- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- инцест-кво мислите за тва
да поясня ако някой не знае-това е сексуална вразка с роднина.Видях в един site как едно момче разказваше как следи майка си докато се къпе и праска чекии.Веднъж дори гледало и баба си ама не му харесала90% от постовете бяха от сорта на"i az sum go pravil"
![]()
![]()
един пък друг правил секс с майка си
въобще.....нямам думи....ама най-странното е че много хора се кефят на такива работи.....кво мислите по въпроса
Не си падам по такива работи.
Мисля, че е отвратително и извратено дори да си го помисляш!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
и после да се роди някой урод с резачка, за който да правят филми ?
ми, да, що пък не
![]()
Това е пълна тъпотияи въобще не е яко
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
IZVRATENO(i to meko kazano)
kak moje da ima6 takiva misli v glavata![]()
ne go namiram za normalno![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ааа стига бе тва е извратено...да им имам възпитанието на тия родители![]()
Mda naistina e izwrateno makarche i az sym chel podobri raboti za chikii daje poznavah edno lape deto go e pravilo ahhaha ama do ebane s maika ili koito i da e rodnina trqbva si ebati katila da go napravish naistina adski gnusno e![]()
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Майка ми е ебати грозната![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Първоначално написано от Kras4eto_lp
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Много сте извратени!Ужас
Я се застреляйте по добре!!!
Ужасно извратено и отвратително.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ъъъ отвратително![]()
ужасно тъпо и извратено...
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Смърт за тия боклуци !!Първоначално написано от marakuq_baby
![]()
те просто се праат на интересни
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от chocolate`kiss
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Трябва да си доста изпаднал, за да прибегнеш да правиш секс с роднините си! Това е ужасно, извратено.Нямам думи просто...
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
Не мога да възприема как човек би могъл да има сексуално влечение към роднина, с който е израствал. Разбирам да не е виждал никога майка си - подсъзнателно и съзнателно той няма да я възприеме като майка, ама когато тя го е отгледала..Първоначално написано от marakuq_baby
Ако имаш такива влечения, препоръчвам аge play.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
По-гнусно и извратено нещо не бях чувала.Трябва да си супер изпаднал и супер зле,за да си мислиш за такива неща.Отвратително е!!!Особено с родителите ти!!!![]()
Първоначално написано от hasaiko
![]()
А по темата- не мисля че е нормално, даже хич.![]()