.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Проблем при правенето на обем на косата

Здр.. Ами искам да попитам дали на някой му се е случвало същото нещо топирам си косата със специален гребен, пръскам е с лак и като е разреша да слегне и стои наклонена на една страна не става хубав оформен обем.. Имате ли на идея дали е заради лака за коса, който използвам или просто не знам точно как да си правя обем при положение, че горния ми пласт на косата не е много дълъг, но това не мисля ,че е от голямо значение тъй като една приятелка ми прави супер яко косата.. ?!? Дайте съвет как да си правя по - добре обем с топиране?!?
    Love Ickooo

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    най-вероятно просто е от косата....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

възможно, защото косата ми не е рядка, но косъма ми е тъничак.. но като се правя сама много рядко постигам ефекта, който искам.. Затова питам дали има някакви тънкости, за да споделите!
    Love Ickooo

Град
    О-в Тамбокту
    :P Просто раздели косата си в корените на отделни малки кичури топирай я и впръкай лакът за коса в корените и така пласт по пласт аз поне постигам желаният обем

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ми аз си я правя по следния начин топирам със ситен гребен /не професионален,а нормален/ след това пръскам с малко лак,колкото да не е без хич и готово. супер мн съм доволна как сама мога да се топирам,дори една приятелка дето и карала фризьорски курс не ме топира толкова хубаво. под `хубаво` имам напредвид да имам обем и с времето той да не се разваля,а просто да спадне малко,щот се пак е нормално топирането до спадне след 30 минути
    няма любов

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Of i az мойта все се опитвам да я топирам да седи назад ама тя все пада и колкото и лак да изпръскам и дори косъм по косъма да я топирам и цял ден да се занимавам никога не става така както аз искам така че приеми че това е просто от косата ти.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    оф да бе ама кат ме напрай някой друг става.. а сама кат се прая не става.. хах

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    И при мен не става мн хубаво спх не си сама
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Вероятно не си се усъвършенствала все още да си правиш обем сама Накарай приятелката ти да те наблюдава как си го правиш и да те коригира там където бъркаш.Ще се научиш,няма страшно
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Моят съвет е да избягваш да се топираш, защото след време там ще започнеш за оплешивяваш! Всички знаем, че е гадно ако ти е дълга и тежка косата, тя няма естествен обем и не искаш да ти е сплескана, обаче има други начини освен топирането! А иначе за начина по който го правиш немога да те посъветвам, но според мен пръснкай лак по-отдалече и оставай малко да попие преди да го загладиш
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си