.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Според мене трябва да поговорите,недей взима наркотици разберете се и да разкаря оня (ако може да се оттърве от него)

Град
    nqkade tam
    idiot 6e go zemel navednaj i nakraq s sarde4en rest v pirogov nali.
    i posle cql jivot invalid ako e prekaleno kasno

ZEMI SA V RACE sedni i pogovri s neq ama ot de4kovci
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Дайте ми съвет какво да правя,че..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как да постъпя аз съм на 15 момче.Значи имам приятелка на моята възраст и моного се обичахме.Докато един ден не я потърсе едно момче (по точно и прати СМС в който пишеше ''мило чакам те в къщи''.Много хора ще кажат малък си или някакви такива но ние вече смеправили секс и ако някой иска да критикува,вече е късно.Значи до колкото разбрах за онова момче то е на 17 и използва наркотици(разбрах това защото един ден ги видях заедно за секунда как тои и дава нещо ама нищо не подозирах,обаче погледнах в джоба и наркотик дори нз какъв но съм сигорен че е наркотик)В момента съм извън контрол!НЗ какво да правя ще полудея.Имам една идея и всеки ще каже няма да посмееш или нещо от сорта но мога да направя и наи лошото.Понеже и взех наркотика от джоба а тои беще голямо пликче(поне за няколко пъти) аз ще го взема на веднъж.Наистина не се шегувам макар,че прекалено много хора ще си помислят е е шега.Моля за умен съвет,надявам се че ще получа такъв,ако не нз ще правя това което мисля.Нз модераторите ще помислят че е шега ако махнат тамата правя това което знам.

Писъл съм възможно с най малко грешки.
    Кво точно искаш да покажеш с тва дет мислиш да направиш ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

а бе ти ще си по - зле и от тях ако го направиш...я не им падай до нивото ми я заеби тав

Guest
    Ае самоубий се бе няа тряа ходиш на даскало и няа тряа работиш ще избягаш от сума ти задължения аз се се моля да получа някъф удар щот не ми стиска да си тегля ножа понякога толко ме мързи че не издържам мързи ме да дишам даже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си