.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен Аватара на VQTUR

Не се получи!

Просто да си излея мислите.. ако искате четете!

Харесвахме се адски много и 2мата, но.... нещата не станаха!
    Защо ли? Може би бяхме прекалено горди за да направим 1та стъпка или прекалено заети със своите си неща...
    Цели 6 месеца да харесваш лудо даден човек и нито веднъж да не се осмелиш да поговорите малко или нещо такова...
    Дори и ''здрасти'' трудно си казвахме пффф, тъпа работа.

Не знам дали на някой от вас му се е случвало такова нещо с някой, но на мен определено не ми се беше
    Когато го видех направо мислите ми изсвирясваха от главата, спирах да мисля, спирах да дишам и гледах втренчено!
    Като не от този свят...
    Но с времето емоцията ставаше все по-малка, трепетите в корема все по-слабо се усещаха, когато го видех и накрая (днес) осъзнах, че няма смисъл да си губя времето с нещо, което няма да се получи!

Наистина имаше невероятно привличане м/у нас, но просто не се получи!
    Тъжно, но ФАКТ!

Благодаря на тези, които стигнаха до ТУК!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Град
    столицата
    Добре,че се усети навреме.Прекарах 3 години в такава ситуация и още ми е трудно да повярвам,колко глупав бях.Доста изгубено време е това,а всичко завърши по същия начин (почти де,помогна и това,че тя си намери приятел).
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

е добре де, как така 3 години!?
    Това е много време, бе човек.
    Защо не направи нещо по въпроса... ти си момче(или се бъркам) защо не направи нещо за да се съберете?
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дали ми се е случвало... да но не за толкова голям ериод от време... Ам желая ти късмет за напред...

Re: Не се получи!

Цитирай Първоначално написано от VQTUR
    Просто да си излея мислите.. ако искате четете!

Харесвахме се адски много и 2мата, но.... нещата не станаха!
    Защо ли? Може би бяхме прекалено горди за да направим 1та стъпка или прекалено заети със своите си неща...
    Цели 6 месеца да харесваш лудо даден човек и нито веднъж да не се осмелиш да поговорите малко или нещо такова...
    Дори и ''здрасти'' трудно си казвахме пффф, тъпа работа.

Не знам дали на някой от вас му се е случвало такова нещо с някой, но на мен определено не ми се беше
    Когато го видех направо мислите ми изсвирясваха от главата, спирах да мисля, спирах да дишам и гледах втренчено!
    Като не от този свят...
    Но с времето емоцията ставаше все по-малка, трепетите в корема все по-слабо се усещаха, когато го видех и накрая (днес) осъзнах, че няма смисъл да си губя времето с нещо, което няма да се получи!

Наистина имаше невероятно привличане м/у нас, но просто не се получи!
    Тъжно, но ФАКТ!

Благодаря на тези, които стигнаха до ТУК!

Аз съм в почти същото положение,само че нещата са от 3 месеца..Тъп срам...

Продължавай напред . И имай едно на ум другия път да не се получава така . Трябва да преодолееш срама

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    Продължавай напред . И имай едно на ум другия път да не се получава така . Трябва да преодолееш срама
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

леле, не предполагах че има толкова други в такова тъпо положение.

Дам срама е голяма работа... тряя се справяме с него.

dyfi не му мисли, ами ДЕЙСТВАЙ!!!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

Какво да се получи след като не сте разговаряли дори ,, Имало е толкова много начини ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на akinom
    sorry za latinica, no nqmam na tozi komputar bg :[.
    Vij sega, vsi4ko se e polu4ilo ili ot nqkakvi kompleksi ili prosto si se podcenila..
    trqbva malko po- otpusnato da go karate, be. Zaka4ai go, gonete se, kre6tete,dokosvai go, uj bez da iska6.. spodelqite si kato izlezte, eventualno. Taka stavat ne6tata, ne da stoi6 kato preparian i da ne pravi6 nikakvo vpe4atlenie otstrani.. Haide, da ne se povatrq tova ti pojelavam i mn uspeh za na pred i 4estit praznik.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Какво да се получи след като не сте разговаряли дори ,, Имало е толкова много начини ..
    съгласна съм, че е имало мнооого начини, но аз повече от 30сек или 1 мин не можех да издържа в негово присъствие!
    Или ще изръся нещо от глупост или няма да съм адекватна... или просто ще спра да дишам.
    МОМИЧЕ СЪМ!

Ами да ще го направя.Мерси за нахъсването! . Ще направя всичко възможно докато мога,защото след 15 няма да го видя повече..

Цитирай Първоначално написано от akinom
    sorry za latinica, no nqmam na tozi komputar bg :[.
    Vij sega, vsi4ko se e polu4ilo ili ot nqkakvi kompleksi ili prosto si se podcenila..
    trqbva malko po- otpusnato da go karate, be. Zaka4ai go, gonete se, kre6tete,dokosvai go, uj bez da iska6.. spodelqite si kato izlezte, eventualno. Taka stavat ne6tata, ne da stoi6 kato preparian i da ne pravi6 nikakvo vpe4atlenie otstrani.. Haide, da ne se povatrq tova ti pojelavam i mn uspeh za na pred i 4estit praznik.
    хах, Честит празник и на теб

а това за закачането, докосването, гоненето и крещенето... малко не ми се връзва. все пак не сме 3,4 клас а на по 18 - 19 год...
    както и да е, мерси

Цитирай Първоначално написано от dyfi

Ами да ще го направя.Мерси за нахъсването! . Ще направя всичко възможно докато мога,защото след 15 няма да го видя повече..
    И аз няма да го виждам, защото завърши

Давай - с теб сме
    и после да пишеш кво е станало
    МОМИЧЕ СЪМ!

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

аз изгубих 2 години и малко бях апсолютно хлътнала .. но той ме накара да страдам така както никой до сега не ме беше карал.. правилно си постъпила ! евала ти правя не всеки се усеща на време

e, da to si zavisi ot 4oveka, vazrastta. Az naprimer sam v 8klas i takiva zaka4ki mi haresvat, praktikuvam gi i si izvli4am golqma polza ot tqh .. No ima i ludi glavi i po na 19 godini.. trqbva da se izprobva vsi4ko.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    При мен пък се получи. Харесвах го от една година. През един период от време той знаеше, после го накарах да мисли, че всичко е минало и след това отново един приятел му каза. Нямах интернет и се налочи да го причакам във физкултурния салон и да го дръпна да си поговорим, защото неможех да чакам повече. Той обеща да си помисли и 4 дена след това ми каза "Еми, ако искаш да опитаме". Добре, опитахме, но изкарахме 9 дена. Не ми беше хубаво, дори! Поне преодолях срама си.
    Тъ! Моят съвет е, да не се задълбочавате толкова в даден човек, като коне с капаци, защото след това (ако тръгнете) .. бързо ще си писнете по простата причина, че сте свикнали само с мисълта за него и с тръпката дали той ви забелязва или не. След като отмине тази тръпка, не е интересно. Оставете се по течението. Спонтанно започнатите връзки са с най - голям успех според мен.
    Преодолейте срама и се оставете на съдбата.

и аз съм хлътнала по едно момче, бях писала тема, ама...
    ще си загубя времмето само

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Моят съвет е, да не се задълбочавате толкова в даден човек, като коне с капаци, защото след това (ако тръгнете) .. бързо ще си писнете по простата причина, че сте свикнали само с мисълта за него и с тръпката дали той ви забелязва или не. След като отмине тази тръпка, не е интересно. Оставете се по течението. Спонтанно започнатите връзки са с най - голям успех според мен.
    Bravo! Mnogo to4no i pravilno razsajdava6, mnogo si prava.

Моят съвет е, да не се задълбочавате толкова в даден човек, като коне с капаци, защото след това (ако тръгнете) .. бързо ще си писнете по простата причина, че сте свикнали само с мисълта за него и с тръпката дали той ви забелязва или не. След като отмине тази тръпка, не е интересно. Оставете се по течението. Спонтанно започнатите връзки са с най - голям успех според мен.
    аха, има го и тоя момент в който вече не е интересно (като тръгнете примерно) защото вече си постигнал целта и не е чак такова приключение, като преди това.
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    аха, има го и тоя момент в който вече не е интересно (като тръгнете примерно) защото вече си постигнал целта и не е чак такова приключение, като преди това.

Именно. Аз със приятелят ми (сегашния) тръгнах, на първия ден. Знаехме се от една година, но дори и здрасти не си бяхме казвали. Нито пък бях зяпнала в него. Просто един ден решихме да излезем да се поопознаем, защото не може да чатим само в скайп, и просто се случи. Ето, вече година и месец, горе долу, сме заедно и всеки ден е приключение. Всеки ден очаквам нещо ново. (Малко се поувлякох, но като ми идва отвътре да пиша си пиша.. ). Просто съм имала 3 връзки, които са станали известно време след като се вторача в момчето и просто не ставаше както трябва.
    Разбира се това, което се случва с мен, не е никаква гаранция, че така се случва със всички. Просто давам пример.

Именно. Аз със приятелят ми (сегашния) тръгнах, на първия ден. Знаехме се от една година, но дори и здрасти не си бяхме казвали. Нито пък бях зяпнала в него. Просто един ден решихме да излезем да се поопознаем, защото не може да чатим само в скайп, и просто се случи. Ето, вече година и месец, горе долу, сме заедно и всеки ден е приключение. Всеки ден очаквам нещо ново. (Малко се поувлякох, но като ми идва отвътре да пиша си пиша.. ). Просто съм имала 3 връзки, които са станали известно време след като се вторача в момчето и просто не ставаше както трябва.
    Разбира се това, което се случва с мен, не е никаква гаранция, че така се случва със всички. Просто давам пример.

Пожелавам ти още много радости и интересни преживявания с твоето момче!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Град
    столицата
    е добре де, как така 3 години!?
    Това е много време, бе човек.
    Защо не направи нещо по въпроса... ти си момче(или се бъркам) защо не направи нещо за да се съберете?
    Ще кажа само,че лошата комбинация от много фактори максимално ме затрудни.Иначе мога да изпиша 3 страници по въпроса,но няма смисъл.
    Имах и множество съмнения,които така и не успях да преборя,пък и винаги,когато се стигаше до възможност си гълтах езика.Може да е било за добро.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    от месец съм така..не знам срам ли е какво е ама..
    ^^и все още се надявам на нещо.. ;Ss
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си