- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kолко давате за козметика на месец?
Колко пари давате на месец за козметика?
Извинете,ако има такава тема!
Мисля, че над 50 лв. Все пак си зависи и от това, от което имам нужда за месеца. Но когато се съберът кремовете за лице и всички дребни работи като гланцове, лакове за коса и нокти, фон дьо тен и т.н. стават над 50 лв.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
i az sam takaПървоначално написано от KaTinCeTy
Хаха естествено че под 50 лв..аз не си купувам всеки месец я пудри , дон дьо тен или спирали..стигат ми за по-дълго време..хах ако трябва фон дьо тена да ми свърши за 1 месец сигорно трябва всеки ден да се правя като плашило и да слагам по 1 тон на лицето хаха
Под 50 лв. Принципно през месеца си взимам най-много пяна за коса, иначе гримове не си взимам всеки месец.
[b][i]Je t'aime au-del
Зависи но в повечето случай е над 50 лева като се има в предвид шампоаните маските за коса крем за лице лосион за тяло!Пък и по качествените продукти са по скъпи!!!![]()
Ami razli4no e....nqkoi mesec nad 50,drug pat pod.....zavisi kakvo sam si haresala i kakva e markata mu.Osnovno si kupuvam po4istva6ti losioni i hidratira6ti kremove,za6toto kojata mi e mn suha....posledniq mesec(avgust) parite za kozmetika bqha nad 50....![]()
Just haters make me famous! εĭз
Молив за очи и балсам за устни, общо двете са към 6-7 лв. А веднъж на няколко месеца може да си взема и нов дезодорант, нещо за кожата или някакъв лосион... общо взето месечно харча най-много по 10 лв за козметика, а понякога и по-малко...
Mnogo darja na tova,koeto polzvam ne iskam da si sasipvam kojata i liceto s bukluci i zatova sa nad 50 lv.
Next Time I`ll be True...
Купувам си козметика рядко.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Много под 50,тъй като гримове,лакове и разни такива глупости не ползвам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Определено е под 50лв![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
е не давам парите аз така 4е не знам.
do 50lv e dostata4no,pone za men![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ебаси суетните съществааз и 10 лв не давам вие над 50 и се обзалагам ,че приличате на плашила и ваще не могат да ви познаят без грим
![]()
еми, какво купувам - лакове, лакочистител, почистващи продукти, някое и друго червило, ако ми потрябва... рядко давам повече от 10-15лв. на месец
Хъх. Глупаво изказване. Това, че дават над 50лв не значи, че задължително носят много грим. Аз нося съвсем малко грим-гланц и коректор...и давам над 50лв на месец. Защо? Държа на качеството. Не казвам, че няма хубави евтини неща-има и ги използвам. Но повечето пъти за кожа, нуждаеща се от по-специфични грижи, е нужно да се дадат повечко пари. Количеството грим няма общо с парите за козметика на месец в случая.Първоначално написано от find_m3
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
още по-глупаво изказванеПървоначално написано от ^FaiNt^F
аз пари за козметика рядко давам ,а кожата ми е като бебешко дупе ,миналата седмица бях на козметик за веждите и козметичките се изредиха да ме пипат .....може би щото съм на 16 не на 36
,ама предполагам съм доста тъпа след като не следвам "стандартите" и не си съсипвам кожата още повече с боклуци и химични отпадъци
![]()
зависи различно е всеки месец.понякога се случва да е много над 50лв а понякога под.зависи.![]()
това бях азПървоначално написано от Анонимко
Права си,но това,че кожата ти е толкова мека и хубава не се дърлжи само на това че не изпозваш козметични продукти ами и до някъде от ген.Защото и аз не обичам да се мацотам..най-много една спирала да сложа,но кожата ми не е от най-хубавите(меко казано).Нямам комедони,но имам много разширени пори..майка ми и баща ми също и мисля,че се дължи на това.Първоначално написано от find_m3
А сега по темата-много рядко ми се случва да похрча повече от 50лв. на месец.Това е обикновено като ми свършат парфюма и спиралата-някъде на 3-4 месеца сменям спиралата а парфюма на 2-3месеца..100мл е\
/
![]()
Пари за пудра и фон дю тен не давам, тъй като не ползвам. За останалото предпочитам да е по-скъпо, но по-качествено. Скремове, маски за коса, за лице, тоник, лосионите за тяло, гланц и т.н. става над 50 лв.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе вие чувате ли се какво говорите?!
НАД 50 ЛЕВА ЗА КОЗМЕТИКА и то НА МЕСЕЦ?!
Е какво душ гела или лосиона ви свършва за един месец?!?!
Боже боже,кой ви дава над 50 лева на месец за такива неща!!
Представям си и за дрехи колко давате,и за обувки..мале не ми се мисли..аз през живота си за козматика на веднъж съм давала най-много 12-13 лева,а поотделно не повече от 6 лева!!![]()
![]()
![]()
Доста си злобна и веднага се нахвърляш. Не можеш ли и сама да прецениш, че не всички кожи за хубави по рождение като твоята, м? Е да, рядко човек с хубава и чиста кожа може да си представи, че не при всички е така. Кожа като моята реагира доста...'бурно' на някои съставки в повечето козметични продукти. Ето защо ми се налага да подбирам внимателно продуктите.Първоначално написано от find_m3
Не разбрах кое точно в изказването ми беше глупаво. Обесни ми, моля те![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
samo deto az si vzimam o-4esto dezodorantПървоначално написано от zloto