.

Виж резултатите на анкетата: Колко пари давате на месец за козметика?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Под 50 лв.

43 70,49%
  • Над 50 лв.

18 29,51%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...

Kолко давате за козметика на месец?

Колко пари давате на месец за козметика?
    Извинете,ако има такава тема!

Мисля, че над 50 лв. Все пак си зависи и от това, от което имам нужда за месеца. Но когато се съберът кремовете за лице и всички дребни работи като гланцове, лакове за коса и нокти, фон дьо тен и т.н. стават над 50 лв.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

sladulankata :P
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Мисля, че над 50 лв. Все пак си зависи и от това, от което имам нужда за месеца. Но когато се съберът кремовете за лице и всички дребни работи като гланцове, лакове за коса и нокти, фон дьо тен и т.н. стават над 50 лв.
    i az sam taka

Хаха естествено че под 50 лв..аз не си купувам всеки месец я пудри , дон дьо тен или спирали..стигат ми за по-дълго време..хах ако трябва фон дьо тена да ми свърши за 1 месец сигорно трябва всеки ден да се правя като плашило и да слагам по 1 тон на лицето хаха

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Под 50 лв. Принципно през месеца си взимам най-много пяна за коса, иначе гримове не си взимам всеки месец.
    [b][i]Je t'aime au-del

Град
    О-в Тамбокту
    Зависи но в повечето случай е над 50 лева като се има в предвид шампоаните маските за коса крем за лице лосион за тяло!Пък и по качествените продукти са по скъпи!!!

Ami razli4no e....nqkoi mesec nad 50,drug pat pod.....zavisi kakvo sam si haresala i kakva e markata mu.Osnovno si kupuvam po4istva6ti losioni i hidratira6ti kremove,za6toto kojata mi e mn suha....posledniq mesec(avgust) parite za kozmetika bqha nad 50....
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен
    Град
    в килера
    Молив за очи и балсам за устни, общо двете са към 6-7 лв. А веднъж на няколко месеца може да си взема и нов дезодорант, нещо за кожата или някакъв лосион... общо взето месечно харча най-много по 10 лв за козметика, а понякога и по-малко...

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Mnogo darja na tova,koeto polzvam ne iskam da si sasipvam kojata i liceto s bukluci i zatova sa nad 50 lv.
    Next Time I`ll be True...

Купувам си козметика рядко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Много под 50,тъй като гримове,лакове и разни такива глупости не ползвам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Определено е под 50лв

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

е не давам парите аз така 4е не знам.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    do 50lv e dostata4no,pone za men
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    ебаси суетните същества аз и 10 лв не давам вие над 50 и се обзалагам ,че приличате на плашила и ваще не могат да ви познаят без грим

Guest
    еми, какво купувам - лакове, лакочистител, почистващи продукти, някое и друго червило, ако ми потрябва... рядко давам повече от 10-15лв. на месец

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    ебаси суетните същества аз и 10 лв не давам вие над 50 и се обзалагам ,че приличате на плашила и ваще не могат да ви познаят без грим
    Хъх. Глупаво изказване. Това, че дават над 50лв не значи, че задължително носят много грим. Аз нося съвсем малко грим-гланц и коректор...и давам над 50лв на месец. Защо? Държа на качеството. Не казвам, че няма хубави евтини неща-има и ги използвам. Но повечето пъти за кожа, нуждаеща се от по-специфични грижи, е нужно да се дадат повечко пари. Количеството грим няма общо с парите за козметика на месец в случая.

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    Хъх. Глупаво изказване. Това, че дават над 50лв не значи, че задължително носят много грим. Аз нося съвсем малко грим-гланц и коректор...и давам над 50лв на месец. Защо? Държа на качеството. Не казвам, че няма хубави евтини неща-има и ги използвам. Но повечето пъти за кожа, нуждаеща се от по-специфични грижи, е нужно да се дадат повечко пари. Количеството грим няма общо с парите за козметика на месец в случая.
    още по-глупаво изказване аз пари за козметика рядко давам ,а кожата ми е като бебешко дупе ,миналата седмица бях на козметик за веждите и козметичките се изредиха да ме пипат .....може би щото съм на 16 не на 36 ,ама предполагам съм доста тъпа след като не следвам "стандартите" и не си съсипвам кожата още повече с боклуци и химични отпадъци

Guest
    зависи различно е всеки месец.понякога се случва да е много над 50лв а понякога под.зависи.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    зависи различно е всеки месец.понякога се случва да е много над 50лв а понякога под.зависи.
    това бях аз

Повече от фен
    още по-глупаво изказване аз пари за козметика рядко давам ,а кожата ми е като бебешко дупе ,миналата седмица бях на козметик за веждите и козметичките се изредиха да ме пипат .....може би щото съм на 16 не на 36 ,ама предполагам съм доста тъпа след като не следвам "стандартите" и не си съсипвам кожата още повече с боклуци и химични отпадъци
    Права си,но това,че кожата ти е толкова мека и хубава не се дърлжи само на това че не изпозваш козметични продукти ами и до някъде от ген.Защото и аз не обичам да се мацотам..най-много една спирала да сложа,но кожата ми не е от най-хубавите(меко казано).Нямам комедони,но имам много разширени пори..майка ми и баща ми също и мисля,че се дължи на това.

А сега по темата-много рядко ми се случва да похрча повече от 50лв. на месец.Това е обикновено като ми свършат парфюма и спиралата-някъде на 3-4 месеца сменям спиралата а парфюма на 2-3месеца..100мл е \/

Пари за пудра и фон дю тен не давам, тъй като не ползвам. За останалото предпочитам да е по-скъпо, но по-качествено. Скремове, маски за коса, за лице, тоник, лосионите за тяло, гланц и т.н. става над 50 лв.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Абе вие чувате ли се какво говорите?!
    НАД 50 ЛЕВА ЗА КОЗМЕТИКА и то НА МЕСЕЦ?!
    Е какво душ гела или лосиона ви свършва за един месец?!?!
    Боже боже,кой ви дава над 50 лева на месец за такива неща!!
    Представям си и за дрехи колко давате,и за обувки..мале не ми се мисли..аз през живота си за козматика на веднъж съм давала най-много 12-13 лева,а поотделно не повече от 6 лева!!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Доста си злобна и веднага се нахвърляш. Не можеш ли и сама да прецениш, че не всички кожи за хубави по рождение като твоята, м? Е да, рядко човек с хубава и чиста кожа може да си представи, че не при всички е така. Кожа като моята реагира доста...'бурно' на някои съставки в повечето козметични продукти. Ето защо ми се налага да подбирам внимателно продуктите.

Не разбрах кое точно в изказването ми беше глупаво. Обесни ми, моля те

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Молив за очи и балсам за устни, общо двете са към 6-7 лв. А веднъж на няколко месеца може да си взема и нов дезодорант, нещо за кожата или някакъв лосион... общо взето месечно харча най-много по 10 лв за козметика, а понякога и по-малко...
    samo deto az si vzimam o-4esto dezodorant

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си