi. \/ togava sas sigurnost 6te bude gotino!!!
vsi4ki muje sa gotini,ako ne po harakter to pone v legloto!
приятелят ми е адски навит..особено и с един негов приятел. непрекъснато ми предлагада пробваме..нооо..аз.... не бих приела, според мен е прекалено унизително.. а и мойто си е мое - не го споделямпък и сексът с него не ми е омръзнал,че да прибягвам чак до такива крайности
![]()
Да..Първоначално написано от Aleandra
Пък ако ми поиска и то с друго момиче..направо ще побеснея и ...![]()
![]()
дори не си го представям..
Напълно съгласна или ако предложи някой негов приятел шамара му е в кърпа вързанПървоначално написано от Muca_mnogo_cuca
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ДААААААААААААПървоначално написано от 3mo7ioN
Ami nai veroqtno 6te se saglasq.Vse pak vednaj se jivee...oba4e predpo4itam s dve mom4eta....da e..Imam si pretencii i iziskvaniq![]()
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
+1Първоначално написано от SexyTka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
s 2 momi4eta praq vednaga ama s drugo mom4e po4ti 99% ne!