- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kолко давате за козметика на месец?
При мен е различно.Имало е месеци, в които решавам, че ми трябват много неща и тогава съм давала над 50лв.Ама примерно миналия месец сигурно са били към 20лв.
При мене въпроса е дали е под или над 10 лв.
декоратична козметика не използвам, т.нар. бяла - също. Все си мисля, че ми е рано да почвам да си тероря кожата със всички козметични боклуци, не ми е зора да се клепоцам, цял живот това ще правя.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
и аз..имам доста,които са ми подарени,или ги е купувала майка ми,но не ги ползвам.Първоначално написано от `Death`Whore``
давам пари основно за бяла козметика, но не ми се налага да си купувам всеки месец. о.О
мнооого съм далеч от 50те лева.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
няма значение дали ти е рано или не да се цапаш... зависи от самата кожа... едно момиче на 16 което не е видяло пъпка... или петънце по кожата си мн ясно че няма да дава по 20 лв на месец за фон дю тен и пудра... за да прикрива тези пъпки и петанца следователно няма да и се налага и да купува скъпа бяла козметика.... докато момичета които имат пъпки... мн ясно че ще дават пари за декоративна козметика и следователно...за скъпи кремове с които да си "оправят" кожата от фон дю тена... умна мисъл :P а за спирала молив и гланц не бих дала повече от 15 лв на месец... следователно... аз сам от тези които харчат по повече от 50 лв на месец.... (зависи и от месеца де...Първоначално написано от ЕPu
)
Аз никога не бих дала 50лв и то само за месец, тъй де аз попринцип нямам толкова пари. Най-много си купувам бяла козметика или нещо друго, което ми е харесало, и най-много 20-25 лв. да дам.
Ама 50лв. са прекалено много пари хвърлени на вятъра за едното нищо![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ми то файдата на пъпчасалите ще е въобще да не си слагат нищо,да не мъчат кожата,на кожата сама да й минат пъпките,отколкото да се замазва с фон дьо тен на момента да изглежда добре и после след време да е като шкурка по лицето.![]()
nad 50...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
ne stava duma samo za bqla kozmetika... taka de... kato smetne6 losion za tqlo maslo za tqlo talk za tqlo i razni drugi miri6e6ti na hubavo ne6ta :P maska za lice,eksfoliant,kremove.. dneven no6ten i t.n. kato sloji6 i 15 lv za spirala 5 lv za 4ervilo i 15-20 lv za fon-fiu ten i pudra.... aide da go glojim 60-70 leva za DVA meseca.... ne 4ak 50 za EDINПървоначално написано от punkrock
(ne moga da smetna za edin mesec kolko se padat za6toto pove4eto ne6ta gi polzvam pove4e ot mesec
)
Нямах сили да прочета всичките постове... Как може да се фукат пари за такива нещаДобре съм си аз, не се занимавам с гримове и простотии и се чувствам много по-добре
50 лева за козметика - невър
![]()
osion za tqlo maslo za tqlo talk za tqlo i razni drugi miri6e6ti na hubavo ne6ta maska za lice,eksfoliant,kremove.. dneven no6ten 15 lv za spirala (![]()
) 5 lv za 4ervilo i 15-20 lv za fon-fiu ten i pudra
![]()
Ами всеки месец различно.. Зависи какво ми трябва за месеца..
Love Ickooo
По-малко.Едва ли давам повече от 20лв на месец,освен ако не се съберат много неща на веднъж
зависи от какво имам нужда,един път от не6то по скъпо,друг път от по евтино,трети път нямам нужда от ни6то,средно около 5-6 лв давам на месец... но както казвам зависи може да са 10,15,1 или пък 2
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Шамоан,дезодорант(ох не ги знам как се пишат) и фон дьо тен който изпозвам няколко месеца(същото се отнася и за пудрата и може некой друг гланц хаха смятай![]()
А да и крема ми за пъпки![]()
Първоначално написано от ^FaiNt^F
злобна не съм бъди спокойна просто мразя да ми казват кое е умно и кое глупаво (както и ти личи си
) и освен дори да си покрита с мъртва тъкан и пъпки пак 50 лв месечно са много.50 лева на 3-4 месеца да,но иначе е ъпсурд.Ако ми изредиш какво точно си купуваш всеки месец та даваш 50 лева млъквам иначе си фантазирай
Зависи ако имам по-голяма нужда от козметика ,но повечето пъти под 50
Не си купувам всеки месец козметика,Пяната, тоника и тоалетното мляко ми държат по 2 месеца горе долу, че и повече понякога.Душ - гел не използвам.Спиралата ми държи по 2-3 месеца, а молива, който използвам рядко, дори половин година.Сенки и други неща използвам много рядко.По всичко личи че рядко давам пари за козметика![]()
Има някой хора получават минимална работна заплата око 130 лв...И тогава я ги питайте дали ще дадат луди пари(за мен 50лв. са си луди пари) за глупости!?Аз примерно някой път наистина харча повече от 50 лв. както казах ,но това са не повече от 3 месеца в год примерно..когато много неща на веднъж свършат и просто имам нужда от тях!Но пари за фон дю тен,пуда и т.н.-няма да дам..да да вам пари за нещо,от което като стана на 30 ще ми съсипе кожата..не мерси!![]()
![]()
![]()
Ъъъ.. Виж ся, половината от тея неща дето си ги изброила не ги ползвам, и никога не бих дала 15 лева за една спиралаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тъй че точно ти ли ще ми казваш колко пари давам на месец за глупости????
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Много под 50 лв месечно. На мен джобните ми за 1 месец са 40 лв и трябва да ми стигнат за парцалки, закуски, кафета и козметика. Стигат ми!
Сенки и моливи купувам на 3-4 месеца. Червила почти не ползвам. На балсамчета и гланцове карам и давам по 1.50 за двете общо. Моливът ми за очи е 2 лв и стига за 4-5 месеца при ежедневно ползване по мноооооооого. Спиралите обикновено каката ми подарява. 1 издържа 5-6 месеца пак при всекидневна употреба. Фон дьо тен пак не ползвам, имам едни парли, които служат и за пудра. Сенките ми са Руби Роуз и повече от 15 лв в годината едва ли давам за тях.
Душ-гелове, лосиони и разни маски си купуваме двете със сестрата или пък тя ми подарява. Общо на 3-те месеца да дам 5-6 лв. Махам си грима с едно тоалетно мляко от 1лв и 15 стотинки.
Повечето ми козметика е подарък, защото знаят моите приятели, че аз най се радвам на сенките и гланцовете. За последната половин година съм купила 3 балсама за устни по 50 стотинки, 1 молив за очи от 2 лв, 3 комплекта сенки общо за 7 лв, 2 тоалетни млека, малко памук и 2 маски за коса........
парфюми, лосиони и душ-гелове получих за рождения си ден. И пак се имам за добре изглеждаща и поддържана жена!
4 лева за шампоан
Към 3 лева за крема за лице
3.5 за душ гел
4 лева за гел
4 лева за балсам
Е все пак съм момче и не си взимам лакове и такива глупости![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ами като се замисля е над 50 старая се да не е така но като си харесам нещо иначе ползвам неща с месеци някой с години