Здравейте на всики. Понеже виждам че помагате на доста хора бих искала и да помогнете на мен. Та значи харесвам си едно момче с него си пишеме мн често в скъпе на вън се виждаме по рядко (но все пак се виждаме) и от мн отдавна се познаваме но аз чак сега започнах да изпитвам нещо към него.Когато си пишеме в скъпе той ми праща целувки лигавиме се караме се но винаги когато се скараме той ми се включва да се сдобриме.Та да спомена че до сега аз нито един път не съм му писала всмисъл в момента в които влезна в чата в същата секунда той ми пише казва ми че го кефя и понякога ме нарича че съм негова,но проблема е там че той доста се лигави и когато аз започна да говоря сериозно той се лигави или пък обратното та исках да ви попитам според ва дали той си падаа по мен и ме харесва и как да му покажа че и а го харесвам но по по заобиколен път зашото ако му го кажа направо съм сигурна че няма да ме разбере.Темата не е ебавка и за всички които ще изкажат глупавите си мнения моля не си правете труда защото наистина имам нужда от помощ,само ако някои наистина може да изкаже това което мисли без да се лигави нека пише много ви благодаря и се надявам да ми помогнете.