.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Проблем- суха и оплитаща се коса

Косата ми по принцип е нормална, чуплива, но напоследъх от вятъра и студеното време стана суха и много се оплита. не се наелектризира, но е като слама. има ли някаква домашна рецепта, с която да мога да оправя вида й? по принцип гледам да избягвам химията в ежедневието си, затова се интересувам от домашен продукт.

Guest
    Някаква маска ли имаш предвид?Не мисля че от зехтин и там останалите масла косата става мека.За това ще се насоча към химията-кристалите за коса са хубави.И Шварцкопф имат един много хубав спрей-косата става невероятно мека и изобщо не се заплита ама е 15лв.

Град
    България
    Пробвай с серията на Sunsilk за суха коса

Повече от фен
    Маска за коса и някакъв балсам мисля, че ще ти свършат работа!!!

Винаги съм казвала - подстрижи се. Косата се оплита предимно, заради нацъфтелите краища.

Guest
    Аз имам същия проблем, само че мисля, че в моя случай е защото от доста време се боядисвам а сега реших да спра за малко и ето резултат - косата ми (която по принцип е къдрава) се заплита и става на възли. Като я измия се пооправя за малко, но после пак става така. Моля ви ако знаете нещо което наистина действа кажете ми. (бтв Ползвала съм кристали и ... абе по-добре е ама ефекта не е чак толкова голям)

Подстрижи си крайщата на косата

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Plovdiv
    ох и аз имам същия проблем...ама аз се изрусявам (на аватара се вижда как я мъча...) и отделно е една гадна чуплива, та трябва всеки ден да я изправям със сешоар и преса...направо се чудя как е все още на главата ми... та бихте ли ми препоръчали нещо за подхранване на крайщата, щот искам да я пусна малко по-дълга, а само се накъсва и като отида при фризьорката да ми постриже крайщата ми маха 3-4 пръста

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си