- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходили Ви се на даскало?
А защо няма възможен отговор- "Въобще не ми се ходи на даскало." ?
Първоначално написано от MostHated
[size=7][b][u]fosse cos
От една страна ми се ходи,от друга-не!Искам да си видя съучениците и да става купона,обаче като се сетя,че трябва сега входни и т.н. да правим и както съм 9ти клас сега и съм забравила химията,физиката и биологията(не че някога съм ги запомняла) направо не ми се мисли ..
![]()
![]()
![]()
![]()
vse mi e taq- namerih prizvanieto si v jivota, i na6ite napalno me podkrepqt i nasar4avat, taka 4e nqma zna4enie kakvi ocenki 6te izkarvam, kolko 6te se staraq i t.n.. + tova 6te sym v edna smqna sys vsi4ki priqteli i sme v sasedni u4ili6ta.. ko po huu ^^
i az iskam o6te vakancq .... ne iskam da po4vam daskalo sus sigurnost ne ne ne i pak ne gadno e neiskam ...Първоначално написано от be_true
izklu4eno
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
ем искам малко да почваме щото тая ваканция ни разпръсна навсякъде и не съм се виждала с много хора![]()
Нямам търпение. Но и без това остават само 3 дни. Радвам се, че ваканцията свърши.Първоначално написано от sladkish_14
Радваш се,че е свършилаПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Първоначално написано от ZaHaRcHe
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
NE vie ludi li ste?![]()
И ми се ходи и не ми се ходи!По скоро не ми се ходи!Ама никой не ме пита!![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ходи ми се и то много.
Не и в моето.Иначе да.
Мхм...и аз тъй.Първоначално написано от BunnYY_f
От една страна ми се ходи, защото ще съм в ново даскало, нови хора и т.н., обачееее друго си е ваканцията...
em..vreme e za stqgane..kFo da se pravi![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами гласувах с "Мнооооогооооооооо",но като поучим една-две седмици и направо не ми се мисли![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
не ща приди седмица исках да видя новия клас,но вече не![]()
Не,въобще.![]()
Ми ходи ми се мъничко, ама искам и още мъничко ваканция... Както винаги естествено...Училището си има плюсове и минуси, както и ваканцията...![]()