- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм да си взема?!?
Здравейте.. Има подобни теми малко повтарям.. Но дайте съвети какъв парфюм да си взема.. Да е марков! И единственото условие е,че не харесвам прекалено сладките и прекалено тежките аромати. Нещо от сорта на BVLGARI например. Вие сте! И мерси предварително!
Love Ickooo
ti si sikazala kyf parfum haresvash ako iskash da razberesh ni kfi haresvame e dr vypros.moqT lubim e ARMANI..noo vs si ima vkus nie tfoq ne go znaim za tfa utidi v nqkoi luksozna pyrfomeriq i si izberi. :P![]()
Булгари е як,защо не си вземеш такъв?![]()
В момента ползвам един-много е приятен,свеж и цената му не е много висока!Shalis се казва-доволна съм!100мл. са 35лв мисля,но живея в малък град и може би в по-големите ще е малко по-скъп!Надявам се да съм ти помогнала в избора!И все пак като отидеш в някой козметичен магазин кажи какви аромати харесваш и те ще ти предложат,защото ние във форума не знаем точно какви са предпочитанията ти!![]()
Aз се пръскам с на майка - Bulgari Rose Essentielle - много ми харесваМисля, че беше 99лв ли не знам, но май и отстъпка имахме тогава, като си го взе тя
. Иначе по-добре отиди в парфюмерия да си харесаш.. тук всички са с различни вкусове + това там ще си избереш аромата, който ТИ харесваш
![]()
Ами колебая се защото Bvlgari тъкмо ми свеърши просто дадох пример някой аромат подобен, който нито е тежък нито сладък.. Например на Армани ми и Келвин Клайн ми идват сладки.. Затова питам за съвет хора, които са ползвали.. Хареса ми днес един на Hugo Boss и може и такъв да си взема просто искам мнения и помощ !
Love Ickooo
розовата Lacoste е хубава, но аз сега се влюбих в новият на Paco Rabanne - Black XS for her![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
мхм трябва да видя тестерите и ако ми хареса може и такъв да взема.. то има такъв голям избор, че д асе чуди човек какво да избере.. Искам само да е траен.. Защото много често ми се случва да давам доста пари за парфюм и уш ми гарантират качеството и трайността, а пък се оказва, че изобщшо не е траен..
Love Ickooo
=D> =D> Невероятен аромат!!!Първоначално написано от Анонимко
nali ubojavam go..mm![]()
Sergio Tacchini - Donna ili Style Donna
Gucci-Envy me,Lacoste-Touch of pink sa pochti kato Bulgari-Jasmin i 3te sam polzvala i sa mn qki \/ i az ne haresvam sladnikavite
![]()
Next Time I`ll be True...
аз лично много обичам мъжки парфюми...жестоки саНо защо не идеш на място и не провериш :P
Е ние от къде да ти знаем вкуса ?
Иначе виж женските на Лакост, мъжките поне са жестоки..
Jebem te u usta, jebem te u oko
D&G Blue е много хубава лек аромат,нито много тежък,нито много сладък,ще го намериш за 100-на лв. Kelwin Kline също е страхотен,мисля че около 70-80лв. върви.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
ахам.. Засега съм се спряла на Бос
Love Ickooo
Има един много хубав :"CHIK"Струва някъде 80-100 лв.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
DKNY зелена ябълка, уникален е и мъжете полудяват по него
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
колко струва това, че знам, че приятелката ми го харесва ?Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Ох нз да ти кажа, подарък ми е, но го има и наливен и марков, наливен ще ти излезе 5-6 лв, а марков зависи от мл
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Хора, я някой от вас използвал ли е Dior Addict ?
Love Ickooo
Moга да ти препоръчам и на Армани euphoria.Днес ми го подариха-страхотен е!Свеж и цял ден държа при положение че се пръснах само веднуж зад ушите(аз попринцип се "окъпвам" с парфюм) и държа цял ден!Все пак е Армани =D>![]()
ами идва ми сладичак аромата иначе си го бива!Първоначално написано от miSs^SixTy
Love Ickooo
hmm...moje bi... Glow na J.Lo ili pak neshto na Salvador Dali ...shtom obichash po-sladnikavi
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Аз го използвам. Защо питаш?Първоначално написано от bebitooo___
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!