.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Какъв парфюм да си взема?!?

Здравейте.. Има подобни теми малко повтарям.. Но дайте съвети какъв парфюм да си взема.. Да е марков! И единственото условие е,че не харесвам прекалено сладките и прекалено тежките аромати. Нещо от сорта на BVLGARI например. Вие сте! И мерси предварително!
    Love Ickooo

Guest
    ti si sikazala kyf parfum haresvash ako iskash da razberesh ni kfi haresvame e dr vypros.moqT lubim e ARMANI..noo vs si ima vkus nie tfoq ne go znaim za tfa utidi v nqkoi luksozna pyrfomeriq i si izberi. :P

Булгари е як,защо не си вземеш такъв?

Повече от фен
    В момента ползвам един-много е приятен,свеж и цената му не е много висока!Shalis се казва-доволна съм!100мл. са 35лв мисля,но живея в малък град и може би в по-големите ще е малко по-скъп!Надявам се да съм ти помогнала в избора!И все пак като отидеш в някой козметичен магазин кажи какви аромати харесваш и те ще ти предложат,защото ние във форума не знаем точно какви са предпочитанията ти!

Aз се пръскам с на майка - Bulgari Rose Essentielle - много ми харесва Мисля, че беше 99лв ли не знам, но май и отстъпка имахме тогава, като си го взе тя . Иначе по-добре отиди в парфюмерия да си харесаш.. тук всички са с различни вкусове + това там ще си избереш аромата, който ТИ харесваш

Ами колебая се защото Bvlgari тъкмо ми свеърши просто дадох пример някой аромат подобен, който нито е тежък нито сладък.. Например на Армани ми и Келвин Клайн ми идват сладки.. Затова питам за съвет хора, които са ползвали.. Хареса ми днес един на Hugo Boss и може и такъв да си взема просто искам мнения и помощ !
    Love Ickooo

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    розовата Lacoste е хубава, но аз сега се влюбих в новият на Paco Rabanne - Black XS for her
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

мхм трябва да видя тестерите и ако ми хареса може и такъв да взема.. то има такъв голям избор, че д асе чуди човек какво да избере.. Искам само да е траен.. Защото много често ми се случва да давам доста пари за парфюм и уш ми гарантират качеството и трайността, а пък се оказва, че изобщшо не е траен..
    Love Ickooo

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti si sikazala kyf parfum haresvash ako iskash da razberesh ni kfi haresvame e dr vypros.moqT lubim e ARMANI..noo vs si ima vkus nie tfoq ne go znaim za tfa utidi v nqkoi luksozna pyrfomeriq i si izberi. :P
    =D> =D> Невероятен аромат!!!

Guest
    nali ubojavam go..mm

Guest
    Sergio Tacchini - Donna ili Style Donna

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Gucci-Envy me,Lacoste-Touch of pink sa pochti kato Bulgari-Jasmin i 3te sam polzvala i sa mn qki \/ i az ne haresvam sladnikavite
    Next Time I`ll be True...

аз лично много обичам мъжки парфюми...жестоки са Но защо не идеш на място и не провериш :P

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Е ние от къде да ти знаем вкуса ?
    Иначе виж женските на Лакост, мъжките поне са жестоки..
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    D&G Blue е много хубава лек аромат,нито много тежък,нито много сладък,ще го намериш за 100-на лв. Kelwin Kline също е страхотен,мисля че около 70-80лв. върви.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

ахам.. Засега съм се спряла на Бос
    Love Ickooo

Има един много хубав :"CHIK"Струва някъде 80-100 лв.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    DKNY зелена ябълка, уникален е и мъжете полудяват по него
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    DKNY зелена ябълка, уникален е и мъжете полудяват по него
    колко струва това, че знам, че приятелката ми го харесва ?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ох нз да ти кажа, подарък ми е, но го има и наливен и марков, наливен ще ти излезе 5-6 лв, а марков зависи от мл
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Хора, я някой от вас използвал ли е Dior Addict ?
    Love Ickooo

Повече от фен
    Moга да ти препоръчам и на Армани euphoria.Днес ми го подариха-страхотен е!Свеж и цял ден държа при положение че се пръснах само веднуж зад ушите(аз попринцип се "окъпвам" с парфюм) и държа цял ден!Все пак е Армани =D>

Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Moга да ти препоръчам и на Армани euphoria.Днес ми го подариха-страхотен е!Свеж и цял ден държа при положение че се пръснах само веднуж зад ушите(аз попринцип се "окъпвам" с парфюм) и държа цял ден!Все пак е Армани =D>
    ами идва ми сладичак аромата иначе си го бива!
    Love Ickooo

Град
    Градът на скучаещите милионери
    hmm...moje bi... Glow na J.Lo ili pak neshto na Salvador Dali ...shtom obichash po-sladnikavi

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Хора, я някой от вас използвал ли е Dior Addict ?
    Аз го използвам. Защо питаш?
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си